Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: ASUS P735 - problém - obsazovací tón vychází ze zadního reproduktoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    kdyz telefonuji, vsechno funguje normalne. pokud se ale stane, ze volane cislo je obsazene, zacne mi obsazovaci ton vychazet ze zadniho reproduktoru. pritom ale nemam zapnuty hlasity odpoclech. je to dost neprijemne a vzdycky se poradne leknu nejen ja, ale i lide kolem me. setkali jste se s tim nekdo? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj! No tohle se u mýho Asuska P750 taky děje...Zkoušel jsem různý upgrady rádio FW a podobný, ale nic nepomohlo...Prosím někoho zkušeného o radu :-) Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Myslím, že tady řeší podobnej problém ( i na HTC i Miu) :
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=285897
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Čau pitko, díky za radu, na XDA jsem to už viděl, odtamtud jsem zkoušle všechno. Mj, Radio FW mám 4.6.8

    Je to problém kterej mě zas tak moc netrápí.Nijak nahlas to neni, ale je to otravný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Hmmm a zlobí to i na čisté ROM ?

    Je divný, že tuto chybu má tolik zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    To si nejsem jistej, já používám tvojí pětku VGA. Ale zatim mi to zlobilo myslim na všech. Můžu to zkusit zítra ráno, pak dám vědět...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Tak vyzkoušeno, obsazovací tón se line ze zadního reproduktoru i u originál QVGA FW s WM6.1 a verzí rádia 4.6.8. P1...
    Čím to je opravdu nevím, ale nemám takové problémy jako mají na XDA-fóru, že to je děsně nahlas...je to tak nějak normálně nahlas.
    Ale každopádně je to bug.Dneska budeš mít můj telefon v ruce Pitko, tak se můžeš přesvědčit ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Zkus si pohrát s
    HKCU\ControlPanel\Sounds\....(BusyTone)

    v každém podklíči je název a hodnota pro systémové zvuky a rovněž je tam hodnota s názvem script a stringem, pro busytone je výchozí "apr".
    Můžeš zkusit i jiné zvuky (Sound) třeba změnit na "Busy.wav".

    Samozřejmě tento "skript" můžeš zkusit poměnit jak ti vyhovuje, tady je malá legenda (na netu najdeš obsáhlejší kombinace) :
    a - nic
    ap - přehraje zvuk jen jednou
    apr - cyklus, bez vibrací bez prodlevy / pauza
    apw3r - simple ring
    c50apw3c150r - increasing ring
    av3w3r - vibrate
    av0pw3r - vibrate and ring
    v3w3apw3r - vibrate then ring
    c50av0pw3c150r - vibrate and increasing ring
    v1w1v1w1v1w1c50apw3c150r - vibrate 3x then increasing ring

    třeba "ac33pc67pc100p" je nastavení hlasitosti 33%, přehraje zvuk, nastavení hlasitosti 67%, přehraje zvuk, nastavení hlasitosti 100%, přehraje zvuk (bez opakování)
    Zbytek asi odvodíš.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Ahoj! Díky za tohle. V registrech sem se hrabal včera večer, na tohle jsem taky přišel, problém je, že se nedá tomu skriptu přidružit reproduktor přední nebo zadní. Myslím že vypnutí neni zase taková volba.

    Zkoušel jsem do toho Klíče SoundCategories/InCall (kategorie )BusyTone, dopsat DWORD Speaker s hodnotou 0, ale taky to nepomohlo.

    Vzhledem k tomu, že já to mám stejně jako ty a Tobě to nedělá a mě jo, typoval bych, že problém bude ještě jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ASUS P565 - Slabá hlasitost reproduktoru
    Od fps_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-09-2009, 11:15
  2. ASUS P735 a WM 6.5
    Od Johnny83_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-09-2009, 10:50
  3. ASUS P735 - wifi a načítání stránek
    Od greenbery_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 18:41
  4. ASUS P735 WM6 ?
    Od ftakgabo_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 15:06