Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 46 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 136 až 150 z 677

Téma: HTC Hermes (TyTN) - MRH 9.0 Valerian

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Včera som flashol aj ja 4.7 a vidím, že to je všetko peeeekne odladené, rýchle, stabilné. :yes:

    Video bez problémov, BT ešte otestujem (GPS som zabudol v aute).

    Jediná vec, ktorá mi ale robí také maličké vrásky na čele, je zvonenie príchodzieho hovoru - až počas druhého zvonenia sa to prejaví na Hermesovi. Predchádzajúca verzia zvonila hneď počas prvého. Možno to spôsobuje Mobile Shell.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    určite (teda podľa mojich skúseností) je to kvôli mobile shell, práve preto ho nepoužívam.
    Som zvyknutý používať telefón aj na "prezvánanie" a častokrát sa mi stalo že mi melódia ani nezačala hrať kým sa TyTN zobudil a načítal shell-ovský today plugin. HTC Home je na tom o dosť lepšie a práve teraz testujem zaujímavú freeware aplikáciu gSmart Touch.

    Inak mám plne kustomizovanú 4.7 a bez mobile shell melódia začne hrať chvíľu po prvom pípnutí (skoro 1 a pol)

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    HTC HOME Diamond skin

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392998

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00279433_Screen_fASJ.png 
Zobrazení: 27 
Velikost: 24.3 KB 
ID: 8016   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00279433_Screen01_kPSp.png 
Zobrazení: 35 
Velikost: 21.3 KB 
ID: 8017  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Dotaz
    MRH, v jakém stadiu jsi s vývojem ROMky? Doufám že v konečném. Cítím totiž, že moje ofiko WM6 je, přes dosavadní spokojenost, přece jen už zastaralá a v merku mám jako následnici tvoji 4.7. Leč bych nerad zažil, že sotva doinstaluju veškerý SW, přijdeš s verzí další. Takže asi takhle a mysli taky na rodinu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Ještě bych počkal být Tebou do víkendu, kdy bych rád vydal trochu obohacenější verzi. Navíc mi musí opravit laptop, kde se odporoučela deska.

    Makam ted z domu, tak je vic casu na blbosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    0

    Tak ja jdu take poreferovat. MRH ROM jsem zatim nenahazoval na svoji cihlu, ale na nove porizenou spv m3100 pro pritelkyni a musim opravdu smeknout, proti vedle bezici ShadoW 2.1 TE je to nebe a dudy. Sice tam asi urcitou roli bude hrat cisty zarizeni vs. dva tri mesice provozovany ale stejne. Takze ja budu urcite cekat na vysledky vikendoveho kuchteni a pak zkusim tu bohatejsi ROM. Ale me se zatim docela libi skladba programu v 4.7 a tak sobe asi nadelim tuhle.

    Mam jediny postreh a problem - s tManem. Nejde mi na MRH ROM namapovat (pres jeho vlastni konfiguraci) na Button 5. Nejsem jsem si uplne jisty, jestli nemuze jit o problem cihly jako takove, ale zda se ze ne. Pouziva teda na MRH's nekdo funkcne tMana a mohl by mi poreferovat s tim "grabovanim" cudliku cislo pet, tedy toho druheho pod jogem? Diky
    Ostatni tlacitka zda se tMan grabuje spravne, jenom tohle (jim interne oznacene jako "199") ne. Tusim, ze muze jit o moji blbost, ale nepovedlo se mi to nijak vyresit ani pres konfiguraci Buttons nebo utilitu HButton
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Jo, jo. MRH je totiž už dlouho nositelem titulu Velký Vezír, ale při jeho skromnosti ho přestal používat. Teď by však už zasluhoval daleko významnější a honosnější titul, asi jako Pán Všehomíra (- ten správnej nemůžu ani domyslet...).
    NEMAZAT !
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    51

    To joo, dělat takhle ROMky jak na běžícím pásu....a ještě odladěné a každá jinak poskládaná (LITE/FUUL/FAT=).
    Jen mám další dva postřehy z v4.7..a to..
    ---1) včera jsem zjistil podivnost a to při použití naráz PocketMusic a SmartMap..asi to není jen o těhle aplikacích,ale jakmile TyTNovy začne docházet volná RAM (pod10MB) začne sám killovat aplikace..Prostě spustím PocketMusic..pak SmartMapy..vše jede..pak dám vypočítat trasu a počítá...počítá...a najednou přestane hrát hudba..tak se podívám a PocketMusic je vypnutý...tak ho spustím znovu,chci se přepnout do SM a koukám SM jsou vypnuté.....s ORIGO a možná ani s 4.5.1 to nedělalo..teda tušim..používal jsem i kombinaci SM,PM a mChat a všechno jelo naráz.
    ---2) už se mi 3x stalo že po příchodu hovoru a dokončení hovoru se mi už neobjeví ToDay..ani nejde nijak vyvolat.pořád tam visí zbytek obrazovky telefonu..pomůže jen reset.
    Jé a poslední prosba..ten duhový batery bar..byl mooc pěkný..nemáte na něj nějaký rychlý odkaz? ).

    PS:rychlost SPB Diary jsem vyřešil tím, že jsem ho dal do jedné ze záložek SPB Mobile Shell..obraz na ToDay už reaguje okamžitě..
    Hezký den chlapí...a MRH...tobě hlavně..jsi prostě Pán Rómek :-D...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #144
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Začnem od konca: Ten dúhový ukazovateľ sa volá Vista Battery Gauge - nájdi si ho na XDA, link ti nedám, momentálne je XDA fórum mimo prevádzky. :no:
    2: Ak máš na mysli dialer, ten ide zrušiť HW tlačidlom OK/Close.
    1: Toto som si všimol pri viacerých 6.1 ROM. Je to asi vlastnosť, alebo bug skrytý niekde hlbokooo.

    EDIT: Vista Battery Gauge
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #145
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    51

    Oki. Díky moc..pohledám na netu..škoda že jsem si neudělal nějakou zálohu toho "po spuštění" v 4.1.7 - bylo to tuším v něm ..
    2 - to jsem bohužel zkoušel,ale nic...ani přez START/Today , ani přez ALT_TAB..jakoby se Today zhroutí...namapovaná tlačítka z Today, a i virtuální tlačítko na LCD (které není vidět) fungují, takže něco jakoby žije,ale obraz ne:?. Ještě to budu testovat.
    Diky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #146
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2

    4.51 ma 6MB PP a 4.7 8MB PP, tym padom mas v 4.7 menej RAM-ky a ked spustis nieco co potrebuje viac ramky, tak zatvara aplikacie na pozadi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #147
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    51

    Aha...myslel jsem, ze PagePool se pouzije az v "nouzi", kdy na system zbyva poslednich treba 2MB a tak zacne PP odklizet z RAMky aktualne nepotrebne casti do PP....to je docela hloupy..to znamena ze volna RAM je pri 23MB pouze 15MB?:O
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #148
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Nie.

    Zle to rátaš - Ak je voľná RAM pri 8 MB ppm 23 MB, pri 6 MB ppm by mala byť cca 25 MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #149
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    51

    Ahaa...diky moc za usmerneni spravnym smerem...Na http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=26526 jsem nasel nejaky popis o PP..myslel jsem ze funguje podobne jako swap file,ale je to jinak! Dekuji ti za upozorneni..jdu to prostudovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #150
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    51

    Tak jsem našel ChangePagePool - ale bojimbojim - z popisu není moc jasné, jakou verzi změny mám spustit!!..a vzhledem k tomu, že tam 2 lidi píší o zcihlovatění telefonku, tak se bojiim...S tou 8MB pp to sice behá pekne,ale myslim ze to behalo podobne s 6MB a stve me to killovani programu na pozadi, protoze TyTNa pouzivam v aute na hudbu a navigaci...
    Nemáte s tím nekdo zkusenosti?..(blbý dotaz,protoze MRH určitě jo ..:sarcastic: )...
    Jen se ptám,jestli to má smysl zkoušet,či nikoliv..a hlavně jak...
    Díky chlapí a zatíím,...jdu dom
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 46 PrvníPrvní ... 8910111220 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN (Hermes) - rozebrání
    Od jcerny v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 14:37
  2. HTC Hermes (TyTN) - aktivace interní GPS
    Od Nesli v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 17:59
  3. HTC TyTN (Hermes) Synchronizace
    Od ROJ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 07:47