Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 90 z 140 PrvníPrvní ... 40808889909192100 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,336 až 1,350 z 2094

Téma: iGO8 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti...

  1. #1336
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: ovca
    Ten Start Panel - to dělalo IGO, zkus nějakou jinou verzi, jen na zkoušku

  2. #1337
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Zopar postrehov v suvislosti s novou verziou iGO a skinmi.Pouzivam Dimku,IF-ske verzie(diky IFe-skvela praca) Zvolil som SK hlas Jaromir a zrazu mi na kruhacoch zacal hovorit aby som na nich odbocoval doprava(co vzhladom k tomu,ze jazdim v UK,by malo dost fatalne dosledky : ) ale po zmene hlasu na Frantisku a opatovnom vrateni Jaromira uz bolo vsetko OK.Alebo,ked som nahodil verziu skinu 1323,tak mi v nastaveni kamier zmizli pokrocile volby a ostalo len :Vypnut,Jednoduchy zvuk,Plný zvuk.Pri navrate na ver.1320 to bolo OK,po zmenach skinov sa to zacalo striedat,raz tam bolo pokrocile nastavenie,raz nebolo.Robil som restarty iGO,restarty zariadenia,ako keby si to kesovalo v pamati(co si urcite aj kesuje) a nahadzovalo poslednu znamu konfiguraciu.Neviem ci ma dobre porozumiete,malo by to byt standartne chovanie,kvoli stabilite programu,akurat je to nejak divne implementovane,hmm.Cize teraz som v stave,kedy zatial nedokazem spojazdnit ver 1323 s rozsirenym nastaveni speedkamier :!: Inav to kesovanie som si prvy krat vsimol markantne,ked som sa naposledy vracal z dovolenky okolo Anglicka(2300km) a spiatocnej ceste na SK(2200km) tak po vstupe na pevninu(zariadenie som pred vstupom na lod vypol ) a pri znovu nastartovani uz vo Francuzsku,nabehlo vsetko OK,az na jednu malickost trasa bola v poriadku,akurat navigacna sipka sa pohybovala v opacnom smere :?: po uplynuti nejakej doby sa sama obratila a uz isla normalne:?: Inac ziaden problem,celu trasu pocas dvoch tyzdnov som nahraval,ziadne pady,ci mrznutia,jednoducho parada,akurat tato haluzka.No a v novej verzii iGO mi to pripada ,ze sa tento system pouziva este agresivnejsie.Ale v normalnej prevadzke je to mala zmena k lepsiemu,hlasy su omnoho lepsie,kvalitnejsie(akurat hlaska :"prekrocili ste rychlostny limit" mi prijde velmi dlha(a casto sa objavuje ,ja vim da sa vypnut) A hlavne po vypnuti zariadenia s beziacim iGO ho uz neukoncuje(2006 to nerobila,ale iGO8 v neskorsich verziach to zacala robit,teraz je to opat v poriadku.Dokoncia aj to casto spominane oneskorovanie sa tusim zmiernilo v tejto poslednej verzii iGO.Ale to som uz trosku mimo topicZaujima ma ci este niekto pozoroval taketo problemy so stratou nastaveni speedkamier.(Uvazoval so o moznosti,ze to prepina medzi originalnou slovencinou a IF slovencinou,akurat neviem ako mu to nejak jednoznacnejsie nadefinovat v systeme,hmmm........



  3. #1338
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Pánové, všimol si niekto, že v Dimka skine 1.3.23_if v Nastaveniach/Upozornenia/Nastavenie kamier na meranie rýchlisti/ je akosi málo nastavení, ako v zákl. nastaveniach bez skinu.
    EDIT: Tak Olcit ma predbeho, robí to aj mne ale len s úpravou od if.
    Následne som tam dal úpravu if ale verziu 1.3.20 a Nastavenia radarov boli zase O.K.
    Potom so sa zase vrátil k 1.3.23_if a zase chýbali nastavenia radarov.
    Potom som skúsil 1.3.23 od "tomsoft" a zase nastavenia radaro O.K.
    Potom návrat na 1.3.23_if a nastavenia radarov chýbali.
    Potom som vymazal používateľské alebo predvolené údaje (nepametámops: ) a mal som základné iGO bez skinu.
    Následne po nastavení na 1.3.23_if už boli nastavenia radarov O.K.
    Hmm...., teraz neviem, či to je bug iGO alebo if-ov.

    EDIT2: tak ten predposledný bod nieje pravda, s if-ovou úpravou to nastavenie radarov nieje O.K. Vyzerá to naozaj tak, že IF má chybu v úprave.

    IF, prosím prekontroluj svoju úpravu, či tam nieje "havo zakopaný" :bulb:
    Dík:!:

  4. #1339
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    to: ovca
    Ten Start Panel - to dělalo IGO, zkus nějakou jinou verzi, jen na zkoušku
    doteraz som s tým nemal problém , až u toho dimka, ale nieje to nejako tragické ten skin sa mi veľmi páči, niečo tam je navyše,... uvidím hadam nič nezmyzlo °)


    Inak hlas františka to je hrôza je ukecaná ako kachna. Hlas má príjemný, ale to sa nedalo zniesť, používam Andrea by Mike a tá povie o polovicu menej a je to super

  5. #1340
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    tovca
    jj, ty originál hlasy jsou ukecané jako blázen Já používám už dlouho "Brněnský hantec", je alespoň sranda, ten taky není ukecaný a vyhovuje mi.

    to: All
    K těm radarům je to všelijaké. V různých skinech, ať už jde o stejný název, nebo ho někdo nějak upraví, tak si ten daný skin uloží své základní nastavení do
    SAVE\PERMANENT_V1.sav a SAVE\SETTINGS_V1.sav, některé verze nebo samotné skiny do SAVE\PERMANENT_V2.sav a SAVE\SETTINGS_V2.sav
    a potom jsou zmatky, když se přepne jiný skin nebo stejný skin od někoho jiného(upraveného), který zase ukládá nastavení do jiných souborů.
    Každý si potom používá ten "svůj" skin, který mu vyhovuje, to je v pořádku, ale může se stát podobná chyba. Řeším to vymazáním obsahu složky SAVE
    nechám tam jen favorites.dat,HISTORY_V8.sav, poi_visiblities.txt, user.upoi a pak to najede vy výchozím stavu, jen je třeba zase nastavit daný skin
    dle obrazu svému.

  6. #1341
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    teraz zas už neukazuje tú hornú lištu , ale zistil som, že aj ked som si nahral POI jednotlivých krajín, tak tam nič nieje

    Ked chcem nahrať poi z poi.cz tak môžem všetky kategorie zlúčiť a dať ako jeden súbor, lebo to treba jednotlivo?
    A kde ich mám dať? normálne do igo8/content/poi alebo niekde inde?
    dík

  7. #1342
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Když stahuješ POI z poi.cz, stahuj vždy soubor s příponou KML, ten zkopíruj do
    iGO8\content\userdata\POI\ - soubory s příponou .KML
    nebo pokud někde stáhneš samostatný stát tak sem iGO8\content\poi\ - soubory s příponou .poi



  8. #1343
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Tak skusam vseljak,ale akurat dimka 1320 funguje s nastavenim radarov,ostatne nejdu,(ale len If-ove skiny,ostatne nepouzivam.....)

  9. #1344
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    ... a zkusit jiný, nejde? ops:

  10. #1345
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Tom,co myslis,ze som robil doteraz? ,ale nemozem si pomoct,ale na speedcamery mi pripada najlepsia ta,ktoru pouziva,Glikogliko(ta je implementovana aj v skine Byteho(uprava od Tomsoftu ver 2.5) Nechapem,preco to Dimka nezakomponuje priamo do skinu,ale hlada nejaku inu tretiu cestu,hmm.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00294763_Screen029_0sf5.jpg 
Zobrazení: 50 
Velikost: 97.2 KB 
ID: 8750  

  11. #1346

    if if je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    174

    Jak skúšam, tak skúšam... už som 5x vystriedal všelijaké skiny a vrátil sa na pôvodný dimka 1.3.23 a nezistil som žiadne zmeny v nastaveniach radarov... tak neviem kde je ten HAVO zakopaný... rád by som to poriešil, ale ....terazky nefím ako, ked mne to ide OK...:yes: (

  12. #1347
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Dal so Byte2.5(to bol ten obrazok predtym,potom Dimka:if 1323-vysledok len jednoducha ponuka a upozornenie bolo defaultne vypnute,potom dimka 1320_if a uz to islo normalne,ale akonahle prepnem na 1323,zas to nejde,IF daj link na Tvoju poslednu verziu bez audia(ci nahodou nemam nejaku posahanu verziu)



  13. #1348
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: oltcit
    Jo, tak to je pravda. To řešení radarů BYTE je super. Dimka ale bohužel žádné radary neřeší
    Taky bych byl rád, kdyby tam byly takoé radary, ale to už je osud.
    Mě taky jedou všechny úpravy dimky 1.3.23 (if, TomSoft), připadá mi že jsou stejné, if tam má víc hlasů na výběr. Já jen 3 a je mi to celkem jedno
    kdo a jak mi řekne že se blíží radar. Ale zkoušel jsem oba skiny a oba jedou na 100% OK. Ještě něco vyzkouším.

  14. #1349

    if if je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Dal so Byte2.5(to bol ten obrazok predtym,potom Dimka:if 1323-vysledok len jednoducha ponuka a upozornenie bolo defaultne vypnute,potom dimka 1320_if a uz to islo normalne,ale akonahle prepnem na 1323,zas to nejde,IF daj link na Tvoju poslednu verziu bez audia(ci nahodou nemam nejaku posahanu verziu)
    Neviem ako myslíš bez AUDIA, lebo ja už tam základný audio adresár nedávam,lebo ten mám nastálo umiestnený v zložke iGO8, teraz sú súčasťou skinu len doplňujúce zvuky, ktoré by ti to nemali ovplyvňovať... Ten môj subor so skinom je stále o stranu s5, aj posledná verzia doupravovaná od diMku.

  15. #1350
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to:if
    Tak jsem na emulátoru smazal SAVE a spustil igo, nastavil skin Dimka_if, restart a radary nikde použil jsem tenhle tvuj link
    http://www.ce4you.cz/forums/_redirect_post.asp?action=post&p=294682
    a rozšíření radaru jsem neměl k dispozici, tak je někde něco špatně, ale kde???

Strana 90 z 140 PrvníPrvní ... 40808889909192100 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 9 - zkušenosti, instalace, nastavení...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 20:19
  2. zapnuti gps na X1 a nastaveni IGO8
    Od kokopi_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 10:16
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 08:06
  4. HTC TouchFLO 3D - zkušenosti, tuning atp.
    Od xaries v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 21:01
  5. PocketBreeze + ContactBreeze: novinky, zkušenosti, nastavení ..
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 349
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 11:24