Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Funkční Opera Mobile 9.5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Včera jsem zkušebně nainstaloval Operu Mobile 9.5 a jsem opravdu velmi příjemně překvapen. Na XDA developers se objevila v tomto threadu a to včetně linků ke stažení. Zdroj uvádí, že se jedná o verzi extrahovanou z ROMky pro HTC Diamond.

    Běží my nyní v Kaiseru na čistých WM 6.1 a je to opravdu velmi svižné :-) Nikdy jsem nevěřil tomu, že na PPC budu brouzdat plnohodnotný web tak lehce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    Výborně...Tak už jsem taky nainstaloval a vypadá to velice dobře jen se teď nemůžu připojit, ptž mi zkolaboval AS, nemám už ani partnerství, takže nejprve musím zprovoznit ten nešikovný AS a paxe k netu snad připojím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Také máte obrazovku "Settings" tak mrňavou ...?

    EDIT: Tak po SR je vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    bohuzel mi nejde nainstalovat instalace se spusti, zepta se kam, zkousel jsem jak do zarizeni tak na kartu, ale v obou pripadech kdyz je ukazatel stavu cca v 1/4 tak vypise ze to nejde (Opera Software Opera 9 cannot be installed) a nabidne mi to instalaci jinam. cokoliv vyberu instalace se nezdari. mista mam v zarizeni i na karte vic nez dost.

    predtim jsem pouzival 9.5 beta a ta chodila. tu jsem odinstaloval pred instalaci teto + SR :?
    nevite cim by to mohlo byt?

    edit: a ted uz mi nejde zpatky nainstalovat ani ta 9.5 beta, to mam "radost"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Tak jsem ji zkusil (VGA pro WM?5) a ... snazil jsem se pak opravit pda asi hodinu :? Po SR vubec nechtelo nabehnout. Zkousel jsem to nekolikrat restartovat a vzdycky se to seklo na obrazku wm6. Nastesti jsem to nabootoval do safe modu a vyhodil ze startup odkaz na opera preload (ci tak nejak se to jmenovalo). Takze po SR uz pda nabehlo, ale bez jakychkoliv pluginu na today a navic v nastaveni today mi zustal odkaz pouze na hodiny, jinak pusto prazdno :O Nastesti to mam vsechno reseno pres iLauncher a Pocket Breeze, takze jsme preinstalil tyhle dva pluginy a uz to zase chodi, ale v nastaveni Today mam stejne jen hodiny a tyhle dva pluginy. Zbytek je fuc.

    Jinak ted uz Opera jede, ale moc me nepresvedcila. Zatim zustavam u NetFront 3.5. Uvidim, co bude po 31. kvetnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Posledni verze Opery 9.5 build 1004 urceny pr VGA zarizeni je uzasne rychly.Funkcnost opery a ovladani prsty je primo bezchybne

    Nový build pripadne stahujte a pozorne ctete ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Musím s politováním konstatovat, že ten nejnovější build mi slušně rozprasil Toshibu. Po instalaci mi zařízení přestalo vidět miniSD a po SR mi Toshiba zamrzla.."naštěstí" mi pomohl MasterReset,ale mám o dnešní večerní zábavu postaráno:no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    No,zajimave,to jsi zrejme prvni.Opera funguje bezproblemu na vsech HTC zarizenich,na Etenech a i na HP214.Je urcena pro VGA zarizeni,ale jak tva instalace souvisi s miniSD to tedy opravdu netusim.IkeBlaster ma take G900 a opera mu funguje,problem hledej jinde
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    několik měsíců mi G900 sloužila bez sebemenšího zádrhelu, po instalaci výše uvedené opery (v cca 19:00) mi iLauncher na Today začal zobrazoval úplně zaplněnou kartu, byť v reálu na ní bylo přes 650MB volného místa. Poté SR a zámrz.

    Možná jsem první, ale selský rozum mi jasně říká, z čeho vane vítr. Určitě dost lidem funguje korektně, já mám asi smůlu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Mas zrejme smulu,ale IkeBlasterovi,ktery ma taj
    ke G900funguje,problem hledej v jinem softu.Navic je urcena pro VGA zarizeni,kam Toshiba nespada,ikdyz to by zrejme vadit nemelo.
    Je vzdycky lepsi mit nekolik zaloh na pametove karte,aspon je vzdy kam se vratit.Take to tak delam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    na vga device to je super...pokial nexces pisat do formularu.. musel som zavret a otvorit uniho...ale casom sa skamaradim.... s nahananim hrochov sa mi to nepodarilo(safari-debIlfion)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Na Athene je dostatecne velky displej,font nastavit na nejvetsi,dvojim poklepanim si dane misto prizoomujes,poklepanim zase oddalis,same pekne vychytavky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    jj, zoom som zistil, ale obcas opera je 'falosna' uni je taky ze otocenim disp.menis orientaciu-verical/horizontal... a opera zb lbne... ale 100x lepsie ako hroch
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    ...IkeBlaster ma take G900 a opera mu funguje,problem hledej jinde
    jelikož jsem poslední dobou nic nového neinstaloval a Toshiba do instalace nového buildu Opery fungovala bezproblémů, tak problém vidím stále tam. Ovšem je možné, že si jen nesedla s jinou aplikací a tak to spustilo problémy. No už to nebudu řešit, chtěl jsem ji stejně jen zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    tak s operkou 9.5 mám taky problem....po jejim nainstalovani běha super ale zruši mi na Today v pravo nahoře možnost vyrolovani běžicich programu (x-button) Telefon je po HR který jsem dělal kvůli tomu a děla mi to 100% Opera 9.5...použivam Vario takže qvga ale jinym lidem i na qvga se to nestalo co jsme zkoušeli tak proto se ptám jestli se to někomu taky nestalo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 20:47
  2. Opera Mobile 10 pro HD2
    Od Mystix_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-03-2010, 10:32
  3. Opera Mobile a T-Mobile Compact IV
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 20:40
  4. Opera mobile 9.33
    Od Raider_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-02-2008, 15:01