Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: WDMC 6.1 + Vista + nemohu se připojit

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Toto se mi stává, když kliknu na "Nastavit zařízení" na Vista x64 a WDMC 6.1 (x64) - tedy když chci nastavit SYNC zařízení:



    Zkoušel jsem klasiku:
    * (asi 5x) odinstalovat, restart a znovu instalovat WDMC
    * instalovat WDMC s připojeným zařízením i bez něj
    * Windows Update
    * smazat profil v Outlooku a stáhnout jej znovu ze serveru
    * hard-reset zařízení
    * flash nové ROM (6.1) zařízení
    * povolit i zakázat rozšíření funkce sítě nad USB
    * odříkat opus oslavující Gatesa, Balmera a Panenku Marii

    A pořád nic. Zajímavé je, že "Připojit bez nastavování zařízení" normálně běží, obsah v Průzkumníku mohu procházet, ale jak zkusím "Nastavit zařízení" (pro sync), okamžitě tato obecná chyba.

    Nějaké další tipy?

    Všimnul jsem si, že zařízení se přestalo synchronizovat, v Outlooku byly novější informace než na PDA (přitom sync hlásil vše jako ok), tak jsem odebral partnerství, a od té doby ať dělám co dělám, nejede to

    Dá se něco ručně promazat? Soubory, adresáře, registry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    co na to radku? daj prec hlisty... V kazdom pripade je problem asi v hlistach, skusal si sync na inom PC? Ja som mal hlisty len par dni a kedze som nevedel zohnat drivre na niektore zelezo(ani pre xp64 som nezohnal), 2GB RAM som dal bratovi a vratil sa k XP(okrem toho su otravne ked chces otvorit pomaly obycajny txt tak sa ta 10x spyta ci si isty: )
    pripadne ked ti bezi linux a solaris virtualne nakopni virtualne aj XP a je po probleme. Ja viem ze sa ti lubia visty.... ale ja ich berem ako ajfon, hezke udelatko ale xp spravia viac za stejne $$$
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    3

    Objeví se stejný problém i v případě BT propojení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    @PhSnake - ty jsi retardovaný?

    @Šamánek - přes BT se nedaří připojit..

    Každopádně vyřešeno Smazal jsem následující složky v registrech a rozběhlo se to:

    Kód:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services\Partners
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Mam nasledujici problem Pri synchronizaci mi to vyhodi nasledujici hlasku: Cannot synchronize with the Outlook profile you are using, because a different profile was previously set up or the profile is password-protected.
    Please open Outlook using the appropriate profile.
    Nevite co s tim? Jsem uplny novacek s WM, do ted jsem pouzival nokii a jeji pc suite a nebyl zadny problem! Vsude pisou jak je jednoduche synch. wm s wokna pc. Jinak mam visty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    Jak nastavim aby se mi synch kalendar napr. na rok dopredu? Synch mi to pouze na mesic a to je malo. V nabidce mam moznost ovlivnit jen dobu proslych zaznamu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak je tam snad na výběr delší doba a popř. dáš vše (All).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255



    Jak rikam mam na vyber pouze pro minule polozky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Asi neumím číst - vidím tam "synchronizovat všechny budoucí události a...." takže na rok dopředu to určitě synchronizuje když všechny budoucí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    255

    jako cist umis ale jak rikam synch se mi pouze aktualni mesic dal nic, proto se tu na to ptam
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nemohu připojit diamonda přes USB kabel
    Od digi40 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-09-2008, 10:11
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-02-2008, 17:27
  3. nemohu instalovat aplikace -WM5
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-11-2006, 22:03
  4. Nemohu se rozhodnout
    Od bagr_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 13:25
  5. PDA mám, ale nemohu ho používat.
    Od Spider_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 20:28