Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Eten X500+ SD karty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    12

    Caute ... ludia mam takyto problem ... ja mam na mobile stalu SD kartu ktora funguje stabilne .. aj ked ju vitiahnem z etene dam ju do nejakeho mobilu a zasa s5 ... ale chystam sa na tyzden prec a chcem si pribalit viac kariet (teda 2) na hudbu .. a tak som si pozical od sestry SD tu istu ako mam ja ale inu znacku presne Apacer ... nahodil som ju do mobilu poziadalo ma o jej sformatovanie ... naformatoval som ju a nenaslo ju ... znova som ju naformatoval a uz mi naskocila po kabli som tam nakopiroval cca 1gb dat a dal som ju do sestrineho mobilu nech ju este vyuziva kym som doma ... no ale dneska som ju znova dal do mobilu ze idem dat dalsie data a kartu nenajde a zariadenie ma znova ziada o jej sformatovanie ... co teda mam robit ako ju mam naformatovat aby mi isla vzdy ako ta moja prva ? tu prvu formatoval znamy a nebol snou ziaden problem .. dakuejem za ifo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    12

    to mi fakt neviem nikto pomoct ??? hmm
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od DarkAngel.sk
    to mi fakt neviem nikto pomoct ??? hmm
    Mozno by aj niekto pomohol, ale zislo by sa napisat aspon verziu firmware..... ci sa jedna o modifikovanu ROMku.... o aky typ karty presne sa jedna..... ci mas nainstalovane napr. SDHC ovladace..... a aku verziu ovladacov.....

    Z tych tvojich informacii sa dost tazko radi..... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    12

    noo tak sorrac
    takze ROM mam 488 a nemam SDHC ovladace .... idem mi o kartu Apacer 2gb ... ked ju sformatujem v mobile a nahram veci ... vyberem ju a vlozim stale ide ... no a po nejakom case 24hod .. ju tam vlozim znova a zasa ju chce ppc formatovat ...

    p.s. co este chcete vediet ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od DarkAngel.sk
    noo tak sorrac
    takze ROM mam 488 a nemam SDHC ovladace .... idem mi o kartu Apacer 2gb ... ked ju sformatujem v mobile a nahram veci ... vyberem ju a vlozim stale ide ... no a po nejakom case 24hod .. ju tam vlozim znova a zasa ju chce ppc formatovat ...

    p.s. co este chcete vediet ?
    Uprav si tieto kluce v "registroch"...
    HKLM\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\MMC_Class\ DisablePowerManagement = 1
    HKLM\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMemory_C lass\DisablePowerManagement = 1

    malo by to pomoct......


    P.S. Ked sa nudis, daj si tam novsiu ROM........ :-)
    Tu je link na original 489 CZ (neboj sa, o zaruku nedojdes)
    Kód:
    http://www.etencorp.com/Support/downloadfile/rom/200709191218371190175437.EXE
    P.S.2: Po roznych skusenostiach s microSD/microSDHC kartami su najlepsie od "vrchneho SDcard guru" SanDisku ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    12

    cauko to prestavenie v registroch nepomohlo ... ta karta stale zial nejde ... noo a nad rom som uz rozmyslal mozno ked pridem o tyzden tak nieco poskusam
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od DarkAngel.sk
    Caute ... ludia mam takyto problem ... ja mam na mobile stalu SD kartu ktora funguje stabilne .. aj ked ju vitiahnem z etene dam ju do nejakeho mobilu a zasa s5 ... ale chystam sa na tyzden prec a chcem si pribalit viac kariet (teda 2) na hudbu .. a tak som si pozical od sestry SD tu istu ako mam ja ale inu znacku presne Apacer ... nahodil som ju do mobilu poziadalo ma o jej sformatovanie ... naformatoval som ju a nenaslo ju ... znova som ju naformatoval a uz mi naskocila po kabli som tam nakopiroval cca 1gb dat a dal som ju do sestrineho mobilu nech ju este vyuziva kym som doma ... no ale dneska som ju znova dal do mobilu ze idem dat dalsie data a kartu nenajde a zariadenie ma znova ziada o jej sformatovanie ... co teda mam robit ako ju mam naformatovat aby mi isla vzdy ako ta moja prva ? tu prvu formatoval znamy a nebol snou ziaden problem .. dakuejem za ifo
    mam presne ten isty problem ale X500 WM 5.0 WWE 032 032 0354, mam dve rovnake karty 2GB Kingston. Jedna mi ide uplne normalne a druha sa chce stale formatovat.
    Prva ukazuje 1903 MB a druha 1945 MB. Nemam ziadny patch na SD kartu. Neviem co s tym lebo na tej co funguje je iGo6 na druhu by som chcel iGo8. Skuste poradit. dik
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. WM6.1 pro ETEN X500+
    Od meilik v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 12:48
  2. ROM WM6.1 V01 For ETEN X500
    Od greed_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 15-03-2008, 18:25
  3. Eten X500+ nebo Eten X800 nebo HP iPAQ 610c
    Od Ismy v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 07:32
  4. Mluvici Eten X500+
    Od als_praga v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 00:25