Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 46

Téma: X800_WWE_A42_040_0457 - převařená oficiální ROM od Panota

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    Bohužel neumím skoro vůbec anglicky, takže budu muset být odkázán pouze na česká fóra a čekat že se něco dobrýho uvaří i pro M800. Snad to bude už brzy :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Drazí přátelé X800, jen bych chtěl upozornit na můj WM6.1 build na www.eten-users.eu. Pro zájemce posílám odkaz:

    http://eten-users.eu/index.php?showtopic=14311
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Panot
    Drazí přátelé X800, jen bych chtěl upozornit na můj WM6.1 build na www.eten-users.eu. [/URL]
    Skusil jsem v1.30 spolu s FISH_TOUCHDRV7 - vysledkem byla nepouzitelna cihla - nenabidla mi rekalibraci screenu a tim padem jsem nemohl nic trefit. Po HR FISH_TOUCHDRV3 byla fpoho, V4 mi po kalibraci nebrala click-y v 2mm pasu u dolniho okraje (napr. spodni ikony v TotalComm reagovaly jenom tesne v jejich horni casti)

    Ted tam mam tvoji v1.10 - subjektivne se mi libi min, ale ma vetsi fonty (WM6 neni tak drobounka jako WM6.1). Kterou bys doporucil ty? Jedu beznou agendu s Outlookem + MS office + GPS iGO + MP3 + iSilo, obcas (2-3x za tyden) mi to vytuhne a SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Já mám 1.30, protože je rychlejší a má threaded SMS. Neinstaloval jsem ani nic na kalibraci displeje. Ten font je v nastavení, není to znak WM. Najeď si na Screen a pak záložku Text Size, tam si zvětšíš font.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Me zatim vzdycky FISH_Touch... po instalaci vnutil kalibraci displeje, a kdyz v7 ne, tak jsem nebyl schopen s tim pracovat (kliknul na A a zmacklo se napr. P...)

    S tim zvetsenim/zmensenim fontu mam spatne skusenosti jeste z 2003SE, nektere aplikace s tim nepocitaj a pak mas rozsypanej screen. ale je fakt ze na te WM6 jsem se o to nepokousel, je mozne ze to uz vyresili

    Jeste dotaz ty sluchatka mas s redukci nebo uz maj origo 2.5 jack?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od sh0tek
    Me zatim vzdycky FISH_Touch... po instalaci vnutil kalibraci displeje, a kdyz v7 ne, tak jsem nebyl schopen s tim pracovat (kliknul na A a zmacklo se napr. P...)
    S tim zvetsenim/zmensenim fontu mam spatne skusenosti jeste z 2003SE, nektere aplikace s tim nepocitaj a pak mas rozsypanej screen. ale je fakt ze na te WM6 jsem se o to nepokousel, je mozne ze to uz vyresili
    Jeste dotaz ty sluchatka mas s redukci nebo uz maj origo 2.5 jack?
    Kalibraci displeje to udělá vždycky po čerstvé instalaci, nebo po nainstalování patche. Po odinstalování patche ale musíš ovládat PDA pomocí tlačítek, než nainstaluješ jiný, nebo uděláš kalibraci poskytnutou zařízením. Obrazovka na dotyk nereaguje, nebo je to posunutý o pár cm. Ten font by měl fungovat, zkus to a uvidíš. Sluchátka mám s redukcí, protože přímo s jackem 2,5 nic rozumnýho nedělají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od Panot
    Kalibraci displeje to udělá vždycky po čerstvé instalaci, nebo po nainstalování patche.
    OK dik, last question: kterou verzi FISH_TOUCHDRV pouzivas/doporucujes s tou tvoji v1.30?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    My answer:
    Momentálně žádnou, myslím, že to běhá dobře i bez toho . Při testování se mi jevila ale nejlepší V6, ale může to být subjektivní dojem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér Avatar uživatele Koumes_ce4you
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    94

    Moje zkušenost s FischTouch a původní rom 0457 EN je nejlepší v6.S Rom od Panota mi také přijde,že není vůbec potřeba.

    To Panot : Proč při nabíhání pda je uvedena verze 0454? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Koumes
    Moje zkušenost s FischTouch a původní rom 0457 EN je nejlepší v6.S Rom od Panota mi také přijde,že není vůbec potřeba.
    To Panot : Proč při nabíhání pda je uvedena verze 0454? :?
    Protože je to posazené na 454 ROMce. Je to vlastně to samý jako 457, která je primárně pro východní blok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Novou verzi Panot 1.40 WM6.1 pro X800 jsem právě uvolnil na www.eten-users.eu. Je na bázi 457 ROMky, takže kdo má originál WM6 457, může flashovat z karty.

    Link pro zájemce:
    http://eten-users.eu/index.php?s=&sh...ndpost&p=86926
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Panot 1.50 je venku. Zatím se jeví jako "The Best".

    Link pro zájemce:
    http://rapidshare.com/files/12897134...r.1.50_ENG.rar
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    18

    Zdravim, nainstaloval jsem si romku 457 (1.05) a zjistil jsem ze tam ted nemam adresar My ring Tones. Jak si muzu pridat nejake vyzvaneci tony (mp3 atd). Da se doinstalovat aplikace addringtones, ktera je taky ripnuta? Kde ji popripade sehnat. Dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Grub
    Zdravim, nainstaloval jsem si romku 457 (1.05) a zjistil jsem ze tam ted nemam adresar My ring Tones. Jak si muzu pridat nejake vyzvaneci tony (mp3 atd). Da se doinstalovat aplikace addringtones, ktera je taky ripnuta? Kde ji popripade sehnat. Dik za radu.
    Aplikaci a adresář My Ringtones nepotřebuješ. Stačí, když si vybraný tón zvonění nakopíruješ do složky Windows a dále do podsložky Rings. Jde to lehce v Total Commanderu pro PDA. Pak se ti Tvůj vlastní ringtone zobrazí v nabídce zvonění. Jinak doporučuji nainstalovat verzi 1.60, která je na www.eten-users.eu. Je mnohem rychlejší a stabilní. Není to ale možné lokalizovat do češtiny, takže je jen v angličtině. Přesto jí doporučuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    18

    Aplikaci a adresář My Ringtones nepotřebuješ. Stačí, když si vybraný tón zvonění nakopíruješ do složky Windows a dále do podsložky Rings. Jde to lehce v Total Commanderu pro PDA. Pak se ti Tvůj vlastní ringtone zobrazí v nabídce zvonění. Jinak doporučuji nainstalovat verzi 1.60, která je na www.eten-users.eu. Je mnohem rychlejší a stabilní. Není to ale možné lokalizovat do češtiny, takže je jen v angličtině. Přesto jí doporučuji.
    Diky za radu. Jsem cerstvy majitel etenu a jeste trochu tapu.
    Kdyz neni lokalizace, jak to pak vypada s ceskou klavesnici? Zadnou pro WM6.1 nemuzu najit.
    Lokalizace jeste neni nebo nebude nikdy?
    A jeste jedna otazka, je v te romce SDHC driver nebo potrebuju patch?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Oficiální ROM WM 6.1
    Od zajic79 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-06-2010, 15:04
  2. ROM pro X500 od Panota - prosím o pomoc
    Od Vandit v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 18:48
  3. oficialni dovozce MIO
    Od carbik_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-12-2006, 12:31
  4. Oficiální ROM R52
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 02-09-2006, 23:36