Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: V čem programovat?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    Mám otázku. Doporučil by mi někdo rychlý programovací jazyk pro PPC? Používám sice Forward Pass a jsem s ním velice spokojen, ale dá se použít pouze na tvorbu formulářových programů. Měl bych také zájem o programování her, k čemuž je potřeba rychlost a také podpora zobrazovacích knihoven. Nemáte někdo nějaký tip?

    Předem děkuji za jakoukoli odpověď!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    245

    Zkus se podívat na tohle :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    Jo, to znám, ale zatím to není ke stáhnutí. To mi moc nepomůže .

    Jinak jsem zkoušel PocketC, ale je ukrutně pomalý a tudíž nepoužitelný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    No tak pak už jenom klasika v podání MS a jeho eVC++3.0, eVC4.0++ nebo .NET...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    65

    To už vážně neexistuje nic nemajkrsoftího? :-) S tou rychlostí PocketC nejde něco dělat? Nějaké efektivnější knihovny, nebo tak něco? Co používáte vy?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak programovat
    Od Grommi1 v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-09-2011, 19:54
  2. Budete programovat pro Windows Phone 7 Series?
    Od Pavel Koza v sekci Windows Phone 7
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-03-2010, 20:46