Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: n560/c550 - WM6.1 zverejnena

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Newplow dnes vydal novou verzi FW obsahujici WM6.1
    http://newplow.euro.ru/download.htm

    Jdu to flashnout, dam vedet jak jsem dopadl :-) doufejme ze dobre :-)

    Zivan: Upraven nadpis
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    Vyborne, dej vedet - SDHC podpora tam sice nejni, ale i tak by me zajimal sviznost.
    A dej prosim vedet kolik mas pameti hned po flashi
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Super, jsem sice v Wm6 spokojen, ale pokud budou dobre ohlasy, tak si to taky flashnu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Svizne je to velmi, i kdyz proti newplow 32 nejake zrychleni nepozoruji.

    Po instalaci vypada pamet takhle:
    Storage: 75.99/77.73
    Program: 31:40/50.17

    Zatim narazim na to, ze me zlobi Activesync - zarizeni se pripoji, activesync zezelena, normalne jdou instalovat programy, ale nefunguje synchronizace s otloukem :-( Mam XPSP2 a AS4.5

    Myslim ze problem bude v tom, ze se mi zarizeni v AS hlasi jako "host"

    Nema nekdo tuseni co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od v.koutensky
    ...Nema nekdo tuseni co s tim?
    Já dělám: Start-Settings-Connections-USB to PC- a zrušit zatržítko - Enable adv....
    Pak se mi teprve připojí s PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mcm59
    Já dělám: Start-Settings-Connections-USB to PC- a zrušit zatržítko - Enable adv....
    Pak se mi teprve připojí s PC.
    Diky za radu, ale tady chyba nebude. Behem dneska se objevila jeste jedna verze bez GPS Fixu, a ta se zda nezlobi. Zrovna tam hrnu veci co jsem zvykly pouzivat, az to zacne nejak cele behat, napisu jak to vypada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    Ee, 6.1 me nevzala - malo pameti mi zustalo, obcas po restartu se mi zmenej zastupci programu na default, a rychlost me tez nepresvedcila - vracim se na 32 :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od v.koutensky
    ....jeste jedna verze bez GPS Fixu....
    Pokud jsi ten GPS Fix tam jednou měl, tak už se ho nezbavíš ani HR ani jinou ROMkou. Jedině výměnou desky a to si taky nejsem jistej, protože mi přišel z opravy a už tam byl, přitom psali výměna desky.
    Ještě, když se ti nepřipojí, tak skus smazat profily v ActiveSync v PC: ActiveSync-Soubor-Mobilní Zařízení- vyber a pak -Soubor-Odstranit mobilní zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Tiez som to skusil, len mi nejde cez Bluetooht pripojenie mail klienta. Podobny problem som mal aj na verzii 6.0 ale uz si nepamatam ako som to odstranil. Nepamata si niekto nahodou? Vopred dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mno tak uz to cele zacalo nejak fungovat - synchronizace se chytla po naflashovani verze bez GPS fixu a jinak vse chodi tak jak ma. Jak uz jsem psal, slape to svizne, ale zadny zasadni posun oproti newplow 032 necitim.

    Takze podtrzeno, secteno, zavery jsou takove, ze to ani neuskodi, ani nepomuze :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    zkoušeli ste to už někdo na c550? zajímalo by mě, jestli už tam je v settings ta možnost jako v jinejch wm5/6 zařízeních pro virtuální gps port... mám nějakou tu wm6 od pups a tam todle bohužel neni a jestli někde náhodou nenapsali, kdy bude verze s sdhc driverem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    Máte někdo češtinu na tuhle verzi ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Mach31
    Máte někdo češtinu na tuhle verzi ???
    ja uz dlouho pouzivam looxe jen s "malou" lokalizací, tedy s českou klávesnicí, takže nemůžu bohužel sloužit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tahle ROM je neoficialni, takze na ni kompletni cestina asi nikdy nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    No hlavne nechapu, proc si chce nekdo dobrovolne svinit PDA "cestinou".
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Loox N560/C550 - upgrade na 128 MB RAM
    Od mcm59_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 08-09-2009, 00:01
  2. WM 6.5 pro modely N560, C550
    Od mattycz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-05-2009, 00:44
  3. Dá se k C550 připojit TMC-RDS? Alternativy k C550/N560?
    Od Mira10 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 10:36
  4. FSC c550 || n560
    Od mallox v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-05-2007, 22:42
  5. N560 (c550) - WIFI
    Od Drolan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 00:22