Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 46

Téma: Loox N560/C550 - upgrade na 128 MB RAM

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Zkus dát nějakou delší trasu(aspoň 500km) a spusť simulaci trasy. mě to u trasy přes 100km padá pořád.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Tak jsem zkusil do Chernomorce v Bulharsku (1802Km) a dojelo to bez seknutí. Ale ke konci jsem musel zpomalit průlet ve 3D na 600Km/h, při vyšší rychlosti už to nestíhalo chvilkama vykreslovat silnici.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    No tak to máš teda dobrý no. Mě třeba naposled MB - Ingolstadt (asi 400km) pravidelně IGO8 padalo(nedostatek paměti) a často se stávalo, že se nevykreslovala silnice, po které jedu, no prostě hrůza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Zkouším tu tvou trasu ...zatím jedu 1300Km/h ve 2D ve 3D kolem 800Km/h a celkem to frčí.

    Edit
    Jsem v cíli bez problémů.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Zkusil někdo ten upgrade na 128MB RAM???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Právě mám Looxe 550 na upgradu, tak uvidíme. Každým dnem by měl být hotovej. Pak sem hodím výsledek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Jak si dopad?

    Já posílám Looxe dnes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Pořád nic novýho ??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    No já jsem ho poslal před týdnem a příští týden by to snad mělo být hotovo.
    Rozhodně dám vědět jak to dopadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Zatím stále čekám, jak to dopadne, trošku se to protáhlo (ty 2 týdny neber moc vážně)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Tak dnes mi napsal, že zítra Looxe posílá, tak uvidíme. Třeba to dělal společně a pošle ti ten tvůj taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Pořád čekáte, nebo už testujete?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Jsem stále v očekáváné(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    No jak bych to řekl, já už testuju (jen trochu), ale ne moje PDA. Shakal to trochu poplet a poslal mi Looxe co patří někomu jinému. A protože jsem starej poctivec, tak jsem se mu hned ozval a příští týden (v úterý) to snad pořešíme. Čímž myslím vyměníme. Ne že by mě to osobně vadilo, ale ten chudák (možná Michaj), co by dostal mojeho looxe by byl asi trochu naštvanej, protože ten můj je 2 roky starej a je docela používanej, ten co jsem dostal vypadal jak novej a ještě měl přelepenej IrDa.

    Ta N560 má opravdu 128MB RAM a je tam WM 6.1. Nikde v menu není nastavení GPS, chybí i GPS locator, takže sem si nejdřív myslel, že je něco špatně. nicméně GPS funguje, zkoušel sem iGo8 z SDHC karty(asi 600km simulaci) a bez problému. Víc jsem nezkoušel, protože se nechci hrabat v cizím stroji. Já osobně pak asi zkusím WM6 od neplowa.

    PS: čípak PDA to mám? Neorigo baterka, neorigo koženkové pouzdro a krabice od nokie? Ale neboj, nic mu neprovedu:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    14

    Můj ne, já mám 550ku a s origo baterkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WM 6.5 pro modely N560, C550
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 23:44
  2. Axim X51V nebo Loox N560 (C550)?
    Od Adventurer_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 19:38
  3. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 09:36
  4. FSC c550 || n560
    Od mallox v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 21:42