Koupě PDA- prosím o radu
Zdravím, chci si koupit PDA, jen zrovna nemám jasno v tom, které vybrat. Doufám, že mi poradíte, tady jsou potřebné funkce:
WiFi, BT, rozlišení min QVGA, RAM min. 64MB, GPS, processor min 400 Mhz (né samsung, nebo jiný, na kterém nepujde mnoho aplikací), WM6, nebo WM5, to je asi vše nezbytně nutné a cena by se měla pohybovat do 5500,- Kč, možno i použité PDA. Děkuji moc moc za rady, opravdu sám nevím, favoriti zatím nejsou :(.
WiFi, BT, rozlišení min QVGA, RAM min. 64MB, GPS, processor min 400 Mhz (né samsung, nebo jiný, na kterém nepujde mnoho aplikací), WM6, nebo WM5, to je asi vše nezbytně nutné a cena by se měla pohybovat do 5500,- Kč, možno i použité PDA. Děkuji moc moc za rady, opravdu sám nevím, favoriti zatím nejsou :(.
Ja mam(resp teraz uz frajerka) Artemis, 64MB, QVGA,.....ma sice len 201 Mhz TI OMAP (ale bol plus minus na urovni xscale 527-HTC Universal) nema HW klavesnicu. Podla mna dobra hracka, ci sa v CZ za da zohnat do 5.5K neviem.
Za tu cenu asi noveho neporidis nic. Koukni zde v bazaru.
Ale nevim, jak by mel prave procesor nejak zasadne ovlivnit to, zda dana aplikace pobezi nebo ne.
Ale nevim, jak by mel prave procesor nejak zasadne ovlivnit to, zda dana aplikace pobezi nebo ne.
Já jsem koukal na asus a696, ten je sice za 6000, ale funkcemi vyhovuje.. s tim processorem, dělá se víc typů, s různými strukturami a na některých prostě ty apliakce neválí :/
tak teď jsem trošku znejistil s těmi procesory, ale někde jsem četl, že něco nešlo, kvuli právě té struktuře procesoru (bylo to u nějakého Mia asi a ten má samsung).. teď tak přemýšlím nas Acerem n311, jen se bojím abych neudělal chybu, kde kdo píše o problémech a já bych asi neměl nervy se v tom každý týden hrabat, ale nevím jestli by mě to určitě potkalo :P :)