Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: n560/c550 - WM6.1 zverejnena

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    11

    hello všem. tak se pokouším provést aktualizaci ROM a nedaří se ...
    proklikám se na konec loaderu, vždy když už chce nahrávat do N560, odpojí se od PC, na LOOXu se objeví delfíni a po pár vteřinách vyběhne v PC hláška:

    ERROR DURING TRANSFER
    Error when opening the USB port.
    Pleas check the ActiveSync connection. Close all other programs that may use the USB connection to the Pocket LOOX in example OneBridge-Desktop Connect.

    Díky za radu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jaky mas OS na PC? Postupujes podle navodu ve vlakne o WM6?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    11

    dělá mi to stejný ve Windows XP Pro i Vista BIZ.
    postupuju podle návodu:

    Download, unpack.
    Connect your PDA to craddle with power cable connected to it.
    Fully charge the battery of PDA
    VERY IMPORTANT!!!!
    Disable all the passwords prior to upgrade.
    Run PocketLOOX5xxFlashTool.exe, do not disconnect the cable from the USB
    When finished, do a Hard Reset (very important!!!!)

    ale jakmile mi naběhnout delfíni, odpojí se od PC a tím pádem nenahraje soubor do PDAčka ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jsi prihlaseny jako administrator (admin. prava)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    11

    ano, jsem přihlášen tak že v obou PC mám admin práva ...
    zkoušel jsem to Xkrát a stejný výsledek .o((
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Posledni rada, zkus pouzit flashovaci utilitu z baliku s originalni ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    Tak me bohuzel to pise take tu chybu s prenosem.

    Pouzil jsem i originalni flashovaci utilitu, poustim to jako administrator na Windows Vista 32bit business.

    Vidim delfiny, tak minutu se neco deje a pak to spadne na te chybe. Pritom mam v zarizeni WM6, takze uz jsem to jednou flashnul naprosto bez problemu.

    Nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    nejsem si ted jistej, ale tušim někde bylo napsnaý, že z vist to nefunguje... musí se z xp... aspoň já vim že sem kvuli tomu instaloval wmware, do toho xpčka a z tama to flashoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    43

    presne ako vravis, z visty nejde flashovat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    11

    Setkali jste se někdo s tím, že vám po flashi na WM6.1 nejdou otevírat e-maily ? Outlook se normálně otevře, ale když tapnu na zprávu (nebo chi otevřít novou), tak se nic nestane - tedy kromě toho že celý Outlook vytuhne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nezkoušl někdo vyřešit neotevírání mailů v Pocket Outlook?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Jenom takova mensi technicka. Prave jsem do N560 daval nejnovejsi verzi 6.1 (build 20757.1.4.0) a samozrejme v 64bit W7 to vzdycky spadlo pri nahravani firmware. Zkusil jsem spustit virtualni WinXP a tam to taky vzdycky fungovalo do restartu. Potom mi doslo, ze jakmile WinXP restartuji PDA, tak uvolni USB a je nutno ho rucne pres menu "Rozhrani USB" zase pripojit. Takze jsem po restartu hned klikl na pripojeni a vsechno probehlo tak jak ma.

    Jeste odbocim, dostupna je i verze 6.5, ma smysl ji instalovat nebo bohate staci 6.1?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    6.5 má smysl jen pokud máš 128MB RAM. Ale pár starších programů má problémy s kompatibilitou kvůli změně grafiky (horní/spodní lišta). Jedu na 6.5 už poměrně dlouho (cca 3/4 roku?) a asi bych zpět na 6.1 nešel. Lépe se ovládá bez stylusu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Loox N560/C550 - upgrade na 128 MB RAM
    Od mcm59_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 07-09-2009, 23:01
  2. WM 6.5 pro modely N560, C550
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-05-2009, 23:44
  3. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 09:36
  4. FSC c550 || n560
    Od mallox v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 21:42
  5. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 23:22