Naposledy jsem viděl lampárnu předloni na nádraží v Č. Třebové, ale bylo zamčíno...(
Jinak díky za tip, už tam ta potvůrka od SPB je.:yes:
Naposledy jsem viděl lampárnu předloni na nádraží v Č. Třebové, ale bylo zamčíno...(
Jinak díky za tip, už tam ta potvůrka od SPB je.:yes:
Tak už mě to tedy jdePůvodně odesláno od Hombre
, ALE ty ikonky MUSEJÍ mít nějaký odstup. mrken sie bitte co mi to dělá - na odstup jsem nebral ohled.
No a tahle to vypadá když dělám odstupy![]()
Ja jsem vyskousel jenom tu jednu ikonku a nemel jsem problem.
Ta ikonka musi byt 16x16 a 32x32.
Původně odesláno od Hombre
No to já jedu ve velkém, ještě dnes tam budu mít kole 200 ikonek. Ale to vše by nebylo díky tvé radě.![]()
Jelikoz jsem tvor od prirody liny … muzem mi ty tvoje custom16/32.png pak poslat?
el.taxista at seznam.cz
Tak to se podel i s nama muzes sem ty ikony vystavit? DikPůvodně odesláno od Wayne
MDA I WM 2003 SD 1G Apacer
No to si ale musíte počkat. Já také chodím do práce a dělat to budu jen ve volném čase.![]()
Ale třetinu mám už hotovou.:yes:
Jó,jó. Já jsem taky línej, ale umím počkat.:yes:
Jsem původce otázky ohledně ikonek a musím říct, že jsem nejen líný, ale ani jsem neměl dost drzosti se po odpovědi Wayne-ho pozeptat na umístění ikonek právě sem.Původně odesláno od strojvudce
![]()
Na druhé straně budu mezi prvními kdo si je stáhne a pěkně poděkuje za vstřícnost.
Předem díky.
Nevíte někdo jak zprovozním to šoupátko pod ikonkou jasu dipleje ???
nainstaloval jsem si PBPlus a to šoupátko nikde ...dík
nevím zd arozumím dotazu správně, ale pokud se Vám nezobrazuje tak
jdete do nastavení - ikona SPB vlevo -> today plug-in ->main -> items
a tam zašktnout v kategorii indicators - backlightindicator
mám to štěstí to mít česky ,ale to nastavení takto mám ... (ikona spb-->modul obrazovky dnes-->nastavení rozšíření-->Ukazatele-->a fajfka na ukazatel podsvícení ...)
Vyzkoušel překlad i na posledni verzi ? Jsem s Pocketem zacatecnik (asi tyden), takze bych nerad nejak zkolaboval. Zatim jsem se venoval Psionu 7, ale ted jsem z MDA Compact nadseny :-)
a stále to nefunguje?Původně odesláno od Kair