Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 140 1231151101 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 2094

Téma: iGO8 - tuning, témata, nastavení a zkušenosti...

  1. #1
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    [h]Pro iGO 8.3 diskutujte -> ZDE.[/h]

    Tak, a po nástupe iGo8 FINAL a po počiatočnom nadšení a euforii by bolo vhodné už začať hladať nejaké tie Skiny a úpravy.
    Preto, že základné vlákno http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=29509 a tiež http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=27247 záčínajú byť z dôvodov mnohých fičuriniek pri inštaláciaách na veľa druhov PDA a PNA "mierne" precpané, rozhodol som sa založiť toto nové vlákno iba pre Tuning iGO8.
    Budeme mať v tom poriadok a mám také tušenie, že za chvíľu tu budeme mať moho Skinov.
    Dúfam, že to nebude dlho trvať a ukážu sa na nete také skíny ako legendárne Andyho alebo Riksov skin pre iGO 2006 Plus.
    Aj pre takzvaných "lamov" nebude problem si nájsť si vhodný skin a nejaké tie fičurinky pre jeho aplikáciu.

    Takže na úvod som včera v noci na nete našiel niekoľko, síce jednoduchých, ale na začiatak a na porozumenie práce skinu na iGO8 úplne stačia.

    EDIT: Všetko nasledujúce funguje iba na verzii 8.0.0.31442 a vyššej, na verzii pre niektré PNA 8.0.0.29000 to nebolo ešte aplikované.

    Treba na začiatok podotknúť, že iGO8 má prácu so skinmi zásadne vylepšenú, a to minimálne o to, že možete mať nasadených vic druhov skinov a jednoducho sa medzi nimi prepínať priamo z menu Nastavenia.
    Ale poďme už konkrétne:

    1. Skiny sa kopírujú do adresára (složky) SD\iGO8\content\skin (kto ho nemáte, založte si ho)
    2. zásadne by to mali byť *.zip
    3. zip by mal okrem iného obsahovať súbor info.ini
    4. obsaho info.ini by okrem iného malo byť napr. toto (na nete bol uverejnený skin Bols bez ini, samozrejme nefungoval, dorobil som a už funguje (viď. dole)
    [theme] --- tá ] je opačná hranatá zátvorka
    name="VittNoPanel1.0"
    needs_restart=1
    supported_resolutions="240_320, 320_240"
    5. t.j. v úvodzovkách názov skinu a dôležitý parameter supported_resolutions ktorý hovorí o podporovanom rozlíšení display-a.
    6. Preverte si pred nasadením skinu v info.ini či je pre vami preferované rozlíšenie.
    7. Aktiváciu príslušného skinu robíme priamo z menu (musíte mať aktivované rozšírené menu) iGO8: Nastavenia/Ponuka/Vzhľad/ (záleží od konkrétneho language.
    8. Meno skinu v aktivácii je viditeľné iba to, ktoré podporuje dané rozlíšenie ktoré máte konkrétne nastavené na PDA.Samozrejme musí byť podporované skinom. Vidíte to v info.ini


    Začnem tým ktorý odporúčam a mám aj ja.
    Upraví Vám horný informačný panel na transparentný - prúhledný.
    V zipe sú dve variácie.
    http://rapidshare.com/files/114908232/igo8-skin.rar

    Tu je ten Bols (iba na ležato), je to niečo podobné ale lepšiehttp://rapidshare.com/files/115662670/bols-4a.zip

    A ešte BjornCleanTheme1.2, v podstate na rovnakom základe ale má pár fičurinie (iba na ležato):
    http://rapidshare.com/files/11566267..._T_h_e_m_e.ZIP

    No a nakoniec Cbolumar (tiež odporúčam iba na stojato):
    http://rapidshare.com/files/115662672/Cbolumar01-1.zip

    EDIT 10.10.2008 22:32
    A tu je už niečo čo bolo poznačené "nejakým tým" vývojom:
    Di/\/\ka 1.5.11:
    Toto je originál dimova distribúcia skinu. (pre neinformovaných, v rar-e je samotný súbor skinu diMka.zip, ktorý treba vložiť do SD\iGO8\content\skin)
    Zmeny:
    1.5.9 Added direction to destignation arrow to mini compass.
    1.5.10 Minor bug fixes.
    1.5.11 Animated actual and next street names.


    A tu je niečo trochu iné.
    Všetci ste si všimli, že farby 3D modelu terénu sú pre rôzne vrstvy veľmi podobné a tým je efekt 3D dosť potlačený.
    Táto úprava upraví farby modelu terénu a mali by byť realistickejšie.
    Môžete si pozrieť aj autorovo video:http://www.youtube.com/watch?v=iS5CIrOPhDI
    Podľa neho je autor z SK, dúfam že sa prihlási k svojmu dielu.
    Tu je aj autorov kratučký popis v eng:
    real green and ground - folder "common"
    big cursor,big road ,big font.......- folder "project_config"
    Aplikácia tejto úpravy je trochu "zložitejšia", netreba sa báť, je to len kopírovaním nahrádzanie príslušných súborov v príslušných složkách v data.zip
    To čo je v sami_dve_v_lese.rar v podsložce "project_config" nakopírujeme a nahradíme pôvodne súbory v data.zip v podsložce "project_config".
    To čo je v sami_dve_v_lese.rar v podsložce "common" nakopírujeme a nahradíme pôvodné súbory v data.zip v podsložce \ui_igo8\common
    Opakujem, všechno v tom data.zip
    Takže tu je:
    http://rapidshare.com/files/11490823...dve_v_lese.rar
    A tu ešte lepšie farby vrstiev 3D:
    http://rapidshare.com/files/11576241...us_ui_igo8.zip

    Tak, to je teraz na poprvé všetko.
    Dúfam že ste všetci pochopili, a tí zdatnejší ma neukameňujte, psal sem to i pro lámy :-P
    Kto niečo najdete alebo ubastlíte, prihodte to. :yes:

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Nevim cim to je, ale kdyz si zvolim napr. skin VittNoPanel1.0, zepta se me to na restart, ale po restartu je vse pri starem...dela to jeste nekomu ?
    @toja, perfektni souhrn, diky.:yes:



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    mam rovnaky problem, zvoli si skin, restar a ziadna zmena
    eten x500

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Já tam rozdíl mám, spočívá s tom, že ikony a údaje jsou průhledné (je pod nimi vidět, kam pokračuje silnice). Ale hledám skin, který by mi umožnil zobrazovat najednou více než 3 údaje a kde by bylo přímo na ploše tlačítko pro zobrazení TMC informací. Pro Demoverzi jsem to kdysi kdesi viděl, ale kde??? :-)

  5. #5
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od kubesa+greed
    Nevim cim to je, ale kdyz si zvolim napr. skin VittNoPanel1.0, zepta se me to na restart, ale po restartu je vse pri starem...dela to jeste nekomu ?
    @toja, perfektni souhrn, diky.:yes:
    Pánové a jakou verzi používate?
    Mne to behá na verzii 8.0.0.31442
    Na verzii pre niektoré PNA 8.0.0.29000 to Nav N Go asi ešte nemalo aplikované.

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    60

    ahoj, nemate nekdo nahodou skin kde by bylo vse jako original, jen by ten hlavni panel nebyl nahore sle byl dole, diky

    PS: pokud to jde prepnout tak uvitam radu, zatim s tim moc neumim

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od toja
    Pánové a jakou verzi používate?
    Mne to behá na verzii 8.0.0.31442
    Na verzii pre niektoré PNA 8.0.0.29000 to Nav N Go asi ešte nemalo aplikované.
    Mam verzi 8.0.0.31442 ...



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Také funguji na verzi 8.0.0.31442 :-)

  9. #9
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Pánové kaasik + kubesa, máte teda rovnaké verzie.
    A ktoré modifikácie.
    Inštalovanú, alebo len kopírovanú a spúšťanú z karty?

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    instalovanou :$:

  11. #11
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od toja
    Pánové kaasik + kubesa, máte teda rovnaké verzie.
    A ktoré modifikácie.
    Inštalovanú, alebo len kopírovanú a spúšťanú z karty?
    Tak obidvaja máte inštalovanú verziu, já tiež.
    kaasikovi a mne to ide, kubesovi nie.
    Hmm..., Karle já Ti nevím!!!

    Kubesa, takto na diaľku Ti asi moc neporadím.
    Je to na Tebe, laboruj a daj vedieť.

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    Tak ja jsem dalsi komu to nejde.....Vzdy se to prepne z5 na standart



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Mozna by stacilo zjistit, v jakem ini se ulozi jaka hodnota...nevite nekdo ?

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    ja mam verziu neinstalovanu spustam priamo s karty a skin nezmenim.
    mozno by bolo fajn vykopirovat sem sys.txt, nech skontrolujeme jeho nastavenie

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    42

    Vykopírovaný sys.txt (na kartě i v přístroji je ten samý).Ale nevím, jestli to pomůže...

    je to

    [folders]
    app="%SDCARD%/iGO8"

    [interface]
    maxzoom2d=6000000
    show_exit=1


    ...a místo "> je tam hranatá závorka (v Code by nebylo vidět, jak to vypadá pod sebou)

Strana 1 z 140 1231151101 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 9 - zkušenosti, instalace, nastavení...
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2010, 21:19
  2. zapnuti gps na X1 a nastaveni IGO8
    Od kokopi_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 11:16
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 09:06
  4. HTC TouchFLO 3D - zkušenosti, tuning atp.
    Od xaries v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 22:01
  5. PocketBreeze + ContactBreeze: novinky, zkušenosti, nastavení ..
    Od Jarouš_ce4you_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 349
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 12:24