Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: sdhc 8GB pro Artemise

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    doporucite mi nekdo nejakou 8GB sdhc kartu pro me zarizeni s WM 6.0 (planovany update ROM 4.02 Vanilla)

    Ktera z tehlech karet by mi mohla jet? Kterou radsi nebrat. Pripadne doporucte nejakou jinou, radsi ty levnejsi. Precijenom kartu za cca 1200Kc + neni problem sehnat, ale je to dost penez.

    http://www.ahmobile.cz/detail/2E24ED06-7B0F-4B0F-B3CC-E436449FB273

    http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=127558

    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nejlepší je to vyzkoušet ve vlastní cihle. A pokud bude problém, tak AH Mobile ti ji vymění.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Nejlepší je to vyzkoušet ve vlastní cihle. A pokud bude problém, tak AH Mobile ti ji vymění.
    diky, asi si ji zitra objednam teda. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Odkazujes na SD karty. A ty ti v Artemisu ale nepobezi, jelikoz jsou rozmerove cca dvakrat vetsi nez karty mini SD - ktere do Artemise patri.
    SD tam asi nenarves, jedine snad kladivem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    samozrejme jsem myslel micro sd, zrejme jsem dal ale spatnej odkaz. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslel jsem zkoušet v prodejně, aby se podobným kladivovým excesům předešlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    478

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Myslel jsem zkoušet v prodejně, aby se podobným kladivovým excesům předešlo.
    no a je podobna prodejna v Brne? :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Shanim origo ROM na Artemise
    Od parizek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 17:39
  2. SuperCID flash na Artemise
    Od qrea3d v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 14:55
  3. Lokalizace WM6 na Artemise
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 11:18
  4. Přeflashování Artemise
    Od aquastorm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 16:52