Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: nastavenie modemu v WM 6 "please"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    ...ahojte... vidím, že tu riešite problém s WM6. Mám problém s pripojením sa na internet pomocou mobilu cez bluetooth. Na starom PDA Asus A636 som mal WM5 a po nastavení v položke modem a zadaní inicializačného reťazca to dva roky fungovalo... teraz mám Asus A639 s OS WM6, ale v ňom nie je v položke nastavenie modemu možnosť zadať inicializačný reťazec... niekde som našiel možnosť cez úpravu registrov v položke HKLM → Drivers → Unimodem → Init sa pridá hodnota typu String /reťazec/ a napíše sa 3
    hodnotu (Value) nastavtiť : +CGDCONT=1,„IP“,„internet“< cr > ale nejde to ani tak... neviete niekto, či sa niekde dá nastaviť rýchlosť modemu ?... kua, nie sú v tejto "šestke" žiadne položky... a vraj je prehľadnejšia... shit
    :
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To by me zajimalo, kolikrat a na kolika mistech se budes ptat porad na to same. Vcera jsem ti daval link na vlakno, kde je to resene.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    To by me zajimalo, kolikrat a na kolika mistech se budes ptat porad na to same. Vcera jsem ti daval link na vlakno, kde je to resene.
    ...no tak to skus ešte raz pridať to vlákno, ak Ti pomôže že som dilino... dal som upozorňovať mailom na príspevky, ale neprišlo mi nič... tak neviem, máš s tým problém, že som to poslal na viac miest ?.. pokojne to odignoruj... len som chcel poradiť a nie čítať Tvoje depky... buď mi poraď, daj to vlákno sem, alebo to nechaj tak...
    vďaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    cital si pravidla???? Je tam myslim take ze najprv hladaj(a ked si lenivy chod do servisu tam ti to za XYZ SKK vysvetlia) a az vtedy ked nieco nenajdes ani po hodine napis prispevok, pripadne zaloz thread(a nie pisat to do 10 threadov a este pripadne zo dva zalozit). Ide o to ze aj databaza je obmedzena hardwarom a ak kazdy bude ako ty, tak bude tato stranka platena aby Pavel Koza mal na novy HW kazde 2mesiace. Tak sa nediv ze Zdenek napisal co napisal a bud rad ze ti nedal nejaky ban.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    cital si pravidla???? Je tam myslim take ze najprv hladaj(a ked si lenivy chod do servisu tam ti to za XYZ SKK vysvetlia) a az vtedy ked nieco nenajdes ani po hodine napis prispevok, pripadne zaloz thread(a nie pisat to do 10 threadov a este pripadne zo dva zalozit). Ide o to ze aj databaza je obmedzena hardwarom a ak kazdy bude ako ty, tak bude tato stranka platena aby Pavel Koza mal na novy HW kazde 2mesiace. Tak sa nediv ze Zdenek napisal co napisal a bud rad ze ti nedal nejaky ban.
    ... iste, chápem pobúrenie administrátora nad mojou drzosťou... má predsa možnosť a právo administrátora moje príspevky zmazať, ak sa opakujú vo viacerých témach... každopádne som to urobil podľa návodu, ktorý mi poslal vo vlákne, ale nejde to... je tu niekto, kto má PDA s WM6 a pripája sa na na internet pomocou BT cez mobil ?... vďaka za radu... myslím, že osobné invektívy nikomu nepomôžu... za problémy spojené s mojimi príspevkami sa vopred ospravedňujem.... mimochodom, v servise som bol... ale to by museli vedieť nastaviť.. dilina... preto som tu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    nechcelo to byt v zlom. BTW. nie si prvy co mu v servise to nevedeli nastavit, naposledy dokonca na support linke vodafonu povedali babe ze nevedia ako nieco spravit nech ide na ce4U. Skusal si sa inac pozret na xda-developers.com? Ak je to nejaky bezny problem zariadenia urcite to tam je ak to suvisi s ROM predpokladam tiez.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    nechcelo to byt v zlom. BTW. nie si prvy co mu v servise to nevedeli nastavit, naposledy dokonca na support linke vodafonu povedali babe ze nevedia ako nieco spravit nech ide na ce4U. Skusal si sa inac pozret na xda-developers.com? Ak je to nejaky bezny problem zariadenia urcite to tam je ak to suvisi s ROM predpokladam tiez.
    ...vďaka za pochopenie... uvedomujem si, že mne podobní Vám tu lezú na nervy, ale nemal som inú možnosť... nie je to moje prvé PDA, takže nie som úplný laik, ale zakočili ma super recenzie a realita... položky, ktoré boli vo WM5 už v WM6 chýbajú a pritom sa ohrádza výrobca, že je to kvôli zjednodušeniu ovládania.... tak ale to si potom neviem dosť dobre predstaviť, ako si bežný užívateľ rootuje v regedit v PDA a dopisuje konfiguráky... samozrejme, že som to hľadal na celom fóre ce4you a venoval som tomu viac, ako len akademickú hodinku, ale nenašiel som nič, čo by to vyriešilo... preto som dal novú tému, aby to "buchlo" rovno do očí... a splnilo to účel... nechcel som Vás vyprovokovať, ale takto by som tu blúdil po vláknach ešte doteraz... ešte raz vďaka za pomoc a prajem príjemný večer...
    BTW: nezaberá naša komunikácia zbytočne veľa miesta ? sorry, nič v zlom...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    zabera, zdenek pomaze.... pozeral si si to xda-developers? nechce sa mi to hladat ale raz tam bol podobny dotaz v sekcii networking(tusim prob s wm61 pre artemisa)... Pripadne skus pouzit nejaky tweakovaci program, pripadne nejake fora typu xda-developers.com venovane ASUSom(som si predtym nevsimol ze mas asus).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    7

    :-) to je v pohode, :-) ja som tiez potreboval podobnu vec, :-) pouzit Asus P535 ako modem na pripojenie PC s GPRS cez bluetooth, a ziadna odozva uz 3 mesiace... :-) a tiez uz mam nejake tie skusenosti s mobilmi a dokonca aj MDA-ckami... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    irnltd_ce4you
    Guest

    Mozna nekomu z Vas pomuze i moje zkusenost s BT dialup popsana na tomto foru zde:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=27644&fi=1140#1147
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    to Adusko:
    podívej, jaké flame jsi tu založil. když ti zdenek odpověděl jinde a píšeš, že ti odkaz nepomohl (nebo jsi ho nepochopil), tak jsi měl pokračovat v řešení problému v původním fóru a ne zbytečně zakládat další diskuzi, která je ale úplně k hownu. a teď si představ chudáka, který přijde za půl roku a bude řešit stejný problém, narazí v tebou vzpomínané diskuzi na zdenkův odkaz a? a nic. a pak najde tuto diskuzi a? zase nic.
    kolegové, opravdu nemá smysl zakládat nové diskuze jenom proto, že jsem jinde neuspěl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak já zkusím odpovědět, ale třeba to taky nepomůže :
    Měl jsem ten samý problém, s originál WM 5 jsem se z Axima připojil přes kde co (s výjimkou iPaqa 6515, ten statečně vzdoroval), po upgrade na WM 6 nic... Pak jsem na to přišel (kecám, já ne, synek mně poradil): pro vytáčení použít *99*# .
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Docent
    Tak já zkusím odpovědět, ale třeba to taky nepomůže :
    Měl jsem ten samý problém, s originál WM 5 jsem se z Axima připojil přes kde co (s výjimkou iPaqa 6515, ten statečně vzdoroval), po upgrade na WM 6 nic... Pak jsem na to přišel (kecám, já ne, synek mně poradil): pro vytáčení použít *99*# .
    asi to bude kus od kusu zařízení a uvařenou romkou. mně na imate chodí internet úplně v pohodě, ale NE jako modem, mám v programech přímo "sdílení internetu", akorát si vyberu zda chci připojení přes USB nebo BT a jedu. a accesspoint mám nastaven jen "internet-t.mobile.cz" a víc nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. FS T830 - funkce modemu
    Od Lucem v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 21:09
  2. Použití MDA jako modemu s WM6
    Od kaasik_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-04-2007, 23:11
  3. terminálová emulace a pripojeni k modemu
    Od vatt v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-08-2004, 11:59