Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Instalace programu bez admin uctu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Narazil jsem na drobny problem s instalaci programu do meho pda.Donedavna ve firme byla urcita benevolence s pridelovanim admin uctu respektive v me pozici to bylo tolerovano.Nicmene tato praxe byla zrusena a ja narazil na problem s tim ze nemohu instalovat aplikace do sveho pda(je soukrome ale pouzivane pro pracovni aktivity).Takze se ptam je nejaka moznost instalace programu do pda bez administratorskeho opravneni?Treba nejaka uroven uctu power user?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To je spis otazka pro vaseho admina nebo spravce site-v kazde firme to maji asi trosku jinak "vosefovany". Pokud muzes nainstalovat resp.pouzivat AS alespon jako host, tak by snad nemel byt problem. Jinak asi zbyde jen instalace pres CAB (napr.ctecka karet, zkopirovat,instalovat).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Pokud muzes nainstalovat resp.pouzivat AS alespon jako host, tak by snad nemel byt problem.
    Doufam ze nebudu za uplnou lamu ale co tim minis?AS muzu pouzivat uplne normalne...jen programy ktere se instaluji pres *.exe mi zarvou ze nemam admin opravneni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takze zadny problem, protoze
    a) bud jde o aplikaci .exe ktera se neinstaluje, ale pouze zkopiruje do PDA (a vytvoris k ni zastupce) - viz titulni strana webu, rubrika Zacinate? Ctete! clanek Jak nainstalovat aplikace a cast C
    b) muzes pomoci ActiveSync zkopirovat do PDA nebo na kartu soft ve forme .CAB a instalovat z PDA viz stejny clanek, ale cast B
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    no zas takova lama nejsem to *.exe neni spustitelne v pda.Nicmene ted mi to doslo...asi tak dva tydny bylo zavedeno jedno bezpecnostni opatreni kdy adresar \program files je chranen proti zapisu takze si budu muset pozadat o odblokovani...at zije bezpecnost uz takhle mam na ntb pusteno vic programu k zajisteni bezpecnosti nez sam pouzivam programu:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    neni potreba odblokovavat cely adr "program files", ale jen podadresar "ms activesync"...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC VOX S710 - instalace programů
    Od demo_master v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-11-2007, 14:27
  2. instalace programů na SD kartu
    Od mojef v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 21:23
  3. OT: Instalace programu
    Od empiK v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-12-2004, 07:41
  4. Instalace programů
    Od Luděk Merta v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-11-2004, 19:49