Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 53 z 53

Téma: Aktualizace ROM na verzi 1.72.00WWE, Radio 1.14.00, ExtROM 1.72.126 na DATAPHONE2

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Tak špatná zpráva, ani s nejnovější verzí lengu (ač aku2 již obsahuje) vám nebude na mda2 fungovat správně foťák (s verzí 1.72) respektive se zaseknete v nastavení.
    Jakou verzi foťáku máš? Používám foťák v 2.5 z ROM TM1.72 beta k maximální spokojenosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Já to samé - žádné zasekávání nic co by zlobilo nový Leng nainstalován
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Hum no verzi 2.50 (build 15824). Když vlezu do nastavení tak čudlik spustit foťák nic nedělá, stejně tak ok. Po vypnutí překladu prostředí funguje jak má..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Chce to 2.01 z 1.72 final. /IMATE/...
    2.5 ma s cestinou i dalsi mouchy - nejde nastavit velikost fotky atd.
    2.01 funguje dobre a te ne-kvalite fotek asi nova verze nepomuze ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Já mám 2.5 a novej LE a funguje naprosto dobře .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od Jewelsoft
    Já mám 2.5 a novej LE a funguje naprosto dobře .
    Tobě vždycky jelo všechno
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... pokud nějaká aplikace při zapnutém překladu UI vykazuje chování tak, jak jej popsal yasmeene2, je opravdu problém v lokalizaci. Otázkou ale zůstává jak v době, kdy si do Extended_ROM můžete zkopírovat co chcete, těmto potížím s rozdílnými zdrojovými soubory předejít.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    No já předcházím vypnutím překladu prostředí.. mě to nijak zvlášť neomezuje, ale chápu, že to je pro mnohé fakt překážka.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 17-10-2004, 20:16
  2. Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 27-08-2004, 08:00
  3. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 10:55
  4. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 23-04-2004, 07:22
  5. Postup aktualizace ROM na verzi 1.60.36 , Radio 1.10.00 na DATAPHONE2
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 15:02