Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 46

Téma: X800_WWE_A42_040_0457 - převařená oficiální ROM od Panota

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    35

    Musim suhlasit s "uiqjirka" tu rom som preslahal, hned ako ju panot vypustil, je super zatial co tu bolo pre x800. Uz som rozmyslal ze sa jej zbavim ale potom nastupil panot, i ked neviem co ho viedlo ku kupe x800 a potom nastala zmena. Na eten-user je GPSslovakia ale ten je uz neccinny po tom co sa mu prihodili, nektory ludia su poviem po vychodniarsky hamizny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Panot k službám
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Oproti predchozimu HTC Kaiser je Eten opravdu rychlik.
    Eten vubec nedela spatna zarizeni,jen jim chybela ta spravna podpora v podobe ukuchtenych ROM.Vetsina problemu,ktere s ETENY jsou,jsou softwarove.Diky kucharum,se z ETENA stava opravdu perfektni PPC.
    Nezaznamenal jsem zatim zadny problem s RAM,ktere jsem se velice obaval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    27

    také se mi s touto ROM zdá zařízení svižnější.

    Akorát mi nesedí ta indikace baterie v horní liště místo hodin.
    Dá se to nějak odinstalovat? Používám SBP Shell a mám tam stav bat. zbytečně 2x

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Urcite da,timto cabikem,ktery zmeni registr.Naistalovat a pak restartovat a jsou tam hodiny
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od doficz
    také se mi s touto ROM zdá zařízení svižnější.
    Akorát mi nesedí ta indikace baterie v horní liště místo hodin.
    Dá se to nějak odinstalovat? Používám SBP Shell a mám tam stav bat. zbytečně 2x
    Díky
    Stačí změnit hodnotu v registrech:
    HKLM\Software\Microsoft\Shell, je zde položka "ShowTitleBarClock" změnit hodnotu z "0" na "1" a nezbytný softreset .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jiz mnou zaslany cabik udela to same,komu se nechce lezt do registru
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    Jiz mnou zaslany cabik udela to same,komu se nechce lezt do registru
    Já vím, to je spíš pro ty, kteří by se nemohli rozhodnout a můžou si to takhle přepínat jak potřebují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ale muzou pokud maji oba cabiky,hodiny ci baterie.Pro nekoho je mozna rychlejsi cabik nez se hrabat v registrech.Hlavne pro ty mene zkusene.
    Prikladam pro zmenu druhy cabik na vraceni baterie

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    Zdar Panot - chcem sa ta spytat: je v tvojej verzii SK a CZ klavesnica? Ak nie da sa tam dako dat bez toho aby som tam daval celu cestinu? A este ktore prog si to vyhodil mozes ich tu vypisat dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Caprik
    Zdar Panot - chcem sa ta spytat: je v tvojej verzii SK a CZ klavesnica? Ak nie da sa tam dako dat bez toho aby som tam daval celu cestinu? A este ktore prog si to vyhodil mozes ich tu vypisat dik.
    Zdar Capriku, klávesnice tam není, ale můžeš si nějakou CZ, SK doinstalovat bez nutnosti celé lokalizace.
    Původní programy, které zůstaly v této ROM:
    Ext.ROM:
    PREI_GPRSWIZARD.ENG
    PREI_Quickbar

    Aplikované přímo do ROM:
    PREI_KBPatch_x8
    PREI_patch_x8_cam_080320
    PREI_SPIpatch080317
    PREI_X800Camera
    PREI_TaskManager.AllLan
    PREI_SatelliteDataUpdate.1.0.AllLan

    Odstraněné:
    PREI_AddRingtone.AllLan
    PREI_BatteryMeter_ENG_MAG.PPC2003_ARM
    PREI_BizCard.ARM4IMui
    PREI_BkupRsto.3.2.AllLan
    PREI_CVC-PPC-WWE-ETEN
    PREI_EtMergeEx_ENG
    PREI_Glofish_Scenarios
    PREI_GPSViewer
    PREI_HeadsetSetting.ARM4IEng
    PREI_LocationSMS
    PREI_LocationSMS
    PREI_MDesk.ARM
    PREI_MemoryOptimization
    PREI_MultimediaManager.AllLan
    PREI_ScreenKB_ENG_VGA.PPC2003_ARM
    PREI_SIMManager.mui
    PREI_SkinChanger_ENG_VGA
    PREI_SpbMobileShell_wwe
    PREI_SpeedDial.AllLan
    PREI_TaskManager.AllLan
    PREI_videocall_mux1
    PREI_WLANUtility.AllLan
    PREI_Zusunnysoft_certified
    PREI_Zvsunnysoft_ulc
    PREI_Zw4in1_Eten

    Nově přidané:
    PIM Backup (zálohování souborů)
    SoftKeyAppletEx (konfigurace hardwarových tlačítek)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    Dik. este budem otravny, ale mam dve otaky?
    1.Vzhladom na to ze som to este nerobil - je mozne napalit tam naspat aj starsie verzie romky. napr ked mam teraz 457 mozem tam dat naspat 403 alebo ked napalim tu tvoju upravu da sa to vratit spat.(niesom az taka lama, logicky by to malo ist, ale ze ci to nema nahodou daku "ochranu" a trepne mi ze nejde naplit lebo mate novsiu verziu)
    2. a kde najdem tu klavesnicu cz,sk? (som lenivy to hladat )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od Caprik
    Dik. este budem otravny, ale mam dve otaky?
    1.Vzhladom na to ze som to este nerobil - je mozne napalit tam naspat aj starsie verzie romky. napr ked mam teraz 457 mozem tam dat naspat 403 alebo ked napalim tu tvoju upravu da sa to vratit spat.(niesom az taka lama, logicky by to malo ist, ale ze ci to nema nahodou daku "ochranu" a trepne mi ze nejde naplit lebo mate novsiu verziu)
    2. a kde najdem tu klavesnicu cz,sk? (som lenivy to hladat )
    Ad 1) Můžeš si tam dát jakoukoliv ROMku, ale pokud měníš třeba ze 403 na 457, musíš pouze přes PC a Windows XP. Návod je v prvním postu. Zpátky to jde stejným způsobem taky. Pokud už jde o flashování stejné ROMky, která je jen modifikována, stačí provést jednodušší upgrade z karty. Návod je na stejném místě. Ochranu to žádnou nemá, takže můžeš flashovat. Musíš ale dodržet pravidla, jinak se ti to nepovede. Pokud by ti upgrade přes PC selhal, vyjmi baterii, dej jí zprátky a znovu se ti nastartuje ta původní ROM. Nezapomeň vrátit i kryt, jinak to nebude fungovat. Po naflashování nové ROM rovněž vyjmi baterii a dej jí zase zpátky a nezapomeň na ten kryt. Doufám, že ti to takhle vysvětlené pomohlo.

    Ad 2) Vzhledek k tomu, že českou ani slovenskou klávesnici nepoužívám, "pisu totiz vsechno bez hacku a carek", tak ti moc neporadím, ale vím, že fóra jsou toho plné a někdo jiný, kdo jí používá, ti určitě pomůže.

    Pokud bys přesto chtěl lokalizaci, stáhni si ty tři soubory v prvním postu, nainstaluj a po softresetu se tě to zeptá na změnu jazyka. Zpomaluje to však zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    26

    Zdravím Patone Téééda musím Ti fakt říct že mám k tobě uznání po tom co tady díky tobě všichni píšou. Fakt paráda! Jen se tě chci zeptat jestli mi Tvoje bezvadná ROM půjde i na M800 ? Fakt mooooc rád by jsem jí tam co nejdřív hodil. Těším se na odpověď. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    Citace Původně odesláno od underbeat
    Zdravím Patone Téééda musím Ti fakt říct že mám k tobě uznání po tom co tady díky tobě všichni píšou. Fakt paráda! Jen se tě chci zeptat jestli mi Tvoje bezvadná ROM půjde i na M800 ? Fakt mooooc rád by jsem jí tam co nejdřív hodil. Těším se na odpověď. Díky
    Bohužel nepůjde, není to kompatibilní s jiným zařízením. Na www.eten-users.eu je ale nějaká uvařená i pro M800.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Oficiální ROM WM 6.1
    Od zajic79 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-06-2010, 15:04
  2. ROM pro X500 od Panota - prosím o pomoc
    Od Vandit v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 18:48
  3. oficialni dovozce MIO
    Od carbik_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-12-2006, 12:31
  4. Oficiální ROM R52
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 02-09-2006, 23:36