Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Pomoc s Centrem zarizeni Windows mobile

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    7

    Zdravim :-)

    Mam problem s nastavenim synchronizace na 64bit. Viste a HTC S710... Zarizeni v pohode pripojim, muzu instalovat programy, prochazat slozky atd. Jenze nejde nastavit nove synchronizacni partnerstvi v centru synchronizace, mobil se mi stale hlasi jako "Host" a pri kliknuti na "Nastavit zarizeni" v centru zarizeni Windows mobile, to hodi chybu "vyskytli se potize s...". Vse jsem jiz vyzkousel... reset telefonu, preinstalovani centra zarizeni, vypnuti firewallu atd... Problem je stejny pri pripojeni prez USB i Bluetooth. Prosim o radu, screeny jsou nize...



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Na neco jsi totiz zapomnel..

    Edit: ale jak tak ctu, ze jsi Centrum zařízení Windows Mobile dokonce i preinstalovaval, tak asi ne.. No tak nic, snad poradi nekdo jiny. Kazdopadne verze na kterou odkazuji mi maka na X64 Viste bez potizi. BTW, mas v PC nainstalovany Office?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Na neco jsi totiz zapomnel..

    Edit: ale jak tak ctu, ze jsi Centrum zařízení Windows Mobile dokonce i preinstalovaval, tak asi ne.. No tak nic, snad poradi nekdo jiny. Kazdopadne verze na kterou odkazuji mi maka na X64 Viste bez potizi. BTW, mas v PC nainstalovany Office?
    Jasne ze mam, ale nepomuze mi to... :? A system mam aktualizovany, takze verzi Centra zarizeni to nebude... i tak dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Ja viem ze to bude vyzerat ako otrepana fraza, ale skusil si HR? Vzdy si mozes pred nim spravit full backup ak to nepojde ani vtedy obnovit ho. Sychronizuje sa ti s inym PC? SKusil si zmazat pripojenia v asyncu v PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    Ja viem ze to bude vyzerat ako otrepana fraza, ale skusil si HR? Vzdy si mozes pred nim spravit full backup ak to nepojde ani vtedy obnovit ho. Sychronizuje sa ti s inym PC? SKusil si zmazat pripojenia v asyncu v PDA?
    HR sem zkusil, s jinym PC to nemam jak vyzkouset... malokdo ma ted 64bit Vistu a pripojeni v mobilu zadne nastavene nemam. Delam to stale nove dokola... a nic...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    staci ak to skusis s XP - tak zistis ci je problem niekde v hlistach(ja predpokladam) alebo v zariadeni(co tiez sa moze stat) skus pripadne iny kabel, ale ked ti to nejde ani cez bt(mne sa to podarilo nastavit tusim 2x ak vobec a islo mi to 5min)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    staci ak to skusis s XP - tak zistis ci je problem niekde v hlistach(ja predpokladam) alebo v zariadeni(co tiez sa moze stat) skus pripadne iny kabel, ale ked ti to nejde ani cez bt(mne sa to podarilo nastavit tusim 2x ak vobec a islo mi to 5min)
    Kabelem to nebude, mam jich vic a zapomel jsem napsat ze to jeste pred tremi dny slo v poho... pak sem bud neco udelal ja, nebo samo a bylo to... ale at delam co delam nic nepomaha, ani bod obonoveni ve Vistach...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    takze prob moze byt but v pda alebo hlistach, treba skusit ine PC al. ine PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    7

    Tak je to ve Vistach... ale nepomaha ani bod obnoveni, konzole pro zotaveni nic... asi budu muset reinstalovat a to se mi vuuubec nechce :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. centrum zarizeni windows mobile - 2. zarizeni
    Od JabaTar v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 16:02
  2. HTC Shift - prvni HTC zarizeni bez Windows Mobile
    Od Miloš Strouhal v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 12-03-2008, 20:14
  3. Vyber WM zarizeni - prosba o pomoc.
    Od petr_c v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 23:25
  4. MDA VARIO- Samovolne zamykani zarizeni. prosim o pomoc
    Od somok v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 15:34
  5. Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 04-03-2003, 09:51