Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Touch Cruise - problém s foťákem a nefunkční soft-reset

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám problémy s foťákem a resetováním.

    Nepravidelně ale bohužel čím dál častěji mi po aktivaci kamery (zadní 3M snímač) foťák snímá divně barvy - je to takový psychedelický - viz psychedelický vs normální
    Někdy se dá vrátit do normálu po přepnutí zdroje - na přední snímač a zpátky na kameru - někdy po soft-resetu, ale většinou to je ve stavu jako kdyby Cruise byl sjetej LSD a nedá se s tím nic dělat, žádnou závislost jsem nevypozoroval a nikdy se nedá říct kdy se foťák v podstatě náhodně vrátí do normálu.
    Nejdřív jsem podezříval Atek WebCamera plus, že si nějak hraje s nastavením, ale minulý týden jsem dělal hard-reset a blbne to i po něm.

    Hard-reset jsem dělal ze dvou důvodů, blbnul foťák a nefungovalo mi resetování stylusem, musel jsem jej podpořit tlačítkama GPS a IE. Po hardresetu teď seft-reset píchnutím neudělám ani s dopomocí

    Cruise je od českýho O2, jestli nemá někdo radu, asi vyměknu a nechám miláška poslat do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud to takhle blbne i po HR na cistem PDA, tak bych asi se servisem nevahal. Ale treba nekdo poradi neco chytrejsiho. :? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    uz tu na tema Cruise a fotak bolo par diskusii. Je to nejaky problem asi s doskou, nie si jediny, takze presne ako napisal zdenek, behom bezko behotom skokom skockom skok... cruisom do servisu na reklamacku. Inac to ze je sjetej LSD moze fixnut Camera fix, je niekde na xda-deve.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    report o vývoji stavu (

    psal jsem na HTC support, zatim nic, žádná reakce.

    soft-reset píchnutím najednou zase funguje, aniž bych se o to vědomě přičinil.

    Camera fix je výše zmiňovaný patch na snížení doostření obrazu při focení ve fine a super-fine kvalitě, aplikoval jsem, sjetost bohužel neřeší. Přehnané doostřování taky moc ne, fine je možná o chloupek lepší, super-fine přád nepoužitelné.

    Nově se mi přihodilo to, že včera při pokusu o změnu zdroje aplikace na focení zamrzla, po vypnutí a zapnutí ani po dalších soft-resetech už se v systému nehlásí přední kamera pro vidohovory. Nyní je prázdné místo tam, kde ve výsuvné liště bývá ikonka pro přepnutí zdroje, a protože to vypadá, že se sjetost po soft-resetu nesrovnává a už nemohu přepínat mezi kamerami, jsem v řiti.

    Večer zkusím hard-reset, ale i kdyby se přední kamera zase chytila, pokud bude zadní pořád blbnout, poletí pdašek do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Aha, sorry, měl jsem pocit, že jsem to zmínil a ono ne. Tedy, HTC camera fix je soubor
    "Cruise_Photo Quality.CAB", který jsem aplikoval ještě před hard-resetem, s výše zmíněným výsledkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem vyvedl hard-reset. Výsledek:
    • do obrazu zadního snímače se pořád přimíchávaj psychedelický barvy
    • opět nefunguje soft-reset píchnutím klacíku do dírky
    • přední snímač se stále nehlásí, v aplikaci Camera chybí ikonka pro přepnutí zdroje

    Předáno na back-office k reklamaci (
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ve středu jsem dostal Cruse zpět, oprava výměnou základní desky.
    To se projevilo i tím, že Eggstreme, vázaný na HW, mi teď nejde zaregistrovat a free registrace už není k dispozici. Blbý, ale co se dá dělat.

    Nainstalovaná byla čeština, takže hardreset, nastavení synchronizace s Exchange Serverem, doinstalování češtiny do SmartDialing, české T9, ZoomBoard, slovník, TC, Regedit, atd.. všechno v pohodě.

    Po dvou dnech zjišťuju, že nejsem schopnej zapnout Bluetooth.
    Po SR je v Comm Manageru vždy Bluetooth On, ale modrá dioda nebliká, ve vlastnostech Bluetooth neni checkbox zaškrtnutej. Po kliknutí na Bluetooth v Comm Manageru se na pár vteřin objeví přesýpačky a řádek Bluetooth se změní na Off.
    Opakované klikání v Comm Manageru nebo pokus zapnout Bluetooth zaškrtnutím checkboxu dává pořád stejný výsledek - nic.

    Asi to poletí na další reklamaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Včera se Cruise vrátil z reklamace, opět nová základovka, zatím vše šlape.
    Skoro bych si přál, aby se na něm zase něco podělalo, třetí reklamace by dávala možnost na výměnu za Diamond..

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 06:52
  2. Nefunkční Touch Cruise
    Od ihorak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 10:12
  3. HTC Touch Cruise a HeadSet...nefunkční rádio
    Od Vili z Role v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 13:01
  4. Nefunkční sluchatko Touch Cruise
    Od Borry v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-06-2008, 21:12
  5. HTC Touch cruise + SPB soft+ dojmy
    Od Atisbusty v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-06-2008, 08:03