Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 2 z 2

Téma: Basic4ppc - chybné výpočty

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Ahoj, mohl by prosím někdo mrknout na následující kód? Tato procedura by měla zajišťovat celkové součty ze sloupce "Celkem". Bohužel výpočty jsou chybné.
    Kód:
    Sub Pocet_Hodin1
    r = Table2.RowCount - 1	
    TimeFormat ("HH:mm")
    If 0 >= r Then Else value1 = Table2.Cell ("Celkem", 0)
    For i = 1 To r
    value1 = Time ((TimeParse (value1)) + (TimeParse (Table2.Cell ("Celkem", i))))		
    Next	
    End Sub
    Tento kód z dřívější verze fungoval.

    Kód:
    Sub Pocet_Hodin1
    r = Table2.RowCount - 1		
    If 0 >= r Then  Else value1 = Table2.Cell ("Celkem", 0)
    For i = 1 To r
    value1 = value1 + Table2.Cell ("Celkem", i)
    Next	
    End Sub
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Byl jsem "poučen", že TimeParse umí čas pouze do 24 hod. Nemá někdo nápad jak to obejít? Potřebuji použít časový formát. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Chybné zobrazování MMS
    Od Mildík_oldd v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2010, 08:45
  2. Basic4ppc - Testování podmínky CheckBox.Checked = true/false
    Od macula_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 23:27
  3. Basic4ppc - diakritika
    Od macula_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 21:43