Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: CE Remote Spy pro WM5/6?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Ahoj,
    nevite jestli existuje/nemate CE Remote Spy (nebo jak se to jmenuje) pro WM5,6? Mel by to byt soft na inspekci vsech oken na handheldu, primo z desktopu.

    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    neviem co presne myslis, ale na ovladanie PDA z PC mozes pouzit MyMobiler ak potrebujes soft na inspekciu procesov beziacich v PDA vie to SOTI Pocket Controler - aj s moznostou killnut ich z PC - tiez mozes ovladat PDA z PC (len teraz neviem ktora verzia ma inspekciu procesov, je PRO a Enterprise tusim, mozno to vedia obe)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Jasne, oboji znam. To jsou ale jen ovladaci softwary, ne inspektor oken (handlu).
    Mam na mysli toto:
    http://windowsmobilepro.blogspot.com...th-visual.html
    To bych potreboval nekde snadno stahnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Mas tam spakovany cely folder. Je to sucast Vis. studia - potom daj vediet ci to ide
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Ahoj, diky moc. Bohuzel jsem to nerozfungoval. Nejdrive pry nemam registrovanou tridu, tak jsem provedl regsvr32 ccconnect.dll. Pak se to dalo uz pustit bez chyby, ale jak connect, tak connectivity manager jsou uplne prazdny.

    Mam Visty a WM6 (Asus P750) - mozna to tomu taky nedela dobre :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ak by si vygooglil ake dll a pod. ti chybaju, kludne napis, mam cele vis studio2008. Pripadne si ho installni (btw do PDA si nainstaloval prislusny cab?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pokud nutne potrebujete CE SPY bez VS.NET, stahnete si trial Platform Builderu.

    http://www.microsoft.com/downloads/d...ng=en#Overview
    K CE SPY se dostanete v PB pres menu Tools-Remote Spy
    Na Vistach jsem ale PB nezkousel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Diky, zkusim!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Podarilo se mi to nejak rozfungovat na chvili, tak ted uz se s tim budu nejak prat. Diky! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Remote PC
    Od jval_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-05-2006, 15:51
  2. TV Remote a Acer n50
    Od Peterbilt_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 15:32
  3. HP 6340 a IR remote
    Od mr.pohoda_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-09-2005, 14:19
  4. remote control
    Od pegi-nz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2004, 12:54