Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: SmartMaps pro Geocaching

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pozor, mam P526, ne P525, takze tam GPS je, uz jsem zkousel neco pohledat i o vypinani staticke navidace, zatim nevim, zda mi to funguje, zitra budu zase resit. Pouzil jsem SirfTech, tam mi to vyhodi nejake chybove hlasky pri zapnuti GPSky, ale data tam tecou (zitra dam presne co to hlasi) a pak MMSirf, ale nevim zda to neco delaops: Ale pokud by to nemelo jit resit, tak pak je to do terenu docela k nicemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    sorry, prehlid sem se...SN u P526 by mela jit odblokovat podobne, jako u P750, je tam jakysi virtualni port, na kterym to beha, ale ten hlavni port je pak jinde...ale presne to teda taky nevim...u P750 je to COM2 virtualni port a COM5 a 57,6kb/s je default rychlost...tohle kdyz se u P750 nastavilo, tak jde menit SN...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak toto mi dela soft, kdyz se pokousim vypnout tu SN, takze nevim, zda mi to tu SN vypne nebo ne. GPS se zapne, sviti LEDka, a behaji tam ty udaje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    zkuste projit i jine porty a hlavne kombinace rychlosti na urcitem portu byla dulezita...ggl poradi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Port COM1 je v poradku, rychlosti jsem zkousel taky. Jak pisu, po techt hlaskach se GPs pripoji a behaji tam ty udaje v NMEA protokolu. Tak nevim, jsem holt na takove veci lama a zacinamops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak este jednou, ten Vami udavany port je pravdepodobne port VIRTUALNI, pres nej nezmenite zhola NIC (stejne se chova volba COM2 u ASUS P750), az vyber spravneho portu (cili pravdepodobne jiny, nez COM1) zajisti, ze budete moci zmenit stav staticke navigace a menit i jine hodnoty komunikace a funkce GPS cipu (WAAS, rychlost updatu GPS informaci, spotrreba apod.)...ja bohuzel narychlo nic pres GGL nenasel, ale myslim, ze techto informaci tam bude spousty, nebo je mozne kontaktovat s dotazem technickou podporu (napriklad na +420 596 766 888 (zdroj: www.asus.ccom))...s P750 mi tam ochotne pomohli...

    EDIT: nasel jsem zatim jen tohle:

    Nastavení GPS v systému:
    Start/Nastavení/External GPS
    Port pro programy GPS: COM0
    Hardwarový port GPS: COM1
    Přenosová rychlost: 9600
    problemem by jeste mohl byt virtualni GPS port upravovany samotnymi windows (WM5 ci 6)...je nutne pred temito upravami veskere presmerovavani GPS zrusit

    doporucuji, abyste eventuelne zalozil nove vlakno ve spravne sekci (asi pod ASUS) a dale to kdyztak muzem resit tam, sem jen hodte link, nebo mi napiste soukromou zpravu (SZ)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    potřeboval bych radu. SmartMaps mi zatuhnout při pokusu je vypnout (po tapnutí na potvrzení, že je chci skutečně vypnout se nic nestane a aplikace přestane reagovat). A to pouze v situaci, kdy není zapnutá gps. Pokud zapnutá je, tak se vypnou ok. Mám iPAQ 214. Nemáte někdo podobný problém? Mám nejnovější verzi 3.3.7. Kontaktoval jsem přímo výrobce, kde mi sdělili, že na stejném zařízení jim to chodí dobře a že je to tedy můj problém.
    Díky za pomoc.

    P.S.: Děje si to i v situaci, kdy žádná jiná aplikace neběží.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. GEOCACHING
    Od grenade8977 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 15:25
  2. Geocaching
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 18:55
  3. geocaching a ozi...
    Od kubisz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 08:24
  4. M700 a Geocaching
    Od Frida007 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 17:26
  5. Ozi je pro geocaching nepoužitelný
    Od Naj_ce4you v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 20:53