Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Qtek 9100 nechce se načíst

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Čáu,
    Mám problém se svím qtekem 9100.Zkoušel jsem předělat windows mobile z 5...na 6.Proběhlo to bez problémů podle návodu na nějaké stránce, ale když jsem zapnul q-tek bylo to v čínštině..to mě nějak nesedělo tak jsem si z nějaké stránky stáhl češtinu na windows mobile 6 nainstaloval jsme češtinu a resetoval jsem pda..v pohodě se načetl obrázek qtel a pak skočil windows a tím to končí..nenačte se abych tam mohl dat pin.Je tam furt logo windows mobile 6..Pokaždém spuštění pda to zůstane na tom logu.Nemůžu se připojit přes kabel do pc.
    Ocenil bych každou radu ohledně mého případu..Předem dííky

    Zkoušel jsem i Hard Reset..ale nepomohlo to..(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888


    1. Proč zadáváš dva stejné dotazy do dvou různých vláken a pod 2 různými nicky ( spike9 a margo9)? duplicitní dotaz smazán

    2.
    Citace Původně odesláno od Spike9
    ....podle návodu na nějaké stránce.....nějaké stránky stáhl češtinu...
    Tak to je přesný dotaz. Naflashuješ si nějakou ROM z nějaké stránky, nevíš, co je to zač a ani zda je to pro tvoje PDA a nakonec tam nainstaluješ češtinu (asi od Sunnysoftu), aniž si přečteš upozornění, že lokalizace funguje jen na anglických ROMkách.

    Ohledně tvého případu - ty jsi beznadějný případ - dostaneš se alespoň do boatloaderu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    omlouvám se..příště budu pečlivější..

    No tak Hard reset pomohl..dostal jsem se spátky do normálního menu..ale čínština tam furt je..
    S pc se stále nepřipojím ale můžu si poslat nějaké programy na paměťovku přes redukci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak si tam flashni nějakou českou nebo anglickou ROMku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    a nemohl bys mi prosím napsat odkaz..abych to zase nějak nepokazil ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    mám tam.. čínskou verzi WM6.0 Crossbow..do boatloaderu se dostanu
    Dala by se nějak odinstalovat ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    odinstalovat ani nie ale preistalovat skor. Ak mozem odporucit(trinity som an nevidel, ale uDK robi veci aj pre polaris) skus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335067, mala by tam byt rom, pripadne si pozri na xda thread Trinity WM6 tam su aj od inych ludi.
    A Hlavne a pohlavne a inymi organmi sa uisti ci si SUPERCID
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    a jsou ty ROMky v češtině ? Já bych spíš potřeboval českou verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    netusim ale pokial je pri verzii ROM napisane CSY tak hej(ak je WWE je to anglicka) a uDk je WWE. Cestinu skus pozret tu, pripadne si kup sunnysoftovu(nepasuje zatial presne pre WM6.1 alebo pockaj tyzden dva a bude na ce4you navod (len sa musis naucit ako si spravit vlastnu ROM)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    a je nějaká rom kterou doporučuješ ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koukni na xda-devolopers a taky si to trošku projeď tady - namátkou třeba tato je i s češtinou, pak další odkazy link 1, link 2, link 3
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    to těch rom wm6 v češtině je tak málo ? já jsem nenašel ani jednu která by mi jela..ten link s tou češtinou tak to nejdě stáhnout..(
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    bohuzial s CZ rom je problem. Je to robota... Ja som na Arte robil asi mesiac, na polarise robim uz asi 2. Problem je ze sme mala komunita, nie kazdy chce ist do testovania, tj musim si to testovat sam, popri tom chodim do roboty... Stalo sa mi ze par ludi si stiahlo moju test ROM a ziaden feedback....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 9100
    Od galaher v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 19:29
  2. Qtek 9100 / Vario - Nechce naběhnout
    Od 99rk_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 13:50
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02