Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zapoménuté heslo do Qtek 2020 (WM6) - pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    10

    Zdravím,

    Mám nepříjemný problém.. Mám Himu a na ní WM6ky, nosím jí do školy a tak jsem ji radši zapinoval. Bohužel se mi povedlo se dvakrát za sebou překlepnout a pin teď neznám a do himy se nedostanu.. hard reset se mi ale fakt dělat nechce.. mám tam dost důležité věci.. nejde to nějak obejít?

    Děkuji předem
    Lukáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Aky PIN mas na mysli? ak PIN pre SIM....tak len operatorr, ak PIN na himu asi len HR :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    10

    Myslím pin do himy.. Ale Aspoň ty data se nedá nějak zachránit? To je tak když se píše prstem.. prostě haluz zadal jsem blbě i první i potvrzení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    10

    Nedá se to nějak cracknout? Obejít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    mozes si pozret tento threadale tiez to skoncilo HR. Jedine skusit sa pripojit cez Async(ak pojde) a skopirovat si veci na pc. a potom HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To asi nepujde, Active Sync to heslo pri pripojeni preci vyzaduje take..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    existuje tusim patchnuty async 3.7 ktory by to mohol vediet obist.
    EDIT: btw. async sa nepripoji vobec? Zozelenie aspon ikonka? Ak ano mozno by bolo mozne cez ceread.exe (dumpnut vsetko) ale to je len napad)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    10

    Tak mi fakt nezbylo nic jiného než HR, ale je to v háji.. Mám teď spoustu zbytečné práce navíc..

    Díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 2020
    Od jetixx v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 11:19
  2. má Qtek 2020 GPS modul?
    Od teff v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 21:55
  3. Asus P535 a zapomenute heslo
    Od CrazyDog v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-01-2008, 18:46
  4. E-Ten glofiish X500+-heslo pomoc
    Od mr.petra v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-09-2007, 10:20