Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

MIO 701 a synchronizace

Konycz (150)|28.4.2008 20:08
Ahoj, tak resim problem.... uz cely den resim takovy problem... kdyz dam synchronizovat MIO s PC, tak mi to porad pise na PC nacitani nastaveni a to je porad dokola. Uz jsem vyzkouset HR MIA, starsi verzi AS, ruzny restarty, vypnuti antiviru a firewallu, starsi verze AS, ale porad bez vysledku. Muze mi zkusit nekdo prosim poradit.. Diky

PS: a jeste jedna vec. prozkoumavat to zarizeni muzu normalne, a vypadato ze aji kopirovat data, a zkousel jsem to pripojit hnedka po HR a taky nic
Zdeno_ce4you (291)|28.4.2008 20:29
a zkoušel jsi v AS mazat ty partnerství? Nestačí to odinstalovat, musí se to ručně smazat.
Konycz (150)|28.4.2008 20:39
jj zkousel, prisel jsem na to, jak jsem psal ze jsem vypinal firewall tak jsem ho vzdycky dal ze allow all (vsechno povolit), ale ted mi to nedalo a uplne jsem ho vypl a uz to jede... Ale mam verejku a nemuzu byt bez firewallu a tedka resim jak ho nastavit aby to jelo... mam Sygate Personal Firewall.. Muzes mi poradit ??? kde co jak nastavit
Zdeno_ce4you (291)|29.4.2008 17:47
bohužel už si to přesně nepamatuju, ale je potřeba nastavit vyjímku na tyto procesy :
Wcesmgr.exe

Wcescomm.exe

Rapimgr.exe

[CODE]http://www.microsoft.com/windowsmobile/help/activesync/sygate.mspx[/CODE]
Konycz (150)|29.4.2008 19:47
presne podle tohoto navodu jsem to udelal a nic... Ale jak jsem psal.... dal jsem primo v seagetu firewall Allow All (tzn, ze vse je povoleno) a stejne to neproslo, musel jsem firewall uplne vypnout, takze asi nainstaluju jinaci firewall.. Co doporucujete ???
Basilio (17)|30.4.2008 08:34
Ja mam ZoneAlarm, je free, jednoduchy, moznosti ma (jako na me) dost, a nemam s nim problem pri synchonizaci Mia s Outlookem.

Jeste lepsi je Outpost, ale ten uz neni free.