Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 46 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 677

Téma: HTC Hermes (TyTN) - MRH 9.0 Valerian

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    35

    kludne to skusim i ja :}
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    51

    I ja se hlasim ..Prave jsem totiz zjistil, ze u 4.7 zustat, kvuli jiz popisovanemu automatickemu zavirani aplikaci na pozadi, nemuzu..
    A tak testnu i neco noveho..
    Jsem ale celkem zatezkavaci zkouska :-D...Vyuzivam TyTNa opravdu razantne (office,navigace,foceni,turist,prehravani hudby, vzdaleny pristup na plochu, vsemozne pokusy s nastavovanim..jenom ten pagepool kdyby sel nejak zmensit...klidne i jen radou jak to mam udelat jen ja - aspon by bylo porovnani,jak to funguje s 4, 6 a 8MB PP)..
    Dnes mi to totiz killnulo mChat - jenze ten si mrcha nechal naalokovanou RAM a tak se mi to pak pri odchozim hovoru(prozvaneni) seklo tak, ze nesel ani ukoncit hovor a musel jsem vytrhnout baterku (aby se mi panicka v tech 0:30 nevzbudila-by me asi vykostila .
    Takze pokud Ti nebude vadit "tezsi/narocnejsi" tester, budu rad za duveru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Po cca 12 hodinách testovania sa zatiaľ chová stabilne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    21

    tak po 1 dni testování (exchange, internet, BT HF, BT GPS, volání, sms atd.) moje subjektivní pocity:
    - beta 5 je dobrá, rychlá a stabilní
    - MRH má můj velký obdiv a díky
    - přece jen jsem velkej puntičkář a narazil jsem na tyhle "kosmetický" problémy:
    1) nejde zrušit zobrazování seznamu ze SIM (ať dělám co dělám, resetuju a nastavuju přes advanced config jak chci, prostě se vždycky zobrazí), registry jsem ale růčo needitoval, ani nehledal v kterým klíči se to dělá, jestli vůbec...
    2) občas se zasekává grafika, nezobrazuje se co má, nejčastěji při listování ve výpisu hovorů, proto bych nejraději obvinil call history z WM 6.1, předtím se mi to u žádné jiné rom nestalo, krom MRH 4.5, která taky používá WM 6.1


    screenshoty
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    ad 1) Co se týká SIM kontaktů, je na to registrový hack. Uvidím, jestli se sejde dostatek podnětů pro subrelease
    ad 2) Tabbed call history je občas trochu pomalejší na vykreslení, ale problém mi to jinde nedělá. Grafika funguje docela dobře. Resp. takhle - call history trvá trochu déle načíst, ale pak mi jede ok, i jednotlivé filtry sedí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Skusali ste windows media player a velky mp3 subor? Pokial chcem prehravat mp3 o velkosti cca 90 MB tak prehra iba cca 30 sekund. Pocas tejto doby stale klesa velkost volnej pamete. Ked klesne az na 7MB tak WMP preskoci na dalsiu skladbu. Robi mi to na tejto novej ROM. Predtym som mal Binky11 ROM tam to nerobilo.
    EDIT> Hned po SR to prehrava v poriadku, vtedy je ste dostatok pamete.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No podle mě je tohle ale normální stav, protože memory management u WM takto pracuje - ostatně u PC je to podobné. Prostě, když dojde RAM, tak se jí systém pokusí uvolnit v méně prioritních oblastech, jakými jsou dodatečné user aplikace. On systém potřebuje paměť i pro ovladače GSM, základní práci systému, tak je toto chování nasnadě.

    Jinak v ROM jsou obsaženy aplikace CloseApps (CloseAll) a nebo Hibernate, které umí uvolnit paměť, která je zbytečně alokována pro již zavřené aplikace atp. Kolikrát se mi podaří vysekat třeba + 3 MB RAM jen těmito aplikacemi. Ostatně CloseApps mám namapovanou na dlouhý stisk nahrávacího tlačítka a používám docela často

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    CloseApps používam niekoľkokrát denne. Večer o 2:00 mám nastavený SoftReset. Ten WindowsMedia player to má s tou pametou divne. PocketPlayer s tym problem nema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    35

    no mam jeden bug cez commanager sa mi neda zapnut wifi skusal som to viac krat aj po soft resete a nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1

    Zdravim, chtěl bych se zeptat co všechno musim udělat, abych dostal do svého HTC TyTNa(resp. Orange SPV M3100) Windows Mobile 6. Četl jsem si tady nějaké návody, ale nejsem z toho moc chytrý :-)
    A ještě bych se chtěl zeptat co mám zálohovat kvůli záruce.
    Předem díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Předně by jsi se měl naučit hledat! www.mrvanx.org, ja je všude opakováno a nebo vláknu "HTC Hermes - nové rom...".
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Řešení problému s Comm Managerem - nejde o nefunkční wi-fi, ale jen špatně nastavené tlačítko.
    Citace Původně odesláno od Jeremi
    no mam jeden bug cez commanager sa mi neda zapnut wifi skusal som to viac krat aj po soft resete a nejde
    V registrech jděte na lokaci "HKLM\Software\Drivers\WLAN" a zkopírujte hodnotu z 'AdapterName" položky. Nyní jděte na pozici "HKLM\Software\HTC\CommManager\WLAN" a zeditujte klíč "DeviceName". Uvidíte podobnou hodnotu: "{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006}\TNETW12511". Smažte poslední kus ("TNETW12511") a vložte hodnotu z "AdapterName". Po soft-resetu by měl Comm Manager fungovat bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od ivanmart07
    Skusali ste windows media player a velky mp3 subor? Pokial chcem prehravat mp3 o velkosti cca 90 MB tak prehra iba cca 30 sekund. Pocas tejto doby stale klesa velkost volnej pamete. Ked klesne az na 7MB tak WMP preskoci na dalsiu skladbu. Robi mi to na tejto novej ROM. Predtym som mal Binky11 ROM tam to nerobilo.
    EDIT> Hned po SR to prehrava v poriadku, vtedy je ste dostatok pamete.
    Musím dát Ivanovi za pravdu... To samé to dělá i s videem. Zkoušel jsem to ve verzi 4.7 a z videa, které má 230MB se přehraje pouze cca 30sec. pak konec. Nicméně MP se nekousne, jen není schopen přehrát více videa. Ve WM6.0 jsem tento problém neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    A skúšali ste niečo iné ako MP?

    Podľamňa napr. Core Player by to nerobil. Neviem, ja používam Hermesa na iné veci ako je pozeranie videa.

    Hoši, nemôžeme chcieť aby 6.1 fungovala na 100% rovnako dobre ako 6.0. Ono v tom je totiž obrovský rozdiel. 6.0 bola oficiálne vydaná pre Hermesa, kým 6.1 bola nadšencami portovaná z Kaisera. A v tom prípade vám nemôže dať nikto záruku.

    Podľa mňa je dôležité, že ROMky MRH od verzie 4 spoločne s CRC ROMkami behajú stabilne a navyše MRHčky sú aj rýchle. :yes:
    Nejaké mušky vždy BUDÚ. Nepôjde vždy na 100% všetok soft, ale základ bude.

    Napr. pre mňa je absolútne dôležité aby korektne behali synchronizácie, kalendáre, úlohy, pošta, SMS, poznámky, WiFi, GPRS, Opera Mini, dialer a telefonovanie. Prípadne Office a aby som si mohol pozrieť dokumenkty a obrázky. Toľko. Všetko naviac je len bonus.

    Ak niekto potrebuje viac, čo súčasné extrahované ROM nemôžu ponúknuť, nech používa 6.0.

    Myslím, že riešenie spomínaných problémov je už mimo možností MRH (ale možno sa pletiem) - MOŽNO to vyriešia nové buildy importérov z Kaisera. Modlite sa a možno budú.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 46 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN (Hermes) - rozebrání
    Od jcerny v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 14:37
  2. HTC Hermes (TyTN) - aktivace interní GPS
    Od Nesli v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 17:59
  3. HTC TyTN (Hermes) Synchronizace
    Od ROJ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 07:47