Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HTC s710 a navigace tomtom 6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,
    před 14 dny jsem si pořídil můj první chytrý telefon HTC s710.
    Nechal jsem si nainstalovat navigaci tomtom 6. Vše v pořádku jen to ovládání nějak moc nefunguje.
    Tomtom 6 byla určena pro HTC s dotykovým displjem. Je však v mém HTC nainstalován program FakeCursor, ale ani tak se mi to nepopdařilo rozběhnout.
    Némá tu někdo zkušenosti s tímto telefonem a tomtom 6.
    Moc všem děkuji za rady a tipy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    Vše už vyřešeno. Funguje jak má. )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    Další problém s tomtom 6.
    Zapnu tomtom, určím kam navigovat, dám do držáku a jedu. Bohužel asi tak po minutě se automaticky vypne tomtom a telefon se vrátí do pohotovostního stavu.
    Pokoušel jsem přednastavit nastavení telefonu, ale nepomohlo nic.
    Nemá tu náhodou někdo podobnou skušenost a vyřešení tohoto docela pro mě velkého problému? :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    PROBLÉM STÁLE TRVÁ. MŮŽE MĚ NĚKDO PORADIT. PROSÍM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Nemáš někde v nastavení smarta aby se po určité době vratil na today screen?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6



    Bohužel nevým co je smart, ani kde tuto funkci hledat. Můžeš mě poradit kde to najdu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ne smarta nehledej, máš ho v ruce Smart je smartphone, tedy tvůj HTC S710. Koukni do nastavení, tam určitě bude vypnutí přístroje po určité době. Myslím v položce baterie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    6

    Aha, to jsem ale v...
    Dík za info už vím co držím v ruce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    1

    Ahojky Martine!
    Já jsem majitelem HTC S710 už delší dobu, ale teprve nyní jsem si pořídil TOTOM6 a k tomu GPS modul EVOLVE. Nejsem nějak schopen to rozchodit a tady na fóru jsem se dočetl, že jsi řešil něco podobného. Můžeš mi prosím Tě poradit? Jarda

    jarver@atlas.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. navigace tomtom v N95
    Od Well v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-09-2007, 09:07
  2. Nové navigace TomTom GO 510, 710 a 910
    Od marvas_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 01-01-2007, 23:42
  3. Náročnost navigace TomTom
    Od -hanz- v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-10-2006, 22:35