Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Axim x50v

  1. #1

    Ban Ban je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravím, včera jsem se pokoušel flashnout svoje WM3se na WM5 A01 a stale se mi nedařilo, tj. prvně se dělala asi ta záloha pak mě to vyzvalo k HR a po naběhnutí pokračovalo přehrávání do 70% a vždy error (asi 4x). tak jsem se tam pokusil dat ROMku A02 a u te proběhla první čast stejně a po vyzvě na HR jsem ho provedl a to bylo poslední co se mnou komunikoval. Nyni nejde vůbec nic ani stlačení PW+R+Wi nic.. Mám takové tušení že je konec.... Nebo máte nějakou radu?? Prosím
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    Ban Ban je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    11

    A nebo, kdyby jste někdo věděl, kde by byli schopni seklou flash opravit. Dejte prosím kontakt. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus HR a popř.několikrát opakovat.

    Ale proč nevyužít CC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    Ban Ban je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    11

    Na HR nereaguje, ani na tem flashovaci mód (pw+R+Wi) zkusil jsem i vyndat baterii na celi den jestli mu to nepomůže a nic. Jedine co tak svítí nabijeni (při nabíjení) jinak ani tuk. CO je "CC" nevím, v historii jsem našel pouze odvolaní na CC ale ne co to znamená?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    CC = Complete Care.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Ban Ban je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravím, CC tedy asi nevyužiju, sice mám veškeré papíry ale jsem druhý majitel a je to kupovane v 2005 v USA. Nevite o jiném způsobu opravy??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Ban Ban je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    11

    Tak už mám PDA v pořádku. Bylo to zhroucenou FLASHkou. Opravu mi provedli v Telemobilu za týden takže pohoda. Už tam mám i WM6 a nádhera. Cena za opravu 2500kč
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 07:15
  2. servis axim x50v
    Od SammaelBlack_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2007, 14:25
  3. čeština pro axim X50v
    Od vlastoun_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 15:48
  4. Recenze na Axim X50v
    Od Surgical_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 07:43