Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 46

Téma: Loox N560/C550 - upgrade na 128 MB RAM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Na této adrese se zabývají výměnou paměti u N560 za větší.
    Kód:
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=75722&st=0#entry1578645
    Nemohli by jste někdo poreferovat? Ze strojového překladu moc chytrý nejsem.
    Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    To by mně taky zajímalo, protože co jsem se o to zajímal, tak prý víc než 64MB nešlo kvůli použitému procesoru, který nezvládal adresovat víc RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Tu je viac info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Samozřejmě pokud by byl zájem o upgrade pamětí Vašich LOOXů není problém přečipovávat i tyto, čipy jsou již na skladě doma takže jen stačí kouknout na tuto adresu: http://shakalupgrade.euweb.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Už jste to někdo zkoušel? Koukal jsem, že je venku wm6 pro 128 MB RAM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    To je zajímavé, ale cena 1650 není álo.
    Jinak a jeho stránkách pše o htc ne i Looxech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    V tom chatu napravo píše jak o Looxech, tak o Asusu 750, takže teď by to ještě chtělo nějakého dobrovolníka
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Fajn, pošlete dary a já to risknu
    jinak jsem tam žádný chat neviděl
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    on ten chat je vlastně to okénko vpravo, LOOXe jsem už jednoho dělal upgrade problém nebyl to spíš trochu haprovalo to že jsem musel PDA připojit ve virtuálním stroji protože třeba HTC mi ve Vistě neupgraduje, takže jsem musel přejít na XP ve Vmware virtual machine
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    A je to někdo z fóra? Ať se ozve a pochlubí, jak to šlape a vůbec. Dost lidí by to zajímalo. Už sem ti psal na ICQ pár dotazů viz níže, protože začínám mít vážný zájem.

    a)jaka je cena?
    b)jak to vychazi casove, jsou čipy? (28. odlétám pryč a bez PDA to nejde :-) , ale v listopadu bych do toho šel )
    c)jak je to s Firmwarem, máš nějaký k dispozici, nebo není zahrnut?
    d)uz to bylo vyzkouseno? Jakym zpusobem vymena probiha (rucni prace, stroj)?- na to si už odpověděl výše a někde si psal, že ten známý na to má vybavení.


    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Taky by mě zajímalo, jak by po předělání na 128MB RAM běhalo IGO8... .celkem mi běhá na 5,5MB RAM po spuštění dobře, ale delší cestu nemám vyzkoušenou.
    Jak se koukám čeká se na prvního obětavce, který to riskne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    takže cena je 1650 a to včetně přehrátí firmwaru zborky a rozborky a pošty zpět, známý přepajuje čipy přes nějaký stroj za 1,5 milionu což bych do toho stroje když jsem ho viděl nikdy neřekl a je teplota je hlídaná počítačem proti přehřátí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    No v tom případě do toho půjdu. 8. listopadu se vracím ze služebky(teda jestli mi ji nejvyšší boss podepíše), pak se ozvu a domluvíme to.
    Budu první teda vlastně druhej pokusnej králík, ale přestávám se toho bát, protože spousta lidí jede bezproblému s upgradnutým HTC a cihla jako cihla (co se pájení týče :-) )
    A jak už někdo psal tý paměti je prostě málo. Nevím jestli to mám přeplácaný (SPB Pocket+, SPB Diary, SBSH Pocket Weather) ale IGO8 pořád padá (např. trasa MB - Ingolstadt, což zas tak dlouhá není) i s vypnutým terénem a stavbama, naopak TT7 bez problémů. A i jiné aplikace (Pocket Translator) nabíhají dost žalostně.

    Takže počítej se mnou na listopad (kdyby se objednávaly paměti nebo tak něco).


    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    iGo padalo i když jsem tu měl UNIho se zcela prázdnou pamětí (64 MB) a programy které obsahovala původní ROMka a přesto padalo nebo rovnou zahlásilo nedostatek paměti. Zajímalo by mě zda přispěvatel, kterému jede IGO s 5 MB free paměti má zapojeny i všechny drobnosti navíc, jako terén, skiny atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    to: HELEKAL PETR
    Mám nastaveny nejvyšší detaily 3D terénu, budovy vypnuty,2Dterén zapnut, skin DIMKA ale těch 5 Mb RAM volné mám až po spuštění IGA. Bez spuštění IGA jsem se teď pomocí programu Advanced Config dostal po softresetu na 36MB volné RAM.Ještě dodám, že když spustím IGO a minimalizuju ho a spustím "Oxios Hibernate" tak mi uvolní další cca 1,5MB k těm 5MB.

    Edit:
    tady jsem dosáhl maxima RAM ..IGO je na liště...první screen je po softresetu 36MB RAM, druhý po spuštění IGA8 a třetí IGO na liště a spuštěn OXIOS.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 6.5 pro modely N560, C550
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-05-2009, 00:44
  2. Axim X51V nebo Loox N560 (C550)?
    Od Adventurer_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 20:38
  3. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 10:36
  4. FSC c550 || n560
    Od mallox v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 22:42