Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: nastavení.. HTC II

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    ahojky všichni proím poradí mi někdo??
    po přehození sim karty a vymazání fotek z HTC TyNT II mi zmizla složka nastavení a běží mi půlka v češtině a půlka v angličtině poradí te mi prosím někdo co s tím?? děkuji předem..:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Nastavenia vratis tak ze vytvoris folder Settings(alebo Nastaveni) v \\Windows\StartMenu(alebo \\Windows\Nabidka Start) zalezi od toho ake mas pocestenie napr. cez Explorera. Co sa tyka obnovy cestiny ak nemas preflashovane PDA treba hardreset, pripadne pozret kde v extrom ju mas a preinstalovat. Ale ja odporucam ten Hard, nemusis sa kaslat s vytvaranim foldra a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    ´děkuji za radu ale když dám start a nastaveni tak mam uplně prázdnou odrazovku. žádné ikony co tam byli už nejsou..(
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    13

    Ahoj. Rekl bych ze nejjednodussi bude hardreset. Mival sem stejny problem, ale to byla nestabilni rom (4x denne HR)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    no a co s tím nejednodužším mám udělat?? moc tomu nerozumím.. prosím trochu po lopatě.. díky Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    problem je ze neviem co je HTC II(podla obrazku je to HTC TyTN II) a tam HR spravis: Stlac a drz oba "soft keys"(tie oznacene"-") potom zatlac stylus a drz, zhasne obrazovka, vytiahni z resset diery stylus, !stale drz softbuttony! nabehne screnn "this operation will dellete all your personal data" alebo nieco velmi podobne pusti soft buttony a stlac zelene("yes button").
    !!!POZOR!!! prides o vsetky kontakty, SMS/MMS/MAJLY, kontakty, vsetky app musis installnut na novo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    tak s tím tady valčím mačkám všechno možné a nic.. to bude asi tím že nevím co je to to "soft keys" nikde to tu není napsané.. ach jo asi to nezvládnu...ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    soft keys su tie dve tlačice nad tlačicami s logom Internet exoplorer a tou obalkou. Sú na nich len take horizontálne čiarky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    prosím řekneš mi ještě co je ten "stylus"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    tak to se mi podařilo a je tam ten křížek s tím green .. co dál??
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    stlacis zelene (green - slovniky.zoznam.sk) tlacistka softkeys som napisal ze su to tie oznacene "-", neviem co na tom neni jasne. Ale nehnevaj sa ak nevies co je stylus, tak si radsej kup nejaku nokiu :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    já vím že jsem nemehlo.. snažím se s tím naučit pracovat když už jsem ho dostal tak se nezlob a děkuji za pomoc...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    115

    Stylus - tyčinka, kterou máš na kaiserovi vpravo dole, pomocí které ovládáš displej. Tedy - stylus = tuzka na dotykovy diplej
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8

    přátelé děkuji vše jsem již nastavil ale ted pro změnu nekomunikuje s PS..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    PS=PlayStation alebo PS port(cudlik na mysku stareho typu) alebo PostScript...... : vyjadruj sa normalne. su zauzivane PDA skratky ale PS mi nic nehovori...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 18:47
  2. Nastavení GPS
    Od Zeroboy v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-08-2007, 10:55
  3. Nastavení AC 4.5
    Od jan.hronik v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 05:48
  4. Mpx 220 a nastavení MMS
    Od belkov v sekci Motorola
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 13:14
  5. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 15:12