Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 68 z 68

Téma: Jak si udělat WiniPhone?

  1. #61
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    No vidite: Kaisera, Touch Cruise jsem zkusil a jsou to hezke hracky, ale pro praci nepouzitelne Kazdy ma holt jine priority. V mem pripade je to spolehlivost, rychlost, internet, e-mail a skvely homescreen, se vsemi potrebnymi informacemi.

    Holt kazdy si vybere to co mu sedi...

  2. #62
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Losos: Upřímně, to je fakt paráda, že se ten NetFront dá vytunit. Fajn, ale aby to za něco stálo, tak většina těch, co si to vytunit umí, skončí u stejného nastavení. No a u iPhonu sice nemůžeš tak tunit, ale proč bys to dělal, když máš to nejlepší nastavení "out of the box"?

    Upřímně, z hlediska ergonomie je WM na pos*ání. Viz ty tuny nadstaveb nad defaultní GUI, aplikací "a la iPhone", a furt to není ono.

    Chystám se podívat na zoubek novému iPhonu 3G - 8GB verze má být všude za $199, plus DPH to dělá... nějakých 3800. (U Vodafonu tipuju 3 777 ) Za ty hrachy... to bude bomba.

    Co je taky u iPhonu zajímavé, je prodej zároveň s datovým tarifem. Tohle je docela chytré, nutí to lidi skutečně ty možnosti používat - kdyby koupili iPhone a nepoužívali internet, byla by "user experience" poloviční, a to Jobs nechtěl. Jsem zvědav, jak to bude vypadat v podání Vodafonu: 3G síť nemá, tak se třeba pochlapí aspoň s cenou EDGE. BTW nyní má neomezená data za 650, omezená 15 MB za 200, 45 MB za tuším 500 - čili nějaké zarážky na cenové škále už jsou.

    No a poslední poznámka: růžky vystrkuje i Android, takže osobně očekávám horké léto a plodný podzim

    Pro uklidnění: nechme se překvapit a vyberme si to nejlepší pro své potřeby. Vybírat bude z čeho a to je hlavní!



  3. #63
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Plna podpora Exchange,GPS,3G... jo, to spoustu uzivatelu primeje se zamyslet nad neustalym flashovanim, stahovanim vsemoznych ROMek apod... A za tu cenu - to at si Diamonda strci kamsi - a to bez pardonu. Vzdyt Diamond nic lepsiho nabidnout nemuze - jo max vic programu, ale na iPhona s 2,0 bude vsecko. Na co tisi kalendaru, prehravacu a podobnych blbinek... Vsecko dulezite - Out of the box - pouzitelne hned, bez lozeni po netu a ladeni nemozneho...

  4. #64
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pánové, držte se tématu. Jste nejen off-topic, ale i off-forum.

  5. #65
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    189

    Android vystrkuje růžky už hodně dlouho. Osobně si myslím, že první použitelná verze bude "venku" příští rok
    Doplněno: vždyť to říkám.

    Ale zpět tedy k tématu, jak říká pan Malinský, které zní "Jak si udělat z WM Winiphone": proč mají vlastníci dokonalých zařízení s WM potřebu dělat z nich iPhone? A kdy už výrobci rozličných TouchFlo 3D a podobných zvěrstev pochopí, že je to všechno jenom zbytečná práce, protože to jsou JEN NÁSTAVBY a pokud Microsoft nepřekope jádro, tak cokoli nad tím bude vždy jen žrout paměti?

  6. #66
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Touché

  7. #67
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    to iphone users: Modlete se k iphonu a třeba za něj i položte život, ale nic nezmění na tom, že je to jen chytřejší mp4 s možností telefonu :-)



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Právě jsem pročetl tenhle topic, a jen sem přidám svů postřeh z trochu jiné strany.A sice, nejsem majitelem ani Iphonu ani nejakeho moderního HTC mega ultra super Touch nebo podobneho nejakeho vykonneho stroje, ale pred nedavnem se mi naskytla moznost a koupil jsem za 1500Kč pda s wifi (standart 400MHz,64/64,CF,SD,Wifi,Irda,QVGA 3,8palce...) s ppc WIN2003, a doslova me to dostalo,hlavne intenet,tuna dostupneho softwaru, videa s titulkama na takovem displayi, prace s office,veci zpetne zname ze starsich stolnich widlí atd atd spousta dalsiho, rekl jsem si :-O pche, kam se hrabe nějaký trapný I-phone, pak jsem si to tu přečetl, a možná nebude zas tak špatný, ale co jsem chtěl říct je, že ač mám 2 zařízení a to mobil w800i s 2mpx fotakem a ted toto pda, ktere opravdu sqěle využiju na práci, stálo mě to pouhých 1500, nějaké mda nebo xda jsem koukal že se dá sehnat i třeba za ty 3tisíce (nemluvím ted o nejnovejsich HTC za 10ku), a I-phone? I když kouknu do zahraničí na ebay, vychází pořád zhruba na 7-8 tisíc (hned mě neukamenujte pokud existuje i někde třeba za 5 ) Ale za 1500 ho určitě neseženete, a i tohle starší pda+telefon mi dá dost funkcí a možností, které jsou minimálně stejné jako na iphonu ale za podstatně nižsí cenu, a jakože nejsem z těch, kteří utratí měsíčně tisíce za nová zařízení (no jo, student :-) ), nemusím se strachovat že když mi to někde ukradnou budu mít škodu za 10tisíc a x let šetřit na jiný.Probíráte to tu ze všech stran ale tuhle jsem tu neviděl :-) tak jen trochu přispěju :-)
    A k té funkcionalitě iphone-wm zařízení, to je jako když máte herní konzoli a počítač-> Do konzole šupnete disk a hrajete,všechno jde a funguje. Na PC- 30 minut instalace, dalších 30 minut nastavujete a stejně máte strach jestli se to nebude trhat, nebo jestli to vubec pujde, ale výsledek je potom možná o kousek lepší než na konzoli :-)
    Zaverem: Tak to je jen maly postreh ode me, ac jsem uzivatelem wm03 jen kratce, skutecne me dostali (skutecne== :-O ).
    Mozna me nekdy dostane i I-phone,nebo jeho nasledovnik, ale urcite je pro me daleko hure dostupny a bude to za dlouho...

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. jak to udelat?
    Od Rom4n v sekci TomTom
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 15:31
  2. flash ROM R45 na R65 - jak udělat?
    Od marbarr v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-12-2006, 21:15
  3. jak z mp3 udělat wma?
    Od tribiani v sekci Multimédia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-08-2005, 12:56
  4. Jak udelat zalohu rom na MDA
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-09-2003, 13:22