Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: HTC TC InterWrite 9.5 "Demoverze vypšela"

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    Probiral jsem se forem, narazil jsem na par thredu ohledne teto hlasky, ale zadne ofic. reseni? Pomerne casto mi tato hlaska vyskakuje na mem HTC TC, s orig rom, je to par dni od prvniho spusteni vubec, tak me to celkem prekvapuje. Neni na to nejaka medicina? Patch od vyrobce? Na webu ss sem nic nenasel ;/ Predem dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    Pokud máš legal interwrite od Sunnysoftu, tak rada je prostá. Při instalaci přes PC je v okně kolonka pod seriovým číslem pro email. Tu musíš vždy vyplnit. Seriové číslo se registruje na emailovou adresu. Bez emailové adresy je program jen demo verze a tak po cca 14 dnech Ti vyhodí tuto hlášku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    jj je to legal, proto to sem pisu :] zel zadna takova kolonka tam neni a ani v pda neni pristupna vse je neaktivni a vysedle a ta hlaska o demoverzi vyskakuje naprosto nepravidelne, ale jakmile zacne vyskakovat tak pak uz pomuze jen SR... a bezi normalne, az do chvile kdy zas zacne blbnout ;[
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    viktor aku verziu ROM pouzivas? skus sa pozret do \\Windows\ mali by tam byt tusim sunnycertified.cab a ulc.cab(neviem presne nazvy ale nieco podobne). installni ich este raz mohlo py to pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    diky, zkusim, ale asi celou cestinu hodim doriti a bude klid... resco keyboard vypada pouzitelne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    pokial potrebujes len kbd... ale pre TC bude cca do konca tyzdna CZ WM6.1 ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    myslis offic rom? zatim mam htc asi tyden tak si rikam, ze ho par dni jeste necham tak nez ho preflashuju ;] btw je zpusob jak htc flashnout zpet do vyrobniho stavu, aby servis nepoznal, ze bylo nekdy flashovane neofic romkama?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    bude to moja rom neoficialna. da sa flashnut do povodneho stavu vraj ak existuje ROM pre tvoju verziu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak tady je něco oficiálního. Můj dotaz i s odpovědí z Sunnysoftu.

    Dotaz:
    Dobrý den. Již jednou jsem se na Vás obracel prostrednictvím emailu s mým problémem, bohužel však bez odezvy Proto ješte jednou, PDA mám mimo jiné i k práci a proto mi VELMI vadí, když pri pokusu o psaní na VAŠÍ klávesnici, která je soucástí lokalizace dodané spolu s prístrojem HTC Cruise (Polaris), navíc vetšinou v nejnevhodnejší dobu, na mne vyskocí "hláška": Demoverze vypršela. Pomuže jedine Softreset. Toto se opakuje v horizontu nekolika dní, nekdy i casteji, stále dokola. Predpokládám, že když je lokalizace soucástí ROM, balení neobsahuje žádné aktivacní císlo a záložka s registracními údaji je zešedlá a nejde vyplnovat, že žádná dodatecná registrace není treba. Jenom podotýkám, že uvedený jev mi VELMI ale opravdu VELMI vadí.
    Predem dekuji za odpoved a doufám, že již ne zbytecne.
    S pozdravem ... Martin

    Odpověď:
    Dobrý den,
    Je možné, že na těchto zařízeních se občas tato hláška objeví. Snažíme se tento problém nasimulovat a najít možné řešení v podobě opravného patche. V tuto chvíli však řešení problému není k dispozici. Proto v tuto chvíli doporučujeme provádět restart PDA nebo změnit metodu zadávání pro obnovení lokalizace do plné verze. Hned jak bude řešení dostupné budeme Vás kontaktovat e-mailem. Řešení by se mělo objevit také v sekci FAQ

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    strojvudce: preco nepouzit nejaku free klavesnicu s CZ podporou? Nenapada ma ziadna priamo z hlavy ale tusim SHAMAN nejaku spravil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    No jo, jenže tohle jsem si zaplatil (v ceně zařízení), tak bych to rád měl funkční. A proč to potom nevyužít?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    je to tak, k tomuhle by se asi SunnySoft mel postavit celem, kdyby to byla ojedinala chybka tak nereknu ani N~, ale vzhledem k cetnosti... ja to vyresim zrusenim IW, protoze mi anglictina nevadi a nejakou free cz klovesnici snad najdu, ale verim, ze je spousta uzivatelu, kteri z toho asi nejsou nijak zvlast stastni, protoze to chcou a funkcni ;]
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    54

    Mam tiez Cruise asi 4 mesiace a pouzivam lokalizaciu Sunnysoft (dodana spolu s PDA) a zatial som tento problem nastastie nemal...a to Cruise-ovi davam zabrat (niekolko HR mam uz za sebou...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    obcas ceska klavesnice nejede (neni videt) vubec, SR a zase jede... podivne chovani ;/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od VictorC
    jj je to legal, proto to sem pisu :] zel zadna takova kolonka tam neni a ani v pda neni pristupna vse je neaktivni a vysedle a ta hlaska o demoverzi vyskakuje naprosto nepravidelne, ale jakmile zacne vyskakovat tak pak uz pomuze jen SR... a bezi normalne, az do chvile kdy zas zacne blbnout ;[
    Pomůže nejen SR, ale i pouhá změna layoutu klávesnice - prostě se jen reloadne nějaká knihovna a je po problému.

    Sunnysoft má za tohle obrovský černý puntík - už aby byla doba, kdy bude lokalizaci dodávat přímo Microsoft, tyhle trapné amatérské pokusy jsou už nudné. Sám jsem jim tento problém hlásil v polovině února - a od té doby to "usilovně" testují. S takovým úsilím by většina programátorů už zašla hladem.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Existuje teda ta demoverze nebo ne??
    Od tommysoft_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-07-2006, 09:48
  2. Demoverze Dynavixu na Typhoon MyGuide 7000XL
    Od RodNoc v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 08:04
  3. InterWrite pre PDA???
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 16:28