Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 14 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 200

Téma: HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Nejsem schopny otevrit postranni panel.Vzdy po snaze ho otevrit se objevi hlaska Ridi spravce systemu. Muzete mi nekdo poradit jak na to? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Navstiv htc.cz,zaregistruj se a stahni si Hot Fix,ktery to opravuje,pisu to v uplne prvnim postu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    95

    Ahojte. Hlásím se do klubu.
    A abych něco přinesl, podělím se o ten postranní panel. Syn to našel někde na angl. fóru a funguje to.

    * Click Start, type gpedit.msc in the Search box, and press ENTER
    * Navigate to the following branch:
    Computer Configuration | Administrative Templates | Windows Components | Windows Sidebar
    * Double-click Turn off Windows Sidebar
    * Set it as Not Configured (vybrat)
    * Repeat the same in the following branch:
    User Configuration | Administrative Templates | Windows Components | Windows Sidebar
    * Close the Group Policy Editor window.

    *Click Start, type regedit.exe and press ENTER
    *Navigate to the following branch:
    *HKEY_LOCAL_MACHINE \SOFTWARE \Microsoft \Windows \CurrentVersion \Policies \Windows \Sidebar
    *In the right-pane, delete the value named TurnOffSidebar (if found) (smazat)
    *Repeat the same in the following branch:
    *HKEY_CURRENT_USER \SOFTWARE \Microsoft \Windows \CurrentVersion \Policies \Windows \Sidebar
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    140

    Stáhl jsem a nainstaloval ten patch z eclubu a postranní panel bez problémů funguje,takže doporučuji,není třeba dělat žádné zásahy do registrů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    33

    Ahoj všem.Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jak probíhá příprava operačního systému windows xp pro shifta každopádně to plánuji vista je pro tento přístroj moc složitej OS chtělo by to rychlejší procesor tak 1,6 Ghz to kdyby šlo tak je to zlatej stroj a taky bych potřeboval vědět co udělat abz klávesnice místo y nepsala z a naopak to je šílený jinak :yes: díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    4

    Na svém HTC Shift jsem ve SnapVue (přes Settings) nastavil maximální velikost písmen. Tím mi na úvodní stránce zcela zmizela ikona Settings - posunula se mimo aktivní a viditelné pole. Vidět je pouze počasí a kontakty. Jak mohu vrátit nastavení, když do Setting nemůžu vstoupit? Pomůže někdo?
    Nepomohlo ani FN+F3 !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    K tve otazce,mas odblokovane snapvue na plnohodnotne windows mobile 6??Pokud ne udelej z Vist reset do tovarniho nastaveni.Nejjednodusi a nejrychlejsi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    32

    Chci se vás vlastníků zeptat. Plné WM6 v Shiftovi umožňuje opravdu vše? Třeba instalaci navigace a následné použití v kombinaci s BT GPS? Je to opravdu plnohodnotné? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Zatim ne,az s novou rom,chybeji potrebne knihovny.Na xda je Shift project(stejne jako Athena Project),kde uz byl prolomen a flashnut bootloader a nasledne flashnuta klasicka rom v ktere je jak GPS,tak bluetooth funkcni.Dale s touto beta rom je i funkcni ctecka karet atd,ktera ve wm6 funguje jako uloziste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    32

    Takže vyhlídky jsou víc jak slibné To je super! Hele a řekni mi tvůj nezaujatý názor na display a uvedené rozlišení, dá se v tom pracovat? Není rozlišení 800x480 o ničem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pracovat se s tim da perfektne,Shift je svizny,udelal jsem nejake vypnuti jako Windows Defender(ktery je stejne nanic,porad neco dela) a jine upravy zbytecnych procesu,s rozlisenim problem neni,protoze to, ze u nekterych aplikaci je skryty kus okna,resi na boku je prepinaci tlacitko na rozliseni,prepnes behem chvilky do jineho rozliseni a hned zase zpatky.S advantage jsem opravdu nadseny a pracuje se me s nim velice dobre.Nedoprucuji vubec pouzivat aktualizace.Tak jak je Shift dodavany funguje vytecne,se SP1 a nekterymi dalsimi aktualiazacemi zacnou problemy a perou se nektere HTC dodavane aplikace s Vistami.Na xda je o tom rozsahla diskuze.Hry nehraju,tam Shifta neohodnotim,protoze ho mam na praci a ne na zabavu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    32

    Super, díky za pořádné shrnutí, o hrách snad nemůže být ani řeč Nehledě na to že mne to ani nezajímá. Díky moc, mám o čem dumat
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    O hrach jsem psal proto,ze me dost lidi pise a jake jsou na tom hry....vetsina z dotazu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    s rozlisenim problem neni,protoze to, ze u nekterych aplikaci je skryty kus okna,resi na boku je prepinaci tlacitko na rozliseni,prepnes behem chvilky do jineho rozliseni a hned zase zpatky.

    ... ja navic pouzivam malinky program UMPCScrollBar (http://blogs.msdn.com/vikrammadan/archive/2007/04/05/dead-see-scroll-bar.aspx), ktery v pripade, ze se systemovy dialog nevejde na obrazovku (napr. u Internet options v MSIE) zobrazi vpravo maly scrollbar a jednoduse se da dialogovym oknem posunovat. Pouzival jsem ho uz na ASUSu R2h a funguje spolehlive i na Shiftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    33

    krabicka
    Přispěvatel


    Založen: 01. březen 2007
    Zasláno: 17. květen 2008, 07:40
    --------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj všem.Chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jak probíhá příprava operačního systému windows xp pro shifta každopádně to plánuji vista je pro tento přístroj moc složitej OS chtělo by to rychlejší procesor tak 1,6 Ghz to kdyby šlo tak je to zlatej stroj a taky bych potřeboval vědět co udělat abz klávesnice místo y nepsala z a naopak to je šílený jinak díky


    Návrat nahoru
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 14 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:11
  2. FS T830 - tipy, triky a zkušenosti
    Od john_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 12:54
  3. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 11:11