Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 71

Téma: Spb Pocket Plus 2

  1. #46
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Naposledy jsem viděl lampárnu předloni na nádraží v Č. Třebové, ale bylo zamčíno...(

    Jinak díky za tip, už tam ta potvůrka od SPB je.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Hombre
    Ty ikonky jsou spojene bez jakekoliv mezery:

    Tak už mě to tedy jde , ALE ty ikonky MUSEJÍ mít nějaký odstup. mrken sie bitte co mi to dělá - na odstup jsem nebral ohled.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00055186_Kuk_RsmM.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 18.9 KB 
ID: 1626  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    No a tahle to vypadá když dělám odstupy
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    Ja jsem vyskousel jenom tu jednu ikonku a nemel jsem problem.
    Ta ikonka musi byt 16x16 a 32x32.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Hombre
    Ja jsem vyskousel jenom tu jednu ikonku a nemel jsem problem.


    No to já jedu ve velkém, ještě dnes tam budu mít kole 200 ikonek. Ale to vše by nebylo díky tvé radě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    Jelikoz jsem tvor od prirody liny … muzem mi ty tvoje custom16/32.png pak poslat?

    el.taxista at seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od Wayne
    Citace Původně odesláno od Hombre
    Ja jsem vyskousel jenom tu jednu ikonku a nemel jsem problem.


    No to já jedu ve velkém, ještě dnes tam budu mít kole 200 ikonek. Ale to vše by nebylo díky tvé radě.
    Tak to se podel i s nama muzes sem ty ikony vystavit? Dik

    MDA I WM 2003 SD 1G Apacer
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    No to si ale musíte počkat. Já také chodím do práce a dělat to budu jen ve volném čase. Ale třetinu mám už hotovou.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Jó,jó. Já jsem taky línej, ale umím počkat. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    Jó,jó. Já jsem taky línej, ale umím počkat. :yes:
    Jsem původce otázky ohledně ikonek a musím říct, že jsem nejen líný, ale ani jsem neměl dost drzosti se po odpovědi Wayne-ho pozeptat na umístění ikonek právě sem.
    Na druhé straně budu mezi prvními kdo si je stáhne a pěkně poděkuje za vstřícnost.
    Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    Nevíte někdo jak zprovozním to šoupátko pod ikonkou jasu dipleje ???
    nainstaloval jsem si PBPlus a to šoupátko nikde ...dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nevím zd arozumím dotazu správně, ale pokud se Vám nezobrazuje tak

    jdete do nastavení - ikona SPB vlevo -> today plug-in ->main -> items

    a tam zašktnout v kategorii indicators - backlightindicator

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    mám to štěstí to mít česky ,ale to nastavení takto mám ... (ikona spb-->modul obrazovky dnes-->nastavení rozšíření-->Ukazatele-->a fajfka na ukazatel podsvícení ...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Vyzkoušel překlad i na posledni verzi ? Jsem s Pocketem zacatecnik (asi tyden), takze bych nerad nejak zkolaboval. Zatim jsem se venoval Psionu 7, ale ted jsem z MDA Compact nadseny :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od Kair
    mám to štěstí to mít česky ,ale to nastavení takto mám ... (ikona spb-->modul obrazovky dnes-->nastavení rozšíření-->Ukazatele-->a fajfka na ukazatel podsvícení ...)
    a stále to nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Artist versus Pocket Painter
    Od Mlok_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-04-2009, 19:05
  2. Upgrade iPAQ H3630 pocket pc 2000 na pocket pc 2002
    Od St.mik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-07-2006, 11:00
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 04-05-2006, 17:57
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 13:14