Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Změna boot image u MDA/XDA2 snadno a rychle.. :o)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Ja to otestoval a chodi to bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    128

    Ahoj všem, nemohl by to někdo prosím převést do češtiny? Moje angličtina není moc dobrá.. (

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Guest

    dobrej tip dikec
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ...mě nechodí ten převod v AC-DC.. vždycky akorát můžu vzít hotovej splash1.nb,a použít ten...
    ..můžu poprosit někoho z vás,komu to funguje,aby mi vytvořil dva splashe?
    ..jeden jen čistě bílej,a druhej uplně černej? 320*240? Prosím,a pošlete mi ho na mejl:....@....
    ..je jedno jak se budu jmenovat,já si je pak přejmenuji na splash1.nb a splash2.nb,a budu s tím experimentovat.. Díky moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..ps. důležité je,aby jen byly už v tom výsledném formátu..aby to byly soubory NB,přímo již použitelné pro změnu boot-image...dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Prave jsem ti to poslal. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ,,díkec...a já jsem si teďka akorát flashnul na ROM 1.72 RADIO 1.12..
    ..koukám,že to máš taky,a už ňáký čásek..co tomu říkáš?..objevils nějaké další mouchy,o kterých se nemluvilo?...mě příjemně překvapila ta svižnost systému,nepříjemně to modročervené podbarvení fontu systému...nedá se to ňák změnit aby byla všechna písmena opět černá?..dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    88

    Ja mam ted desny problemy s prijimanim hovoru. Rikaj mi lidi ze jim to vyzvani a me nic, ale to bude asi nejakym softem. Asi udelam hard a pomalu budu instalovat a testovat. Pismo mam cerny, nevim presne co tim myslis.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ...prostě písmenka nejsou uplně černá,mají nádech do modra či červena.. ..co to má být? to abych to fleshnul znovu?..
    ..a taky mne zajímá,jestli je v pořádku,že se mi to flashovalo celkově hodinu a čtvrt...?:sarcastic:
    ..nemělo by to trvat kratší dobu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    64

    A ja si myslel ze mam vlci mlhu. Me ta pismena taky ziskala jinou barvu, ale jenom pokud mam zapnuto vyhlazovani pisma, jinak je to ok. A je to i pro jine aplikace, napr. Mobipocket reader s vyhlazovanim. Jde mi to trochu do zlutocervena? Je to jen takovy nadech, ale neprijemny. Mam pocit, ze v nove verzi je mensi podsvice ni displeje, ale to muze byt jen muj dojem. A s vydrzi baterie nevim - driv na verzi 1.52 jsem mel nekdy i 8:03 hod., ted max. 6, ale mozna se to jeste zmeni.
    MArtin
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..pokud to někoho baví,ta neustálá změna BOOT IMAGE,tak tady máte asi nejjednodušší způsob,jak to snadno a rychle změnit..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..pomocí tohodle to dostanete do své cihly..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..a návod jak na to na je v tom howto.txt,akorát že přeskočíte tu pasáž jak vytvořit ty splashe1 a 2 pomocí ACDC..na to máte ten prográmek,jež jste si tu stáhli,výsledek musíte pojmenovat Splash1 a Splash2 a hodit to tam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..tady jsou mý favorité...
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DupeDeDupe aneb jak se zbavit duplikovaných kontaktů snadno a rychle
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 16:52
  2. Artemis - jak změnit bootovací obrázek snadno a rychle
    Od cosinusx_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 14:51
  3. SmartMovie - filmy pro PDA snadno a rychle
    Od oskarmaniak v sekci Multimédia
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 23:20
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 16:10
  5. boot image MDAC
    Od mys@k v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-06-2005, 01:45