Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 38

Téma: Luxusní HTC Touch Diamond představen veřejnosti, k dispozici spousta skvělých videí!

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od PhSnake
    to TF 3D je manila, na niektore PDA uz je (neoficialna....ale je, tusim poslednu verziu co som skusal bola len 8bit BW) Mozno uz je novsia. Na jednej nemenovanej stranke www...4x.com to tusim niekto aj rozbehal na artemisovi. A pokial nepotrebujem ajfoon design aby som sa mohol ukazat kamosom, nepotrebujem, prva vec co vyhodim z rom(tej pre mna) Pekne ale kym najdes cislo trva to dlhsie. Neratajuc zozratu pamat. Ale Diamond vyzera verrrryyy goooood.
    A to je omyl, který se často dělá - Manilla je kódové označení toho shellu, tedy SW, layoutu atp. Ale TouchFLO 3D je podle všeho i speciální podpora HW, tj. multidotekový display, nebo alespoň speciálně dělaný pro tento typ ovládání. Proto nikdy nebude toto ovládání plnohodnotné na starších strojích, které mají "jen" dotekový display.

    Jinak ale je Diamond moc pěkný kousek zařízení a i snaha o sjednocení grafického I/F je super. Kéž by to oblékli trochu víc do kovu a přidali HW QWERTY klávesnici. To by pak mohla mít XPERIA docela vážnou konkurenci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    jen zklamala absence paměťové karty.4GB je opravdu málo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Alespoň se lidi naučí šetřit místem, nebudou instalovat každou kravinu, co uvidí někde na netu (a pak se diví, že mu to běhá pomalu nebo se to zasekává) a především jsou to zádní vrátka pro výrobce - další možnost na zlepšení (přidáme slot na karty, zvětšíme 4 GB na 8 nebo dokonce 12 GB)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    A popravdě, my tady na ce4you jsme trochu postižení, ale 4 GB?! Vždyť to je pro normálního uživatele bomba. Jako ano, souhlasím, že je to trochu pitomé, ale jak říká Zdeněk, další marketingový potenciál a už všichni víme, že marketingově to HTC zvládá
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    31

    4gb je docela košer .. nevím, v Kaiserovi mám 4gb kartu , asi 10 filmů, TomTom s mapama CR a okolnich zemi a cca 1,5 gb volnejch ... Na hudbu jej nepouzivam vubec.4GB je dost mista , zvlaste po nejake dobe, kdy clovek ozkousi aplikace ktere mu vyhovuji, tak "zbytecne" smaze a ma mista dost..A určitě dobrý zadní vrátka výrobce

    Super foun, ale dnes, když se poznal qwerty klavesnicku, tak uz bez ni MDA nechci ... Pokud vyjde i podobna verze s qwerty, asi neodolam a udelam si diru do penezenky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To je vzdy vec nazoru, osobne bych si to zarizeni nekoupil prave kvuli tem 4GB a absenci slotu. Mam toho na karte trochu vic.. A pokud udelaji verzi s klavesnici po ktere tak touzim a opet ji takhle pametove orezou, kseft jim rozhodne neudelam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    54

    Osobne pouzivam 2GB kartu, na ktorej mam cca 1GB zaplneny, ale aj tak by som si Diamonda nekupil - kvoli tomu ze je tam to obmedzenie 4GB bez moznosti rozsirenia - co ked zajtra budem potrebovat napr. 8GB ??? :O Nie...myslim si ze u takehoto zariadenia je slot na karty povinnostou!!! Nechali sa inspirovat I-Phonom na nepravom mieste...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    tak jako je prevda, ze na kaiserovi mam jen 2gb a bojuju s mistem.. docela dost hudby tam mam a nejake ty mapy... 4gb je takovej prumer co bcyh bral.. urcite by mi to stacilo, ale preci jen ten pocit, ze kdybych nahodou fakt potreboval vic a neslo by to me docela svazuje.. uvidime jeste co ta baterka jak to s ni bude v realu.. pokud by to nebylo nijak strasny asi bych po nem sahl.. jinak skoda 8gb by mu sluselo vic, ale jak uz tu padlo mnohokrat je to super vec pro vydani novho modelu s mensim upgradem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Mluvilo se myslím o tom že by to mělo mít USB Host, to už by pak omezení STORAGE nebyl takový problém Nikoliv plně ideální, ale použitelné řešení
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    ...s graf ovladacmi, lepsim taktom, atd..bla bla...

    ..ale stale lacnejsi ako kaiser...

    http://www.expansys.com/p.aspx?i=163250

    kaiser je hold kaiser ...uz len predat kaisra za 350funtov ... a idem do toho
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Expansys ma vzdy prekvapi s rychlostou akou pride s ponukou. Kurna, uz to mohli vydat aj model s QWERTY. Ale ak to dovtedy s QWERTY nebude, tak to aspon kupim pre priatelku a potesmi sa z neho aj ja... Kaiser u na vdaka konstrukcii zatial nema konkurenciu. Bezpecne si ho dovolim nazvat supermini subnotebookom . Uz len to VGA a vystup na monitor ci projektor... Pani z HTC, poteste ma a hodte tam tu blbu qwerty !
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele Velvet
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    354

    Hmmm, že by byl na obzoru kandidát pro upgrade mého tech-vybavení....?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    29

    Nemá nikdo informaci, zda se bude (popř. kdy) prodávat HTC Diamond u Vodafone? ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Aky je rozdiel medzi Expansys.com a cz...Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Tak podle kratke zpravy na mobilmanii by se mel Diamond objevit v Cechach v prodeji za tyden a s lokalizaci za 2 tydny, s cenou teste pod 14k.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 19:22
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 10:25
  3. HTC Touch Cruise oficiálně představen na webu společnosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 09:33
  4. Samsung SGH-i780 oficiálně představen veřejnosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-11-2007, 08:56
  5. E-TEN Glofiish X600 oficiálně představen veřejnosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-11-2007, 15:30