Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 53

Téma: Aktualizace ROM na verzi 1.72.00WWE, Radio 1.14.00, ExtROM 1.72.126 na DATAPHONE2

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Dotaz na JirkuP. dodnes jsem nepochopil složitost zadávání do ms_ config text.Dle mého názoru a je to daleko jednoduší. Lze tam dát soubory .Cab a do configu.txt oopsat nebo jen přenést (ctrlC- ctrlV) názvy jednotlivých souborů, tak jak jsou uloženy v ms_ .Co tě vede k tak složitému vypisování configu a tvoření souborů.ink?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od seba
    HTTP: http://www.clubimate.com/Support/RUU172126WWE_imate.exe (25Mb) osud to jde
    Díky moc, mě taky. Vůbec mi to nedošlo, že může blbnout jen to ftp. Už jsem dneska asi přepracovaný, vůbec mi to nemyslí. Konec práce "odhazuju zednickou lžící" a jdu domu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Mám tyto dvě zkušenosti s novou verzí ROMek : .

    -1.) Než jsem provedl flash na Radio verzi 1.14, tak se mi občas stalo, to že pokud jsem s někým telefonoval a někdo další se mi snažil dovolat, že to dvakrát zapípalo a první hovor byl bez mého přičinění ukončen, a druhý již nešel přijmout.
    Po flashy na tyto verze ROMek ( čísla ROMek - viz. název diskuze ) se mi to ještě nestalo. A pokud mi dnes někdo volá a já už s někým jiným telefonuji, tak se mi to taky dvakrát zapípá, ale na displeji se mi zobrazí kdo mi volá. A můj první hovor je stále aktivní.
    ( Jinými slovy : dříve pokud jsem s někým telefonoval, tak nové volání na mé číslo původní hovor ukončilo a nový nešel přijmout.)
    Znal jsem ten problém na starších Radio ROM, nyní mám v. 1.14 ale bohužel. Problém přetrvává dál, alespoň u mne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Blbá otázka. Máte nastavený čekající hovor v telefonu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    151

    Hm, tak nevím jak vám pánové, ale mě po upgrade na RUU172126WWE_imate MDAII pěkně blbne ...
    1/ Často se stane, že MDA vytuhne při připojení na GPRS - zobrazí se bublina že se připojuje a je konec.
    2/ Activesync vždy šíleně dlouho hledá změny před vlastní synchronizací.
    3/ Žádné zlepšení co se rychlosti týče jsem vůbec nezaznamenal.
    Tak si začínám říkat - zlatá 16050 ...
    Zkouším to teď flashnout znovu jestli náhodou při prvním flashi neutekly nějaké ty bajtíky někam jinam než do ROM ale nevím nevím.

    Budu vděčný, když mi někdo objasní tyhle dva soubory v nové EXT ROM -
    1/ OEM_WWE_04042201.sa.CAB
    2/ Version_AKU2_172.sa.CAB

    Ten druhý pravděpodobně do registru zapíše jen verzi EXT ROM. Ten první mi však není jasný, protože bez jeho instalace (alespoň se mi zdá) vše funguje zcela stejně ... V české originální EXT ROM je místo něj soubor OEM_AKU1_WWE_CZ.sa.CAB .. Neměl by se do nové verze EXT ROM dát raději tento ? Ještě mi není jasný význam dvou zástupců ve Windows\Startup -
    - chgdflnk
    - poutlook

    Smířil jsem se s tím, že neznám význam některých hadiček v motoru mé Fábie. Z neznalosti významu těchto souborů mám však bezesné noci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Jde o to, že soubory CAB, které jsou v EXT. ROM zabírají i 4-5 Mb, ale tito zástupci .lnk zaberou cca 20-30 kb a vlastní CAB soubor můžeš mít třeba na SD kartě. Jde o šetření místem a možnosti do EXT. ROMdát více souborů, které se spustí po HardResetu aniž bys je musel následně vyhledávat a složitě jednotlivě instalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Omlouvám se a chybu(vložení špatné citace, již opraveno) odpovídal jsem na téma o složitém vypisování CAB souborů, ale hold chybička začátečníka se vloudila
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od jiri.cech
    Ještě mi není jasný význam dvou zástupců ve Windows\Startup -

    - chgdflnk
    ... chgdflnk = change default link, k čemu to ale je to fakt netuším ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Jde o to, že soubory CAB, které jsou v EXT. ROM zabírají i 4-5 Mb, ale tito zástupci .lnk zaberou cca 20-30 kb a vlastní CAB soubor můžeš mít třeba na SD kartě. Jde o šetření místem a možnosti do EXT. ROMdát více souborů, které se spustí po HardResetu aniž bys je musel následně vyhledávat a složitě jednotlivě instalovat
    Je to tedy tak, že napíšu do config.txt příkazy CPY a soubory* cab.do ms_ vůbec neukládám - nýbrž je mohu dát na kartu?Kam se potom soubory rozbalí a nainstalují? Vysvětlete to, už někdo prosím, mám v tom úžasný hokej.Aby se to nepletlo sem - myslím, že vhodné forum pro diskuzi by mohlo být http://www.ce4you.cz/forums/_redirect2new.asp?t=3011
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od HELEKAL PETR
    Blbá otázka. Máte nastavený čekající hovor v telefonu?
    Samozřejmě mám. Jde o to, že když s někým hovořím a mám další příchozí hovor, tak mi to do původního hovoru dává tutáním upozornění. Zhruba po třetím zatutání stávající hovor ohluchne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    přesně tak. CPY1 je místo odkud se instaluje a CPY2 je místo kam se rozbalí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Nevíte někdo kódové číslo na ROM 1.72.800 pro ER2003EDIT? Obávám se, že ho nebude znát a já si ho nezaznamenal. Chtěl bych znovu flashnout mobil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Odemknout kód pro ExtROM 1.72.800 0x20040421
    Jedná se ms_ otevřít - ne přes automatickou detekci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Díky za kod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tak špatná zpráva, ani s nejnovější verzí lengu (ač aku2 již obsahuje) vám nebude na mda2 fungovat správně foťák (s verzí 1.72) respektive se zaseknete v nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 17-10-2004, 20:16
  2. Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 27-08-2004, 08:00
  3. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 10:55
  4. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 23-04-2004, 07:22
  5. Postup aktualizace ROM na verzi 1.60.36 , Radio 1.10.00 na DATAPHONE2
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 15:02