Zdravicko,
dotaz na htc jirku? kde bych sehnal ovladace na win xp, na prvni strance je odkaz neaktivni? dekuji![]()
Zdravicko,
dotaz na htc jirku? kde bych sehnal ovladace na win xp, na prvni strance je odkaz neaktivni? dekuji![]()
Kdyby nekdo chtel kompletni serivs manual jak shifta rozebrat a slozithttp://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC_CLIO_SM_A05_%28GENERIC%29_08_Apr.pdf
Mam je vsechny,protoze spoustu jsem jich take vylovil ja z jinych zarizeni a portoval na shifta,nic neslibuji,ale jak budu mit cas,znovu je uploaduji a vlozim.
tak to by jsl hodny....dekuji
Zdravicko ,
Jirko prosim ty ovladace + maly navod na instalaci. Dekuji
Chtel jsem se zeptat uzivatelu, kteri sleduji topic jakou rom maji na shiftoviDekuji za odpovedi.
Mám problém se shiftem nejde mi zvuk a nejde snapvue a modem ani po přeinstalování visty se to nerozjelo poradí mi někdo nebo je někdo schopen to opravit?
ve snapvue byla instalována nová rom a v nastavení jsem ji zřejmě nějak špatně nastavil
Zdravicko,
tak to ti nepomuzu, nebot ho jeste nemam v ruce.
Prosim Jirko ty ovladace prosim......Dekuji![]()
Zdarec,
tak dnes jsem se stal majitel tohoto zarizeni a nasel jsem na xda komplet stranky kde jsou rom, radio a jine veci kolem HTC Shift.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=574152
![]()
Zdarec,
sleduje jeste nekdo tento topic? M
Jasně sleduji ho pořád a pořád mám problémy se shiftem pokud se mi ho nepodaří zprovoznit na 100 procent tak ho střelím za 5000 nejde mi snap vue nejde mi zvuk modem hsdpa řeším to používáním zvukovky a externím modemem je tam softwarová chyba která vznikla po špatném nastavení udajů v snap vue
Zdravicko,
no to jsem rad ze to nekdo sleduje a proc si tam nedas win7 krome sluchatek mne funguje naprosto vse.![]()
Ahoj,
již od doby vydání Shifta pozoruji toto fórum. Je to úžasná mašina. Chci jen reagovat na pana Krabicku. jesli ho budete prodávat tak bych měl zájemDěkuji
Zdravicko,
tak to jsem rad, ze to tady neumrelo. Dlouho jsem vybiral nejake zarizeni s uhloprickou 7" pisu totiz kazdy den objednavky v excelu a tento stroj jsem kopil pres exspasys.usa a cena byla super. Je z toho pocitac a telefon zaroven jsem furt na netu a jsem stastnej jak blecha. Jen se mne nepadarilo na win 7 rozchodit sluchatkovy vstup, shift detekuje pripojeni ale nejede
( no ale i to jsem vyresil pres bluetooth. Tak ze ted jen vymenit pamet a disk za ssd a je to super stroj. Jen je skoda, ze nektery vyrobce do podobneho zarizeni nechce jit, myslim ze zajmci se urcite najdou...:yes: P.S. pokud bude Krabicka prodavat tak bych taky zauvazoval o koupi:?: :!:
ano budu ho prodávat ale ještě vydržte ted čekám že dostanu jednoho z opravy pak tady ten prodám a znovu opakuji že nefunguje zvuk ani po obnově operačního systému dále nefunguje modem hsdpa a nefunguje snap vue a chybí mu HUB základní cena je 5000 počítám že až dostanu druhej opravenej tak tento prodám a samozřejmě tomu kdo dá víc
a asi ho dám do aukra a budu vás informovat až tam bude