Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 200

Téma: HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...

  1. #151
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Volání ze Shifta definitivně hotové.

    Po velice dlouhém čekání je k dispozici ROM ,která uz vám umožní plnohodnotné volaní i co se týče mikrofonu.
    To dělá ze Shifta opravdu vyjimečné zařízení i přes jeho v "uvozovkách" zastaralost.
    Stahovat můžete již tradičně z xda-developers

    Pro flash rom musíte mít samozřejmě Shifta odemknutého přes HardSPL.Flashovat budete samostatně OS část a Radio část.

    Při příchozím i odchozím hovoru musíte navíc na displeji aktivovat hlasitý odposlech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    1

    zdravím pořídil jsem si HTC Shift .. vše chodí jak má .. ale mám problém s Win xp
    nejde mě nainstalovat wifi .. teda jde ale ve spravci hardware mám pořád u toho zařízení vykřičník má někdo podobný problém nebo řešení ? Díky za odpověd

    edit: tak vyreseno stacilo prekopirovat soubor do system32/drivers v nouzovem rezimu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    13

    Ahoj.
    Chci Shifta používat v autě jako CAR PC.
    1- Máte k tomuto použití nějaké výhrady ?
    2- jak funguje GPS ?
    3-budu kupovat jetýho, na co si dát pozor ?

    Diky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    1. Urcite nemam
    2. GPS ma delsi fix,kolem 2-3minut
    3. Je to velice povedene zarizeni,staci zkontrolovat celkovou funkcnost.Nic se na nem nekazi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    13

    To rád slyším. Ještě maličkost.
    1-Je v příslušenství adaptér na nabíjení v autě ? Nebo, dá se sehnat ?
    2-Byl bys ochotnej pomoci s instalací nové ROMky ? Jsem z Prahy. Díky a čau.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    1 Ja jsem objednaval zde nabijecku pro Shift, v CR ji nikdo neprodaval.
    2 Da se domluvit,nejsi jedinny
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    17

    Ahoj,
    prosííím o radu. Nahrál jsem poslední rádio a romku na telefonování. Nikdo mě neslyší a já taky nikoho.I po aktivaci hlasitého odposlechu.Děkuji za rady..Dad
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jakou verzi jsi pouzil?Zrejme jsi nekde udelal chybu.
    Nejnovejsi rom je zde i00 ROM z 9.3 2009
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    17

    Ahojky,
    Děkuji tato ROM pomohla. Měl jsem starší verzi. A ještě jednu radu prosím. Jak nainstaluji SD slot nebo kartu. četl jsem o Total Commader, kde je údajně možné nastavit cestu do "Vist" I když mám propojení "klasicky" nastavené a z Vist se dostanu do "Mobile Device" ale opačně se mi to nějak nedaří. Mapy jsou "MOC" velký Díky za rady ... Dad

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím,

    tak jsem opět na chvíli dostal Shifta do tlapy a vyzkoušel jsem Windows 7 RC 32-bit. Po dvou denním používání jsem se rozhodl sedmičky na Shiftovi ponechat, jsou velmi rychlé, reakce jsou mnohonásobně rychlejší než na Vistách, nemluvě o delší výdrži baterie. Zatím jsem nenašel jediný problém.
    Veškeré ovladače jsou použity ze stránek www.htc.com, které jsou pro Visty. Veškeré ovladače je potřeba před instalací nastavit na režim kompatibility pro Windows Vista SP1 a v případě, že nemáte vypnuté UAC, tak spouštět v režimu administrátora.
    SnapVue je funkční, Comm Manager taktéž, USB Tool s Win Mobile do Win 7 taktéž funkční. V nativním rozlišení 800x480 funguje bezproblému Aero, v rozlišení 1024x600 ale nastane modrá smrt, aero toto rozlišení nezvládá. Pokud chcete používat rozlišení 1024x600, je nutné zvolit standardní styl bez aera, poté funguje bezproblému.

    Po instalaci Windows 7 jsem instaloval pouze tyto ovladače v následujícím pořadí.
    Ovladače pro chipset a grafiku není nutné instalovat, jsou součástí Windows 7.

    VistaECDrvV1[1].0.1.10
    TouchScreen(1[1].1.0.2)
    Synaptics MicroPad(10[1].0.11.1)
    Marvell WiFi driver(8[1].114.123.139)
    Shagctrl_1[1].2.6.122-control center
    Vitakey _AC5023_Fingerprint AP v5[1].0.2.0 and Driver v7.10.1.0

    VE ZKRATCE:

    - Rychlejší start systému
    - Mnohonásobně rychlejší reakce, otvírání aplikací, je paráda s tímto OS pracovat, oproti Vistám nebe a dudy.
    - SnapVue funkční
    - Comm Manager funkční
    - USB Tool s Win Mobile do Win 7 funkční včetně přístupu do síťových složek Windows 7.
    - V nativním rozlišení 800x480 funguje bezproblému Aero, v rozlišení 1024x600 ale nastane modrá smrt, aero toto rozlišení nezvládá. Pokud chcete používat rozlišení 1024x600, je nutné zvolit standardní styl bez aera, poté funguje bezproblému.
    - čtečka otisku prstů funční
    - Touchpad funkční
    - Wifi, BT, čtečka karet funkční

    Aktuálnější tipy a řešení problémů naleznete taktéž na xda-developers.com

    A nyní bych měl dotaz na Jirku: používám poslední ROM i00 z 9.3.2009. HTC GPS Tool mi korektně běží a po chvíli najde satelity. GPSka je tuším na portu 4, rychlost 57600. Nainstaloval jsem do WM části Google Maps, ale při aktivaci GPS se mi zobrazí hláška, že GPS nebyla nalezena. Zkoušel jsem v Google Maps ruční zadání na COM 4, 57600, ale stále stejný problém. Máš s tím Jirko zkušenosti?

    Dále jsem zkoušel GPS Router, jestli se nemýlím, tato app by měla namapovat GPS port do Windows, ale po spuštění této app mi okamžitě klekne spojení přes USB Tool a do Windows části už se nedostanu, takže WM část nevidí OS a tím pádem je GPS Router nefunční, musím provést soft reset WM, spustím USB Tool, OS vidím, ale jakmile opět spustím GPS Router, tak se mi spojení ztratí.

    Rád bych našel jakoukoliv cestu, jak zprovoznit na WM části GPS navigaci. Nainstaloval jsem TT7, ale mapy už se nevešli, ani Network Plugin nefunguje korektně pro nasdílení nějaké složky z OS. Na sdílení mi posloužil pouze Total Commander, ale nevím jak s ním namapovat TT mapy, aby je TT viděl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Windows 7 jsem mel moznost na Shiftovi odzkouset a XP porad byly rychlejsi a nejlepsi volbou.
    Na XP chodi tez uplne vse.Vcetne prepinani rozliseni,commmanageru atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já vím, nicméně já jsem spíš hračička, takže sedmičky jsou ideální, pěkný vzhled a tentokrát i dobrá funkcionalita oproti Vistám. Přepínání rozlišení funguje na sedmičkách také, ale je potřeba vypnout aero, S Comm managerem není jediný problém. Chtěl jsem Shifta trochu potrápit, protože brachá se ho evidentně zřekne a bude chtít, abych ho prodal, defakto je stále jako nový, ležel v pouzdře celý rok a ani si ho nevšiml bídák. Tak koumám, co to ještě umí a jaký je potenciál tohodle brouka, to proto, že přemýslím, že ho za babku od něj koupím, ale musím najít využitelnost pro mě, což je v tuto chvíli klasika emaily, psaní, icq, defakto jako každý netbook, ale ta GPSka by výběr rozstřelila. Ohledně dotazů na tu GPSku, nemáš nějaký tip?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Dost veci se me na Shiftovi povedlo rozchodit i bez xda,ale nyni uz ho nemam,takze uz zbyvaji fandove na xda
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    1

    Koupil jsem z druhé ruky Shifta. Udělal jsem znovunainstalování originálních Vist (FN - F3) a nejede mě SD karta (zkoušel jsem různé kapacity 512-2048) - u zařízení je napsána chyba The device cannot start (Code 10). Měl někdo stejný problém? Myslíte, že je to problém ovladače nebo hardwaru. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pokud predtim bezproblemu slot na pametovou kartu fungoval,videl bych to spis na problem samotnych ovladacu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:11
  2. FS T830 - tipy, triky a zkušenosti
    Od john_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 12:54
  3. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 11:11