Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: iGO8 + TMC

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    nějaké přihlašovací údaje by nebyly?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    20

    najdeš je zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od maxxim
    Tak přesně tuhle anténu na MIO jsem si koupil. Je tam jack 2,5 takže pěkně pasuje ale problém je, že to není klasický stereo jack který má 3 kontakty ale tenhle má 4 a proto to asi nemá kontakt jaký by mělo. Prodávají 2 druhy jedna má asi půl metru a druhá je metrová. Nicméně chytnu na tu delší asi třetinu signálu a TMC funguje. Tu kratší jsem zkoušel taky, ale nedoporučuju byla tam sotva nedostatečná desetina signálu.
    už si jí odzkoušel??? jak funguje??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Tak ste ma naockovali a prave som dotestoval!
    Vysledky:
    1. je jedno ci sa pouzije 3 alebo 4 pinovy konektor, antenu pripojit na vonkajsi kontakt.
    2. predlzovanie anteny pomohlo len do 1m, potom sa signal nemenil. (v igo som dosiahol max 50%) CR3 som chytil aj na 4cm kablik

    PS: cena
    2 prisavky 10KC
    1 2.5mm jack zo zasob cca 12KC
    1m jednozilovy kablik max 8KC
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Potom nechapu, proc na sluchatka je takovy problem neco chytnout ;-(((
    S tim jackem - vnejsi kontakt myslis ten, co vede na plochu oznacenou na obrazku ? Dik.
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    Jo je to on ale pradepodobne na ten pin neni pripojen drat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    109

    Ano, je to ten oznaceny na obrazku!

    Mono jack som ale neskusal!

    Na sluchatka som mal tiez slaby prijem! Asi je to tym, ze su tam subezne vedene aj zily pre sluchatka a mikrofon!

    inak zapojenie 4pinoveho jacku je na

    http://de.wikipedia.org/wiki/Klinkenstecker
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    zdravim - trosku mierne od temy, ale ma X800 TMC v igo mi to vypise ze hardware sa nenasiel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    20

    klasika, musíš přepsat sys.txt, který máš v přístroji u *.exe takhle

    [tmc] - jelikož to tady blbne, tak tmc je v hranatých závorkách
    port="COM,2"
    source="eten"
    gps_source=0

    teprve až pak ti bude fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Zdravíčko pánové.
    Měl bych jednu jednoduchou otázku...
    Mám iPAQ 214 a nainstalované iGO8 a rád bych vyzkoušel TMC. Je možné na tomto PDA rozjet TMC? Jaký HW k tomu budu potřebovat? Myslíte, že by to fungovalo třeba s tímto? Mám vůbec šanci?
    Díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    278

    No s tím asi ne, to je jen pro nějaká MIA. Záleží na tom, jaký máš GPS přijímač. Buď má TMC přijímač přímo v sobě i s anténou, nebo výstup na antenu, nebo nic. jestli nic, tak si budeš muset koupit TMC přijímač zvlášť, nebo jinou gpsku. Jinak tady se hovoří o E-Tenech a TMC, takže HP je trošku mimo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Tak nevim, trochu se mi zda, ze RDS-TMC neni prilis dobre pouzitelne. IGO8 vzdy po zapnuti projede vsechny frekvence, velmi casto nic nenajde a pak uz dal nehleda. Pokud nastavim frekvenci rucne, za chvili se chytne (signal okolo 40%). Bohuzel po dalsim restartu opet to same - TCM je nastaveno na automaticke hledani. Dela to jeste nekomu ?

    Jinak se mi take stalo, ze na trase byla uzavirka na vedlejsi silnici k jine hlavni silnici (T-ecko krizovatka). IGO8 toto misto vyhodnotilo jako neprujezdne (trasa pokracovala samozrejme po hlavni) :no: Nebo v pripade PRACE na silnici opet nabidlo objizdku. Neda se nekde nastavit, aby to bralo napr. pouze uzavirky a nehody ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    nějak iGo8 nemám použitelné... při vyhledávání trasy do chorvatska mi to spadne na nedostatek paměti, ikdyž nastavim zobrazení na QVGA. Mám uvařenou ROMku a asi je tedy málo místo na RAMce... Volno storage 40MB, Program 22MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Tino
    nějak iGo8 nemám použitelné... při vyhledávání trasy do chorvatska mi to spadne na nedostatek paměti, ikdyž nastavim zobrazení na QVGA. Mám uvařenou ROMku a asi je tedy málo místo na RAMce... Volno storage 40MB, Program 22MB.
    Zkus pred spustenim navigace restartovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. problemy s gps v iGo8
    Od schula_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 14:17
  2. IGO8 a POI
    Od jirys v sekci iGO
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-10-2008, 20:52
  3. iGO8
    Od pietro-piere v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 15:34
  4. igo8
    Od gemini_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 14:18