Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Funkční Opera Mobile 9.5

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Uf,jsem rad,ze me vse chodi :yes: Doporucuji cist diskuzi na xda, kterou uz jsem v predeslych odpovedich zminil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    28

    tak to jsi mi moc nepomohl sry za takovy spam ale toto :-D
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Tezko ti muzu pomoci,ani nenapises na jakem zarizeni ji provozujes atd.Vedma opravdu nejsem.Primarne je urcena pro VGA zarizeni a na xda si zatim co se tyce VGA zarizeni nikdo nestezuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Já osobně nemám s Operou 9.5 na QVGA zařízení žádný problém, ale u mnoha lidí tomu tak není.
    I proto vznikl tento článek, třeba bude inspirovat i vás.

    Opera Mobile 9.5 pro všechny: Instalace a zprovoznění
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    47

    Na eten M700 funguje bez problémů. Nezvládá ale strán s animacemi ve Flashi. Zná někdo nějaké řešení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    Maximalne 3 zalozky? Da se nekde nastavit vetsi pocet? U starsi verze 8.63 jsem si zadneho omezeni nevsiml ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No zkusil jsem ten build 781 a na HP iPAQ 214 se to chovalo hodně divně, menu divně reagovalo a celý se to chovalo tak nějak chaoticky, tak jsem to zase rychle vyhodil, ten novější po zkušenostech tady ani zkoušet nebudu, Netfront 3.5 vypadá parádně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ja mam na IPAQ 214 bulid 1004 a vse me jede korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    70

    Tak na mem kaiseru chodi opera 9.5 perfektne.
    Az ted pri psani tohoto prispevku zjistuji,ze mi nefunguje
    psani diakritiky. PDA nemam v cestine jedu na anglicke ROM,
    nicmene v opere mini nebo wordu mobile mi diakritika
    funguje.Nevite nekdo jak to vyresit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak sem přeci jen dal Opeře 9.5 ještě šanci, zkusil jsem build 1184. Už to nědělá psí kusy jako verze co jsem popisoval předtím. Po instalaci to má však nějak divně nastavené míry zoomu, takže po dvojtapu to hodí na 200%, nejdříve jsem zkoušel i jiné buildy a nakonec přišel na to, že když vlezu do configu a po tapnutí na default u všech položek v nastavení autozoomu se nastaví korektní hodnoty, cca poloviční než tam byly původně. Nicméně po restartu to zapomene nastavení proxy a zoom občas zlobí, občas se to pod dvojtapu zazoomuje méně, než je obvyklé. Také mi to přijde o něco línější než Netfront 3.5 concept version. Celkově mám lepší pocit z Netfrontu 3.5 concept, nesnaží se být příliš chytrý a umožňuje přímo v menu nastavovat zoom v procentech, velikost fontu a několik variant "browsing mode" a "display mode".

    Každopádně obojí je nekompletní verze, což je škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    První veřejná beta Opery Mobile 9.5 bude vypuštěna 15.7.

    http://my.opera.com/operamobile/blog...is-almost-over
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od paracentesis
    Maximalne 3 zalozky? Da se nekde nastavit vetsi pocet? U starsi verze 8.63 jsem si zadneho omezeni nevsiml ...
    Jistě, nastavit lze téměř vše. A taky ušetřit místo přesunem na kartu.
    Více v tomto článku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    76

    Proč mi na nějakých stránkách čeština blbne a nějakých funguje správně? Dá se to nějak ovlivnit? ROMku mám Kaiser Diamond V9, tak nevím jestli ta na to nemá náhodou vliv?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    20

    Tak jsem nainstaloval Opreru na WM6 a po nainstal a spuštění, se mi kousne :-( Mám WM6 ASUS A696. Na Asus A636 a WM to funguje v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-07-2011, 19:47
  2. Opera Mobile 10 pro HD2
    Od Mystix_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-03-2010, 09:32
  3. Opera Mobile a T-Mobile Compact IV
    Od cednicek v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 19:40
  4. Opera mobile 9.33
    Od Raider_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-02-2008, 14:01