Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 30 z 140 PrvníPrvní ... 2028293031324080130 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 436 až 450 z 2094

Téma: iGO8 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti...

  1. #436
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Kurzor - dalsi moznosti zmizelo presne kde ?
    Tlacitko do planovani zmizelo presne kde ?

    Z hlavy si to nevybavuju, ale je mozne, ze se neco takoveho stalo, protoze tam bylo hrozne moc zmen
    a prototo jsem nekde menil cele soubory, abych to nepredelaval "cely rok" a ted se to bude tezko dohledavat,
    aby zase naopak nezmizelo to, co jsem tam pridal ted, ale samozrejme na to mrknu ;-( ...
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________
    Tu "cervenou vzdalenost v planovani" jsem napred ubral, ale pak zase pridal zpatky, protoze na tom tlacitku se (bohuzel) neaktualizuji udaje hned, ale jak uz jsi zjistil, az po jeho "proklikani" a pokud se tedy prida treba prujezdni bod, tak na te "cervene vzdalenosti" se to projevi hned.
    Take se mi to nelibi (a ze tlacitko i prekryva dost velky kus mapy - rychla, kratka atd. jde menit i jinde, ale zase hned nevidis trasu na mape...), ale jeste nevim, jestli to pujde nejak vyresit...

    Ted jsem asi nasel, jak updatovat text toho tlacitka, ale bude to potreba volat na hodne mistech a jeste nevim, jestli to bude fungovat.
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________
    Se zlutou vlajeckou te bohuzel zklamu ;-( protoze treba ja naopak ty prujezdy vyuzivam hodne
    (hledam treba trasy, kudy jsem jeste nejel a da se tam vyhnout kamionum, anebo kolonam).
    Vetsinou se planuje z polohy GPS a zacatek se pridava jen jednou, zatimco prujezdu nekdy byva mnohem vic,
    kdyz si nekdo (jako treba ja) chce upravit trasu podle sveho a ne jak mu ji navrhne navigace ...
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________
    Radary mne sice take "az tak nezajimaji" a proto jsem mel na ne puvodne i zmensenou ikonu, ale ta se na lesknoucim displayi snadno prehledne a proto se mi zalibilo to oznameni zenskym hlasem (at se hned pozna, ze se neco deje) ze se radar blizi.
    Ted jsem ale nevidel ty iknonky (jak jsem je zmensil) a co mi puvodne stacily, ze jsem jen radar videl na mape.
    Oznameni zenskym hlasem se mi naopak zalibilo, ale to pipani, co (asi opravdu) neslo vypnout se mi tedy nelibilo ani trochu ;-) ...

  2. #437
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    7

    Pro VLADAS:
    Nevím čim to je, ale u posledního skinu mi to pokaždé když má ohlásit radar hodí chybovou hlášku a spadne. Předchozí verze maká supr. Ale tahle se mi líbý víc.



  3. #438
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od sergej999
    Pro VLADAS:
    Nevím čim to je, ale u posledního skinu mi to pokaždé když má ohlásit radar hodí chybovou hlášku a spadne. Předchozí verze maká supr. Ale tahle se mi líbý víc.
    Co to PRESNE hodi za hlasku ?

    (jak jsem psal, v simulaci to nepoznam a proto to potrebuju zkusit i v aute ...)

  4. #439
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    7

    večer to opíšu. teď musím jít spád.Jezdím v noci.

  5. #440
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Skoda, mohl jsem na to uz o vikendu mrknout (nemam doma Internet), ale vim, jak jsem se v patek a v sobotu probudil asi ve 3 v noci a pak rano malem ani "nenasel auto", az jsem si potom na 340km dlouhe ceste radeji musel chvilku "schrupnout" ;-(...
    Mno doufejme, ze nebude prset, ze bych vzal PDA zase alespon na kolo a zkusil kolem nejakeho toho radaru projet ...

  6. #441
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    to vladas: co pouzit nejakou spravu verzi :-)))?

    SVN

  7. #442
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Diky, ale na to jsem uz opravdu liny ;-( ...
    Cisluju to "trochu nestandardne" podle datumu, takze je (alespon doufam) hned jasne, ktera verze je nejnovejsi a doufam, ze to "nema vliv na funkci" ;-D ...



  8. #443
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Cislovani je v cajku. Tady spis slo o to jak si psal, ze si delal hromadne zmeny a nejaka funkcnost vypadla a ted ji budes jen blbe dohledavat :-)). Ale zase na druhou stranu - pokud mas vsechny menene soubory textove, tak jejich porovnani na urovni verzi by nemel byt takovy problem.

  9. #444
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    To Vladas: prosím tě, používám tvůj skin a nahrál jsem si teď poslední, jelikož jedu do Chorvatska. Velmi se mi líbí úprava radarů. Bohužel se mi to na prvním radaru seklo, vyskočilo windows okno s chybovou hláškou, kterou už si moc nepamatuji, jelikož jsem se věnoval řízení. Bylo to něco ve smyslu že nemůže nají nějaký soubor "cock_...." v audio......, navigace zamrzla a po potvrzení hlášky to spadlo. Jsi schopen to nějak rychle vyřešit, abych to mohl zítra použít nebo se mám vrátit k předchozí verzi. Díky za rychlou odpověďa

  10. #445
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravím,

    můžete mi prosím poradit jak dosáhnu ve 3D naklopení obrazu tak, abych videl více do dálky včetně horizontu při zobrazení na šířku. I v největším naklopení kterého dosáhnu přes ovládací šipky není vidět moc do dálky natož horizont. Ve většině ukázek skinů ve fóru je naklopení dostatečné, ale nejsem schopen toho dosáhnout.

    Díky

  11. #446
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    to vladas: podrobný popis problému s tvým posledním skinem.
    Nevím, jestli to udělalo ještě někomu jinému než mě, ale poslední skin je nepoužitelný, protože to dělá už po naběhnutí navigace.
    Popis:
    Jak jsem psal o tom problému s posledním skinem (viz. příspěvek víše), tak mám podrobnosti. Chybová hláška se už opakuje kdykoliv i po spuštění, navigace zamrzne a spadne.
    Hláška, kterou to hlásí je toto\:

    FAILED TO OPEN FILE:
    ui_igo8/240_320/cock_info_bg2transp.bmp
    EXITING APLICATION
    Pokud to spustím s tvým předchozím skinem, tak je to ok. Můžeš s tím něco udělat. Díky moc

  12. #447
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    16

    to vladas:

    Omlouvám se, ale ještě jedbnou se připomínám s tou chybou posledního skinu. Nešlo by to nějak rychle opravit. Zítra ráno jedu do Chorvatska a hodil by se mi. pokuuším se s tebou spojit formou soukromých zpráv a nějak mi nejdou odesílat.

    Moc díky



  13. #448
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    2 Oltcit and ALL
    Tak jsem tu zase po nějaké době a mám tady další úpravy skinu.
    • Zvětšena ikona pro nahrávání

    • Údaj o vzdálenosti k radaru opraven

    • Zobrazeni a přepínání 2D a 3D, když je compass na mapě je OK

    • To že vadí tlačítka presetu jiným jsem vyřešil taky

    • Umístění 2. manévru jsem umístil jinam, ale pak jsem ho vrátil, vypadalo to hrozně

    • Zvětšena ikona pro nahrávání


    • ... a dalších spoustu změn pro lepší zobrazení a rozmístění údajů o cestě.




    Kdo chce ať vyzkouší - Skin TomSoft 1.1
    Kód:
    http://www.tomsoftware.net/_ig_/TomSoft1.1.zip

  14. #449
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Diky Tome ja som sa uz pustil do uprav aj sam,ale tebe to ide rychlejsie ale vzhladom k tomu ze som uz nespal viac ako 24 hodin,tak mi to nemysli,idem sa prespat a zajtra to vyskusam pri jazde.Ja som zmensil ikony na radary(ale najprv vyskusam tvoje upravy) nahradil som ikony na POI firemnymi znackami(napr. benzinky sa ukazuju s ich logami a medzitym mi zblbla karta,tak som musel preinstalovat cely program (
    PS narychlo som si vsimol par veci,ktore urcite treba este zmenit ) potom spravim nejaky sumar....zatim moc diky.:yes:

  15. #450
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj. Taky jsem nespal :? a tvořil.
    Já do toho skinu ikony POI nedávám, sám je mám přímo v data.zip, takže kdo chce svoje ikony ať si je tam dá

Strana 30 z 140 PrvníPrvní ... 2028293031324080130 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 9 - zkušenosti, instalace, nastavení...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 20:19
  2. zapnuti gps na X1 a nastaveni IGO8
    Od kokopi_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 10:16
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 08:06
  4. HTC TouchFLO 3D - zkušenosti, tuning atp.
    Od xaries v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 21:01
  5. PocketBreeze + ContactBreeze: novinky, zkušenosti, nastavení ..
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 349
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 11:24