Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDA Vario (HTC Wizard) jakou Radio ROM?

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Uz od te doby, co jsem si koupil Vario mam problem se zmeskanymi hovory s radiem 2.19.11. Na xda-devu je vsude doporucovano tohle radio, ale ja mam uz 4 romku a stale mam ten samy problem. Vario ukazuje plny signal ale treba hodinu uz se mi neda dovolat. Uz me to zacina malinko deprimovat Dokonce se mi na TNT V2 19199 stalo, ze mi nedosla smska, ktera byla oznacena jako dorucena. Nema nekdo lepsi zkusenosti s jinym Radiem? Ocenil bych nejaka doporuceni
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    ja jsem na Variu pouzival 2.71.11 a zadne problemy jsem s ni nemel.. takze ji vyzkousejte..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Díky za odpověď, je možné někde sehnat radio 2.71.11? všechny linky, které jsem kde našel, jsou dead :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    tak co xlopi, mate nekdo tu 2.71.11 ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele anaxagoras_ce4you
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od V3S
    Ještě mám dotaz je to g4 safe ? :-) Jak flashovat ? Klasicky pres bootloader i na G4 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    jj melo by to jit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    A já používám tu co mám v popisku a jsem s ní spokojen...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Vario II - jakou ROM doporučujete?
    Od honzikcek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 13:59
  2. Radio 2.25.11 vs. radio 2.47.11 na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 08:42
  3. Radio na MDA Vario
    Od bigpoint_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 15:58
  4. MDA vario a radio
    Od 1andrej1 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 13:58