Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Network Access a propojení PDA - PC přes Bluetooth

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Problém propojení PDA s PC za účelem procházení vzdálených složek na PC již zde byl mnohokrát probírán. Ať se již jedná o přehrávání souborů MP3, které se nachází na pevném disku vašich PC, nebo i jen pouhé kopírování souborů, je tato funkcionalita celkem žádaná a vítaná. Následující článek se pokusí být průvodcem po nastavení takého propojení.

    [IMG]/img/articles/cz/large/0000000122_XSFc68821123533.jpg[/IMG]

    Přečtěte si celý návod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Mám mda2 takže taky i asi smůlu, ale zaráží mě, že jsem nikde v mda nenašel takto podrobné nastavení bt. To sem jen nenašel nebo to ms stack prostě nemá??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Mám mda2 takže taky i asi smůlu, ale zaráží mě, že jsem nikde v mda nenašel takto podrobné nastavení bt. To sem jen nenašel nebo to ms stack prostě nemá??
    To, co nabizi primo MS, neni program, ale tragedie... Takove nastaveni skutecne neumi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    To, co nabizi primo MS, neni program, ale tragedie... Takove nastaveni skutecne neumi.
    A lze tedy někde sehnat - koupit - vyzkoušet ten program na správu Bluetooth obasažený v IPAQu???
    Abychom i my co máme přístroje MDA2/DATAPHONE2 si to mohli vyzkoušet ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jak nekde pisu, tak podle me ne. Alespon na tom jejich webu nic neni. Ale radeji jsem jim poslal email
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Jak nekde pisu, tak podle me ne. Alespon na tom jejich webu nic neni. Ale radeji jsem jim poslal email
    Když jsem psal ten článek a hledal na netu něco o tom MS stacku, našel jsem někde na XDA-developers (asi) návod na to, jak Widcomm zprovoznit i na MDA2/XDA2...Určitě pomůže google
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nu, takze jsem obratem dostal odpoved, i kdyz nevim, jestli to ta osoba pochopila spravne. Poslala mi totiz prilozeny dokument. No, nekupte to, za ty prachy...:sarcastic:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    To, co nabizi primo MS, neni program, ale tragedie... Takove nastaveni skutecne neumi.
    A lze tedy někde sehnat - koupit - vyzkoušet ten program na správu Bluetooth obasažený v IPAQu???
    Abychom i my co máme přístroje MDA2/DATAPHONE2 si to mohli vyzkoušet ???

    Hledej na xda-developers.com "bluetoothGPS", je to presne co hledas. Jestli nenajdes posli SZ muzu ti to poslat na mail.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od st.toma
    Hledej na xda-developers.com "bluetoothGPS", je to presne co hledas. Jestli nenajdes posli SZ muzu ti to poslat na mail.
    Už jsem ten program našel ( přímo na xda-developers.com ), asi před hodinou, ale zatím jsem nebyl uspěšný ve spojení.

    Ty jsi to rozchodil ten NETWORK??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od st.toma
    Hledej na xda-developers.com "bluetoothGPS", je to presne co hledas. Jestli nenajdes posli SZ muzu ti to poslat na mail.
    Už jsem ten program našel ( přímo na xda-developers.com ), asi před hodinou, ale zatím jsem nebyl uspěšný ve spojení.

    Ty jsi to rozchodil ten NETWORK??
    Ano nastavit sit neni problem, ale ten stack ma i sve negativni stranky. Napr. neco si nastavim a po soft resetu muzu nastavovat vse znova... Obcas zlobil ActiveSync... Jinak pro prehravani mp3 v 192 a vyse je to nepouzitelne. Pres Resco Explorer muzes prochazet disky kopirovat atd... Pouzival jsem to asi tyden a pak to slo pryc, ted cekam na SD Wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Citace Původně odesláno od st.toma
    Hledej na xda-developers.com "bluetoothGPS", je to presne co hledas. Jestli nenajdes posli SZ muzu ti to poslat na mail.
    Už jsem ten program našel ( přímo na xda-developers.com ), asi před hodinou, ale zatím jsem nebyl uspěšný ve spojení.

    Ty jsi to rozchodil ten NETWORK??

    Ano, kde je problem? Myslim, ze je tam i navod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    viz nize
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Tady je manual jak bt network nastavit:

    http://www.pdamobiz.com/forum/forum_posts.asp?TID=9559
    a
    http://www.pdamobiz.com/forum/forum_posts.asp?TID=6636




    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Konečně jsem to našel. Chyba byla v jedné IP adrese.

    Už mi to frčí jako na kolotoči.

    Mám DATAPHONE2 a RESCO EXPLORER vidí disky a adresáře stolního PC v propojení s Modrým zubem.

    Prostě PARÁDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Už si přehrávám MP3 pomocí DATAPHONE2. MP3 leží na disku D: stolního PC a přenášejí se pomocí Bluetoothu.

    Teď právě mi to přehráví 112 MB album Jennifer Rush ( 256 kbps ) !!! Bez jakýkoliv záseků. Pravda vzdálenost je je minimální, ale i tak :yes: :yes: :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Bluetooth SIM Access
    Od JanAltman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-04-2007, 09:48
  2. Propojení L00X - PC přes Bluetooth (internet, data)
    Od vesi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 09-10-2005, 12:08
  3. MDA II a Bluetooth personal network
    Od Borek_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 11:18
  4. Bluetooth Network
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2004, 11:53