PROBLEM - Sipky dolava a doprava
Pred nedavnom som na svojom kaiserovi objavil zaujimavy problem. Z nicoho nic mi nefungovali sipky do stran, a to ani joystickove ani na qwerty klavesnici. Nenapadlo ma, ako tento problem vyriesit, tak som hned siahol po AE Button plus a tam pridelil tymto tlacidlam ich defaultnu funkciu. Vsetko v podstate funguje az na to, ze reakcie tychto tlacidiel su neskutocne pomale. Neviete niekdo, ako to vratit do povodneho stavu? Kde by sa dala najst funkcia tych tlacidiel v registroch?
Zaujimave je, ze ked v AE Button nastavim na spominane tlacidla Dont touch button, vsetko funguje ako ma. No ked restartne kaisera, som tam kde som bol. Vobec nereaguju na kliknutie...
Zaujimave je, ze ked v AE Button nastavim na spominane tlacidla Dont touch button, vsetko funguje ako ma. No ked restartne kaisera, som tam kde som bol. Vobec nereaguju na kliknutie...
Je mi jasne, ze HR by to vyriesil... No praveze kvoli sipkam nemam chut instalovat a nastavovat vsetko nanovo(a je toho teda dost) . Preto potrebujem naozaj odhalit pricinu problemu. Funkcia jednotlivych tlacitok musi byt niekde urcena, otazka znie KDE :)
zkus si něčim udělah kompletní zálohu PDA (spb backup je vcelku dobrý,udělá to .exe kterej pak jen spustíš a vrátí se to do stavu kdy jsi to vytvořil) a zkus HR ... A pak tam nahodit tu zálohu , která ti teď "funguje" :-) třeba to zmizí
o tej zalohe dost pochybujem ze pomoze. Totiz v ramci obnoby obnovuje aj subory a registre(aj ked nastavenie sipok som v registroch hladal a nenasiel...problem moze byt aj v tom ze nejake systemove dll sa prepisalo) tj obnova podla mna povedie k tomu istemu stavu ako je. Treba si najst chvilu casu(v mojom pripade asi pol dna) a spravit HR(a ak to nebude robit znova) nainstalovat vsetko opat. :-(