Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 56

Téma: Nový klenot od HTC se jmenuje HTC Diamond

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dle zákulisních informací se v úterý na oficiálním představení nových zařízení od společnosti HTC máme na co těšit. Jednou z předpokládaných novinek má být krásně vypadající zařízení s luxusním názvem HTC Diamond, které nabídne špičkovou výbavu v sexy balení. Veškeré informace jsou neoficiální a tudíž bez záruky, ale podle dostupných zpráv by mělo zařízení nabídnout GSM/3G modul (HSDPA 7.2Mbps), systém Windows Mobile 6.1 Professional, displej s úhlopříčkou 2.8" a VGA rozlišením, hlavní 3 MPx a druhou VGA kamerku pro focení, 4 GB paměti s možností rozšíření pomocí microSD karet, chipset Qualcomm MSM7201 s procesorem běžícím na 528 MHz a v neposlední řadě i Bluetooth v2.0, WiFi, aGPS a FM rádio. Novinkou v zařízení od HTC je senzor pro zjištění orientace displeje. To vše by se mělo vměstnat do malého těla s rozměry 99 x 51 x 10.7 mm.





    Zdroj: PhoneArena
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    mě trefí, zrovna jsem objednal touch cruise )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Moc hezke,to si take poridim :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Akorát mě zaráží kapacita baterie jen 900mAh ???? (zdroj-Mobilmania), no nevím jak dlouho to vydrží-pár hodin? VGA a procesor(jistě nebude taktovaný) si vezmou velkou porci energie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Baterie je malá asi kvůli velikosti baterie. Nechme se překvapit. Doufám, že ne nemile.

    Ale pro mě ja zařízení, které vydrží na baterku déle než 14 hodin buď velká kráva s vysokokapacitní bateriíí nebo zařízení, které nepoužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    2,8" a VGA? Lupa je v balení nebo se bude muset přikoupit zvlášť :sarcastic: ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Vzhledove moc pekna masinka, opravdu drahokam. Akorat nevim, jestli to bude stat rovne na stole

    PD: Doufam, ze ty pismenka jsou jenom na te fotce :P

    Citace Původně odesláno od Docent
    2,8" a VGA? Lupa je v balení nebo se bude muset přikoupit zvlášť :sarcastic: ?
    Proc lupa, nikdo te nenuti pouzivat realVGA. Takhle bude ten displej akorat velice jemny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    kruci dufam ze nebude na trhu skor ako za pol-tristvrte roka... A hlavne ze bude aj "zabullshiteny" tj brandovany na nejaku akciu. Lebo ta VGA.... Len dufam ze to nebude to 1.PDA pod androidom :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    No jestli budou ta senzorova tlacitka resena jako u Etenu M800, tak potes pan buh...
    Jinak predpokladam, ze Diamond bude predstaven i ve verzi s plnou klavesnici, je to tak?

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Uni Uni je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    143

    Abych řekl pravdu, po té, co jsou předvedené novinky od fy. HP a HTC a E-Tenu si moc nemyslím, potíže s výkonem (HTC TyTN II, Cruise) a s ovládáním (HP 614) a kvalitou (E-Ten) mám pocit, že se PocketPC pohybuje směrem do prd..... Snad někdo konečně pochopí, že papírové parametry rozhodně neurčují použitelnost zařízení.... V tuhle chvíli je Palm Centro rozhodně lvem salonu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Proc lupa, nikdo te nenuti pouzivat realVGA. Takhle bude ten displej akorat velice jemny.
    njn, někomu holt stačí, že je displej jemný, jiný na něm potřebuje něco vidět... Taková navigace ve VGA na 2,8" displeji, to musí být něco .
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    hm hm slintaaam jeste uvidime cenu noo no jestli to bude tak dobry jak to vypada tak, kaiser nebo uni pujdou o dum dal..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Uni Uni je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    143

    Citace Původně odesláno od Docent
    njn, někomu holt stačí, že je displej jemný, jiný na něm potřebuje něco vidět... Taková navigace ve VGA na 2,8" displeji, to musí být něco .
    No abych řekl pravdu, to teoreticky hezčí vyhlazení vektorů (resp. u SmartMaps 4x větší plocha) za ten pokles výkonu snad ani moc nestojí....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Myslim ze ten 528 MHz procesor by s navigaci ve VGA problemy mit nemel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Baterie je malá asi kvůli velikosti baterie. Nechme se překvapit. Doufám, že ne nemile.

    Ale pro mě ja zařízení, které vydrží na baterku déle než 14 hodin buď velká kráva s vysokokapacitní bateriíí nebo zařízení, které nepoužívám.
    No pokud bude mit kapacitu skutecne uvadenych 900mAh - tak asi moc mile prekvapeni nas cekat nemuze. Kdyz to srovnam tak Cruise ma baterku 1350mAh, coz je o polovinu vice nez Diamond, ktery ma jeste silnejsi procesor a vetsi rozliseni displeje (coz nejsou parametry ktere se pozitivne podili na spotrebe), tak se to dostava na hranici nepouzitelnosti.

    Ano jedna vec je 14 hodin, druha vec je kdyz zarizeni vydrzi treba 2 hodiny. Bohuzel nemam moznost ho kazde 2 hodiny nabijet.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 23:18
  2. Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 18-09-2009, 18:52
  3. Nový Diamond - začátky - pomoc a rady
    Od raid. v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 12:08
  4. utopeny diamond - uz mam novy - zklamani
    Od mr_m_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-01-2009, 20:58
  5. Total Commander jak se jmenuje složka?
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-07-2005, 14:47