Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 46 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 677

Téma: HTC Hermes (TyTN) - MRH 9.0 Valerian

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    97

    Takže, mám tam par hodin MHR WM6.1 2beta A jede to naprosto bez problému. Nahráno opět na TNT romku uplne normálně přes SD kartu

    Moje osobní poznatky. Nepoužívám SPB aplikace. Jediné co pokaždé nahraju JE HTC HOME, QIP, SPACE TIME, OPERA 9.5 BETA a WkTASK + Nastaveni VF GPRS. + potřebuju k životu zhruba to co je v romce od MRH zavařeno. Ostatní aplikace instaluju až je potřebuju (mám asi 60cabu na kartě). Pokud mi spadne sem tam signal tak přehraju radio a problem je vyřešen.

    Dle mého je to možná verzí TyTNa určitě nějakým programem. Kamarád si tam vždicky nasype milion aplikací a her a druhé rano mi oznamuje HR.

    Update: K tem SMS z trea, nejsou špatné ale proč to dělat složitě Když to je v 6.1 .) a navíc nikdy mi nešli pořádně zalohovat....

    Update2: Málem bych zapoměl, používám PIM backup, žadný nehezký SPB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zatiaľ sa môžem pridať. Flashoval som MRH 2.0 cez CRC 9.1 včera večer.

    Doteraz žiadne problémy. Faktom je, že balík aplikácií, čo štandarne inštalujem, som tam hodil až teraz.

    HTC Home, iGO, Remote Desktop Mobile, Audio Manager, Jbed,Voice Recorder, WifiFofum2, XnView, 1-Calc.

    Synchronizujem od včera, dnes som mal nejaké telefonáty a SMS.

    Idem skúsiť SPB Backup.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od MRH
    10.1 rychlost super, ale stejné problémy... dnes se mi po kvalitním, stabilním chodu seknul
    Skús ešte 9.1 - tá je hodnotená ako stabilná. Tí, ktorým sa 10.1 sekla a dali 9.1, sú teraz spokojní - až na rýchlosť.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Právě jsem vyloučil Abuzalzovu ROM... takže jdu na tu 9.1... poslední šance, pak jedině 6.0...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Už tam mám asi všetko, čo používam a MRH 2.0 šlape stále super! Flashovaná cez CRC 9.1. Že by na tej ROMke niečo fakt bolo?

    Uvidíme zajtra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    MRH 4.1 Release Candidate

    - Kompletně přetaveno na verzi 3.62 - CS OS 5.2.19199 Build 19199.1.0.0
    - Optimalizován vzhled a výkon

    - Dotestovávám, dolaďuji a do hodiny by mělo být k veřejnému testování
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Cca po 24 hodinách používania MRH 2.0 flashnutého cez CRC 9.1:

    Hermes behá úplne v pohode, rýchlo a stabilne. Hádam to nezakríknem.

    Vychádza mi z toho fakt, že je jedno, aký build flashnete, základ v podobe CRC 9.1 zabezpečí stabilitu. Zrejme má lepšie spravený big storage.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    1

    Omlouvam jsem celkem lama

    mam dva dotazy jak zjistim jetli muzu v klidu flashivat ??

    mam Herm200
    IPL 1.01
    SPL 1.11

    nasel jsem navody ale jsou v angl.

    s tim souvisi muj druhy dotaz
    je nejaka ROM 6v CZ

    a posledni dotaz
    jakej je velkej rozdil mezi 5 a 6 WM??

    dik

    jinak hledani jsem pouzil ale nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Dve veci:

    V adresárovom strome sa mi vytvorila ďalšia zložka - FILTERFS, ktorá je vlastne zrkadkom STORAGE CARD, resp. odkazom naň. Dočítal som sa, že je to funkcia pre Remote Desktop Mobile (terminálový režim), v ktorom vraj SD robila problémy a toto ich rieši. Spôsobuje to ale naopak ďalšie - napr. Audio Manageri vidím všetko dvojmo, kamera sa ma stále pýta, či chcem ukladať fotky na kartu, ... Vyriešil som to tak, že som si vyhľadal v registroch zložku, ktorá to spúšťa a vymazal som ju. Už je to OK.

    Taká kozmetická chybička: V dual touch dialeri nie je pozadie pod číslami modré, ale sivé.

    Inak všetko fičí ako má, dokonca to prežilo aj pozeranie filmu cez Core Player (čo verzia 2.0 neprežila).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Používám na přehrávání hudby S2P, vzhledem k jeho integraci do S2U2 a nemám problém. Pokud to ale opravil zásah do registrů neboj se ho sem vložit, kdyby někdo řešil stejný problém. Popravdě mě se Camera zeptala jen jednou a od té doby uládá správně.

    Ano, o Touch Dialeru vím - změnil jsem jej na efektivnější variantu bez videohovorů, protože mi přijde stabilnější a o trochu rychlejší, načež jsem už byl líný měnit obrázek

    Přehrávání videa je opraveno jiným pluginem pro WM.

    Na co jsem ale zapomněl, nebo spíš už to včera nechtěl do zabalené ROM vkládat, je zrychlení odezvy klávesnice, které lze ale nastavit normálně přes GUI systému - http://www.ce4you.cz/forums/view_top...17221&fi=70#74

    Díky za info, zatím ROM převařovat nehodlám, resp. spíš až o víkendu, jestli se shromáždí více tipů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Klávesnice - zrychlení odezvy

    Je to sice i v odkazovaných "Tipech, tricích...", ale pro jistotu vkládám i sem. V Settings -> Personal -> Buttons -> Up/Down Control zvolte hodnoty "Delay before first repeat na minimum (v registrech nastavení 250) a u "Repeat rate" naopak na maximum (hodnota 30). Pak klávesnice sviští jako víno a práce s ní je jedna radost.

    V další verzi bude integrováno rovnou.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00276638_Buttons_UC.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 46.5 KB 
ID: 7953  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    42

    Zkoučel jsem zatím verze do release 3. S tím zatuhnutím jsem zatím něměl až na jednu vyjímku problém. Co se SW výbavy týče, zajímalo by mě zda tam neuvažuješ přidat některé z prostředí, jako například HTC home a jiné vychytávky. Docela příjemně to usnadní práci. Respektive je nějaký rozdíl to přidat do hrnce a svařit s ostatní omáčkou, nebo tím nakrmit Hermelína expost ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Proto je HTC Home přiložen na Storage Card, kde podléhá automatické UC konfiguraci a nainstaluje se sám. U něj není důvod vařit jej do ROM, protože se instaluje mimo /WINDOWS a nerozšiřuje tak zbytečně index atp. Popravdě můžeš si dokonce sestavit sám automatickou do-konfiguraci

    Příklad mého souboru...

    Kód:
    LOCK:Enabled
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\FTouchFlo 1.4.1.cab
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\FTouchFLO config 0.9.cab
    CPY1:\Storage Card\Applications\Installation\FTouchFloConfig.txt******Určuje zdroj kopírování (tohle smažte) 
    CPY2:\Program Files\FTouchFLO\FTouchFloConfig.txt*******Určuje destinaci pro zkopírování - lze kopírovat i zvonění, atp. 
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\HTC Home 2.1.1005.722.cab
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\KeePassSD 0.0.9.cab
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\Pocket CM Keyboard\PocketCM Keyboard 0.14.cab
    CPY1:\Storage Card\Applications\Installation\Pocket CM Keyboard\Czech.layout
    CPY2:\Program Files\PCMKeyboard\Czech.layout
    CPY1:\Storage Card\Applications\Installation\Pocket CM Keyboard\Ktouch.skin
    CPY2:\Program Files\PCMKeyboard\Ktouch.skin
    CPY1:\Storage Card\Applications\Installation\Pocket CM Keyboard\K's.layout
    CPY2:\Program Files\PCMKeyboard\K's.layout
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\S2P 0.39.cab
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\S2U2 1.00.cab
    CAB: \Storage Card\Applications\Installation\WaitCursor Skin Touch.cab
    LOCK:disabled                 místo malého d na začátku "disabled" je velké D, mě se tam doplňoval blbý smajlík
    RST: Reset
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    13

    Flashování z SD karty

    ahoj. vim ze to jsem nepatri, ale delam vse podle navodu na flash pres pametovku. mam ted nefunkcni pc. na kartu hodim HERMING.NBH a pri vstupu do bloaderu nic..
    MRH: jinak s tim ftp, muzu ti dat heslo a jmeno. je pripojeny gigabitem do nixu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 46 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN (Hermes) - rozebrání
    Od jcerny v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 14:37
  2. HTC Hermes (TyTN) - aktivace interní GPS
    Od Nesli v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 17:59
  3. HTC TyTN (Hermes) Synchronizace
    Od ROJ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 07:47