Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Pomoc!!! Zamrzá mi 696 při ukončení programů.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Ahoj... prosím o radu. Mám 696 už delší dobu a mám i proveden update systému proti usínání SD portu atd. Bohužel po nějaké době mi zamrzá celý systém a to v případě, že chci některé aplikace zabírající místo v paměti ukončit. Ukončení proběhne ok, ale když se snažím odejít pomocí křížku vytuhne celé PDA a musím restartovat. Bohužel je to celkém otrava a snažil jsem se to přeinstalovat a píše to hlášku, že nelze na update použít stejnou verzi OS. Prosím o radu. Díky Martin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkousel jsi HR?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    zdarec, no nevím jak se přesně dělá ale středové tlačítko s powerem jsem zkoušel..... a pořád stejný. Jak se to přesně dělá a prosím jak přehrát WM6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Ahoj, opravdu nikdo neví co s tím? Díky. HR to nebere............
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    7

    Moment, jak hard reset nebere? Držím středové talčítko a reset a po varování ještě pravé tlačítko. To nejde?
    A máš tam verzi V03.0735 ?? Kdyžtak si ji stáhni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Ahoj.... podařilo se. HR a vytažená beterie............. díky moc všem.............. bohužel jsem zapoměl jak instalovat programy .exe........... .cab jedou to je jasný ale .exe????? Kdo napoví???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Exe přes activesync z počítače...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    8

    Zdarec, díky moc všem............. Asusek fičí a programky už fakčí taky :-)........... díky moc..............
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. pomoc při nainstalování programů na windows ce 6.0
    Od wvendyy v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-10-2010, 21:28
  2. Ukončení programů
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-09-2008, 13:06
  3. E-Ten X500+-ukončení programů
    Od J.svoboda v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 13:53
  4. TyTN zamrzá
    Od matejcz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 17:35
  5. Mio A 701 - po instalaci softu zamrzá
    Od amazoon_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 08:54