Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jakou verzi Opera Mini pro X500 ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    0

    Konecne vysla nova Opera Mini 4.1. Tak jsem se chtel zeptat, jakou verzi stahnout? Zkousel jsem Generic, nainstaloval ji pres Esmertec, ale nechce se mi spustit/pripojit. Vzdy to skonci hlaskou Nelze se pripojit k internetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    mam x500 a instalacka n htc touch ide ako hodiny, negeneric som vdaka tvojmu prispevku ani neskusal (mam sk verziu)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od haldy
    Konecne vysla nova Opera Mini 4.1. Tak jsem se chtel zeptat, jakou verzi stahnout? Zkousel jsem Generic, nainstaloval ji pres Esmertec, ale nechce se mi spustit/pripojit. Vzdy to skonci hlaskou Nelze se pripojit k internetu.
    Esmertec, Opera 4.1, Generic - Advanced MIDP 2 funguje ako hodinky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    0

    Tak opravdu nevim, v cem je problem. Zkousel jsem i jine java emulatory a vysledek byl stejny
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od haldy
    Tak opravdu nevim, v cem je problem. Zkousel jsem i jine java emulatory a vysledek byl stejny
    A predosle verzie Ti chodili?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    0

    Zkousel jsem ted nainstalovat i starsi verzi a chovalo se to stejne. Tak jsem v nastaveni pripojeni zmenil preferovany datovy profil, pak ho dal zpatky a uz to funguje. S tim pripojenim jsou obcas zajimave problemy. Ale Opera Mini mi nefunguje, kdyz jsem pripojeny pres USB. Jde to nekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. P535 - jakou verzi ROM používáte?
    Od Kitt2002 v sekci P5xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-06-2010, 22:11
  2. Jakou verzi ROM používáš v Qtek 8310
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 20:21
  3. N560 - jakou mate verzi ROM?
    Od yndor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 12:55
  4. Jakou verzi OS mam vlasne v PDA?
    Od millan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 15:40
  5. Acer n30 - jakou ma verzi Bluetooth?
    Od Twister_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-05-2005, 21:11